COMUNICAT

04 Februarie 2020, la ora 11:58 / Publicat în Comunicate AJF de Marcel Mihalcea / 798 vizualizări

COMUNICAT

 

 

 

 

Ședința ComitetuluI Executiv al Asociației Județene de Fotbal Neamț a avut loc în ziua de 3 februarie 2020, iar deciziile luate sunt prezentate mai jos:

1. Sezonul de primăvară al campionatului Ligii 4, ediția 2019-2020, va începe în data de 1 martie 2020 și se va termina la data de 7 iunie 2020. Pe 8 iunie 2020, se va trimite la FRF numele echipei campioane județene pentru jocurile de baraj din 13 și 20 iunie 2020.

- Cupa României

Semifinalele se vor desfășura în sistem tur – retur. Meciurile din tur vor fi pe 20 mai 2020 după următorul program: CS Speranța Răucești – AS Bradu Borca și AS Moldova Cordun – AS Victoria Horia. Pe 27 mai 2020 vor fi meciurile AS Bradu Borca – CS Speranța Răucești și AS Victoria Horia – AS Moldova Cordun.

FINALA va fi în data de 3 iunie 2020 pe Stadionul Municipal Ceahlăul din Piatra Neamț.

2. Ediția de campionat 2020-2021 se va desfășura respectând sistemul cu două serii geografice. Primele două clasate în fiecare serie vor juca încrucișat în semifinalele campionatului, într-o singură manșă pe teren neutru, urmând ca finalele să se desfășoare în cuplaj, tot pe teren neutru.

3.  Ediția de campionat 201-2022, conform hotărârii Comitetului Executiv al FRF, se va desfășura cu minimum 14 echipe sau cu maximum 18 echipe, care vor fi obligate a avea condiții regulamentare de disputare a jocurilor (vestiare, gard împrejmuitor, etc.). Liga 5 nu se va desfășura.

4.  Supercupa ”Adrian Popa” ar urma să se desfășoare la nivelul echipelor de Juniori C, campionat județean care nu are finalitate la nivel național. Comisia de ”copii și juniori” va stabili, în cel mai scurt timp, modul de desfășurare a întrecerii și echipele participante.

5. S-a aprobat propunerea de dezafiliere a AS WST Oniceni, hotărârea urmând fi luată de Adunarea Generală la prima ședință.

6. Având în vedere că AS Arsenal Văleni s-a retras din competiție, reprezentantul ei în Comitetul Executiv al AJF Neamț, domnul Cocea Cristian, a fost înlocuit cu domnul Jitaru Victor, reprezentantul echipei AS Energia Pîngărați.

7. La jocurile de juniori C, D și E, toate echipele sunt obligate să prezinte la joc tabele cu viza AJF Neamț.

La toate jocurile de juniori se va efectua confruntare la teren privind identitatea și dreptul de joc. Echipa care refuză participarea la confruntare pierde jocul cu 3-0 și va fi amendată cu 200 lei. În caz de recidivă, amenda va fi de 500 lei. Amenda se va achita în cinci zile lucrătoare, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla echipa va fi exclusă din campionat și clubul sau asociația sportivă propusă pentru dezafiliere.

La jocurile de Juniori C și D, dacă după confruntare rezultă că este măcar un jucător care nu corespunde cu legitimația, echipa vinovată va fi amendată cu 200 lei. În caz de recidivă amenda va fi de 500 lei. Amenda se va achita în cinci zile lucrătoare, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla echipa va fi exclusă din campionat și clubul (sau asociația sportivă) va fi propus (propusă) pentru dezafiliere.

La jocurile de Juniori E (U11) – se consideră neprezentare lipsa a 14 jucători la teren, echipa fiind amendată cu 100 lei. În caz de recidivă, amenda va fi de 300 lei, iar la a treia neprezentare sau din cauza neplății amenzii în cinci zile lucrătoare se va consemna excluderea din campionat și clubul (sau asociația sportivă) va fi propus (propusă) pentru dezafiliere.

 

La jocurile de Juniori E, dacă după confruntare rezultă că este măcar un jucător care nu corespunde cu legitimația, echipa vinovată va fi amendată cu 200 lei. În caz de recidivă amenda va fi de 500 lei. Amenda se va achita în cinci zile lucrătoare, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla echipa va fi exclusă din campionat și clubul (sau asociația sportivă) va fi propus (propusă) pentru dezafiliere.

 

 

În cazul în care o contestație este dovedită, taxa de contestație va fi redusă cu 50 de lei, iar această sumă va fi achitată de echipa contestată și dovedită.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP