COMUNICAT

11 Martie 2020, la ora 09:38 / Publicat în Comunicate AJF de Marcel Mihalcea / 636 vizualizări

COMUNICAT

Federația Română de Fotbal recomandă evitarea strângerilor de mână înaintea meciurilor din competițiile FRF, în conformitate cu sfaturile oferite de Organizația Mondială a Sănătății pentru a reduce transmiterea COVID-19.

Federația Română de Fotbal se aliniază astfel la decizia UEFA care a anunțat că jucătorii nu vor mai da mâna cu adversarii și arbitrii ca parte a protocolului premergător startului partidelor din competițiile UEFA.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț vă informează că, în urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Neamț, s-a decis ca fiecare organizator de eveniment sportiv, indiferent de nivel competițional și categorie de vârstă, public sau privat, să solicite aviz din partea Direcției pentru Sănătate Publică Neamț dacă manifestarea va aduna mai mult de 200 de participanți și se va desfășura până la data de 31 martie 2020 inclusiv. Decizia vine ca urmare a Hotărârii nr.6 a din 09.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP