COMUNICAT

12 Martie 2020, la ora 10:41 / Publicat în Comunicate AJF de Marcel Mihalcea / 1071 vizualizări

COMUNICAT

 



AJF Neamț atrage atenția tuturor echipelor din Liga 4 că până la data de 31 martie inclusiv, toate meciurile desfășurate în cadrul competiției amintite mai sus se vor desfășura FĂRĂ SPECTATORI.

Această hotărâre s-a luat ca urmare a informării din partea Direcției de Sănătate Publică Neamț pentru Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț pe care o prezentăm mai jos:


Urmare a solicitarii dvs. privind organizarea unor evenimente sportive in luna martie 2020, potrivit Hot. nr.8/09/03/2020 a Grupului de suport tehnico-stiintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase pe teritoriul Romaniei, art.6, va comunicam ca se aproba desfasurarea evenimentelor pentru care ati facut solicitare, FARA SPECTATORI, in masura in care intre timp nu vor fi dispuse alte masuri privind derularea competitiilor sportive.”


De asemenea, în urma deciziei Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență de a închide instituțiile de învățământ preuniversitar, pe lângă suspendarea tuturor competițiilor de copii și juniori, Federația Română de Fotbal a luat o nouă hotărâre. Până pe 31 martie, la toate partidele de fotbal organizate în țară este interzisă participarea din postura de copii de mingi a minorilor. Printr-o modificare a Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice stabilită prin decizia Comitetului de Urgență al FRF din 11 martie 2020, vor fi desemnați de cluburile gazdă 6 adulți responsabili cu mingile distribuiți în mod egal pe toate laturile terenului.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP