COMUNICAT

16 Iunie 2020, la ora 11:42 / Publicat în Comunicate AJF de Marcel Mihalcea / 1258 vizualizări

COMUNICAT

 
 
 
 
Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe și Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, au semnat Ordinul comun pentru aprobarea regulamentelor privind condițiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive, a practicării sporturilor individuale în aer liber, pentru practicarea sporturilor de echipă în aer liber de către sportivii de performanță, pentru reluarea activității de natație în bazinele acoperite și în aer liber în România, în vederea desfășurării de către sportivii profesioniști, sportivii de performanță și/sau legitimați, a activităților de pregătire fizică organizare în spații închise, respectiv desfășurării activităților de pregătire fizică în săli de fitness și aerobic.
 
Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial Partea I, Nr. 505 /13.VI.2020. Acest ordin va intra în vigoare odată cu HG nr. 465 din 11 iunie 2020, pe 15 iunie.
Măsurile se aplică în perioada stării de alertă, în condițiile ridicării graduale a restricțiilor, coroborat cu necesitatea asigurării desfășurării în condiții de siguranță sanitară a activității sportive, antrenamente și competiții.
 
DESCARCĂ și CITEȘTE
și
ANEXA 3 - Regulament privind condițiile necesar a fi respectate pentru practicarea sporturilor de echipă în aer liber.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP