COMUNICAT

25 Noiembrie 2022, la ora 11:11 / Publicat în Comunicate AJF de Marcel Mihalcea / 266 vizualizări

COMUNICAT

 

 

 

 

Asociația Județeană de Fotbal Neamț, prin Comisia Tehnică, anunță organizarea Cursului pentru obținerea Licenței UEFA C pentru antrenori.

 

ÎNSCRIERE ----- PERIOADA DE INSCRIERE 28 NOIEMBRIE 2022 - 20 DECEMBRIE 2022 (ora 12:00)

 

Pentru a putea fi admis la un curs pentru diploma UEFA C, un candidat trebuie să dețină diplomă de bacalaureat. Dacă respectă această condiție obligatorie, candidatul trebuie:

a) să stăpânească suficient limba oficială a cursului, oral și în scris;

b) să trimită toate documentele de admitere cerute de Școala Federală de Antrenori prin intermediul AJF/AMFB, în calitate de organizator al cursului.

 

Dosarul de înscriere trebuie să conțină următoarele:

1) Fotocopie după cartea de identitate;

2) Cazier judiciar (în original);

3) Fotocopie legalizată de pe diploma de bacalaureat;

4) Cerere înscriere curs Licența UEFA C;

5) Adeverință medicală care atestă că este clinic sănătos şi este apt pentru efort fizic, eliberată de o policlinică competentă (în original);

6) Aviz medical care să ateste că este apt din punct de vedere psihologic (în original);

7) Dovada plății taxei de depunere a dosarului (se va achita valoarea de 100 lei după verificarea și aprobarea dosarului de către AJF/AMFB – taxa nu este rambursabilă);

8) Două fotografii color tip buletin recente;

9) Dosar.

Notă: Pentru cetățenii străini sau cetățenii români care au absolvit studiile (ex: bacalaureat, calificare de antrenor) în alte țări, aceștia trebuie să depună documentele traduse în limba română, legalizate și echivalate conform Legii nr. 200/2004 privind recunoașterea diplomelor și calificărilor profesionale pentru profesiile reglementate din România.

Cetățenii străini trebuie să depună și testul de limba română scris și vorbit.

Taxa de curs este de 1000 lei.

Calendarul, programul și conținutul cursului pentru dobândirea Licenței UEFA C va fi stabilit de către Școala Federală de Antrenori. Fiecare curs este format dintr-un număr total de 60 ore, din care: 

a) nr.ore de teorie și practică în afara terenului – 30 ore;

b) nr.ore de module practice pe terenul de joc - 20 ore;

c) Ore experiență profesională – 10 ore.


Școala Federală de Antrenori va oferi instrumente de evaluare și de monitorizare a prezenței cursanților. Fiecare modul are o tematică reprezentativă susținută de către formatori și antrenori români și este împărțită în parte teoretică și parte practică. 

Între fiecare cursant și Federația Română de Fotbal - Școala Federală de Antrenori se va încheia un “PROTOCOL CURS LICENȚA UEFA C” care are ca obiect desfășurarea activității de licențiere a antrenorului de fotbal în scopul obținerii Licenței UEFA C, cursantul beneficiind de toate drepturile și obligațiile prevăzute în acest protocol, cât și în Convenția UEFA privind antrenorii.

 

Persoană de contact:

Lidi Chertic - 0745.618.149

Ionuț Nacu - 0773 953 322.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP