COMUNICAT

30 Noiembrie 2022, la ora 17:43 / Publicat în Comunicate AJF de Marcel Mihalcea / 448 vizualizări

COMUNICAT

 

 

 

Comisia Județeană de Arbitri din cadrul AJF Neamț anunță organizarea unui nou curs pentru formarea de arbitri de fotbal. Prima întâlnire cu noii participanți va fi marți, 6 decembrie 2022, la Stadionul Municipal ”Ceahlăul” din Piatra Neamț, începând cu ora 18:00. Se dorește formarea cât mai multor oficiali de joc, anunțul publicat de AJF Neamț fiind că va fi acceptat orice doritor de a învăța tainele arbitrajului, băiat sau fată, care a împlinit deja vârsta de 14 ani.

„Cursul este gratuit și este destinat oricărei persoane care vrea să învețe să arbitreze meciuri de fotbal, de la cel mai mic nivel, adică de la categoria ”Juniori E”. Trebuie să mărim corpul de arbitri în județ, dar trebuie să aducem lângă noi oameni de calitate, serioși și ambițioși”, a declarat Vladimir Urzică, președintele Comisiei Județene de Arbitri din cadrul AJF Neamț, dar și arbitru asistent în activitate putător de ecuson FIFA.

Lectorii care se vor ocupa de cursul pentru arbitri de fotbal în Neamț vor fi Vladimir Urzică și ceilalți arbitri divizionari nemțeni, care vor participa și ei în calitate de ”dascăli” pentru viitorii cursanți. De asemenea, invitat special pentru prezentarea unei teme va fi suceveanul Sebastian Gheorghe, arbitru asistent participant de două ori turneul final al Campionatului European și cu multe partide oficiate în Liga Campionilor.

În prezent, AJF Neamț are în total 41 de arbitri și arbitri asistenți de fotbal și futsal. Vladmir Urzică face parte din corpul arbitrilor de Liga 1, în Liga 2 pot activa Andrei Roman (asistent), Cosmin Cercel (asistent, promovat în 2022) și Răzvan Andrei (asistent, promovat în 2022), iar în Liga 3, AJF Neamț are patru arbitri, toți centrali: Cosmin Apetrei, Marius Diaconu, Bogdan Florea și Dragoș Țurcanu. De asemenea, la futsal, Ovidiu Luca face parte dintre oficialii care pot conduce meciuri la nivelul Ligii 1.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP