COMUNICAT

06 Februarie 2024, la ora 23:48 / Publicat în Comunicate AJF de Marcel Mihalcea / 534 vizualizări

COMUNICAT





La sediul Federației Române de Fotbal a avut loc marți, 6 februarie 2024, tragerea la sorți a meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3. În urma acestei operațiuni s-a decis ca viitoarea campioană a Ligii 4 Neamț să înfrunte campioana județului Bacău în ”dubla” decisivă pentru accederea în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării. Meciul tur va fi în Neamț, pe 16 iunie, iar o săptămână mai târziu va fi returul în Bacău.

 

Vă prezentăm mai jos rezultatele tragerii la sorți a meciurilor din barajul de promovare în Liga 3. Sunt menționate numele județelor, echipele urmând a le afla în luna mai sau chiar iunie a anului 2024.

Regiunea 1: Botoșani – Iași, Suceava – Vaslui, Neamț – Bacău

Regiunea 2: Bihor – Maramureș, Bistrița-Năsăud – Satu Mare, Cluj – Sălaj

Regiunea 3: Brașov – Alba, Sibiu – Harghita, Mureș – Covasna

Regiunea 4: Mehedinți – Gorj, Caraș-Severin – Timiș, Arad – Hunedoara

Regiunea 5: Olt – Vâlcea, Argeș – Teleorman, Dâmbovița – Dolj

Regiunea 6: Ilfov – București, Călărași – Ialomița, Giurgiu – Prahova

Regiunea 7: Vrancea – Buzău, Brăila – Tulcea, Galați – Constanța.

 

Întrucât a fost eliminat principiul avantajului golului marcat în deplasare la jocurile eliminatorii disputate în dublă manşă, în situaţia în care, după disputarea celor două jocuri de baraj, egalitatea se menţine, la puncte și golaveraj, jocul retur se va prelungi cu două reprize de câte 15 minute. În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare, în conformitate cu Legile Jocului.

Accesând linkul următor se poate citi și Regulamentul de desfășurare a barajului de promovare în Liga 3 postat pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal ---- Regulamentul de desfășurare a barajului de promovare în Liga 3.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP