COMUNICAT

20 Mai 2024, la ora 12:05 / Publicat în Comunicate AJF de Marcel Mihalcea / 254 vizualizări

COMUNICAT

 

 

 

 

 

 

Campionatul Județean U15 organizat de AJF Neamț a ajuns la final. Câștigătoare este CSM Ceahlăul, echipă condusă de antrenorul Lidi Chertic.

Formația din Piatra Neamț a încheiat întrecerea cu 14 victorii, o remiză și un insuuces, iar în clasament podiumul a fost completat de AS Junior Roman și de LPS Roman. Au mai luat parte la întrecere echipele: ASFC ”Ciprian Dire&Victor Alistar” Piatra Neamț, CSM II Roman, AS ”A.R. Sports Club” Bodești, CSS Târgu Neamț, CSM Roman și AC Club Neamț.

De menționat este faptul că în competițiile județene de juniori organizate de AJF Neamț, aceasta este singura în care se consemnează rezultate, conform cerințelor regulamentelor Federației Române de Fotbal.

CSM Ceahlăul U15 urmează a continua sezonul competițional deoacere va participa acum și la faza națională a întrecerii, iar primul meci îl va avea pe 26 mai 2024. Adversarul se va stabili în urma unei trageri la sorți care va respecta criteriul geografic, la fel cum și locul de desfășurare a partidei urmează a fi precizat de FRF.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP