COMUNICAT

14 Februarie 2015, la ora 09:10 / Publicat în Comunicate AJF de Ovidiu Galeata / 128 vizualizări

COMUNICAT

 AJF Neamt anunta toate echipele din Ligile 4 si 5 ca incepand cu returul campionatului 2014-2015 , Instructori sportivi, antrenorii si delegatii echipelor vor purta la gat pe tot parcursul jocurilor niste ecusoane 

ce vor fi eliberate de AJF , care sa contina numele si prenumele fiecaruia ,functia. In cazul in care din diverse motive( boala ,concediu ,etc. ) una din persoane desemnate nu poate participa la un joc, echipa respectiva va trebui sa faca o cerere cu privire la schimbare ,pe care o va prezenta observatorului  sau arbitrului jocului ,pastrand la gat ecusonul celui inlocuit. Daca una din persoane desemnate nu are ecusonul, NU poate lua loc pe banca tehnica.

Doctorii sau cei care asigura asistenta medicala la jocuri ,vor trebui sa prezinte arbitrului jocului  legitimatia de serviciu ,care sa ateste faptul ca este asistent medical ,medic,etc. si ca legitimatia este valabila. 

In caz contrar arbitrul jocului nu va putea da drumul la joc.

Echipele care au maseuri si vor sa stea pe banca tehnica si sa fie trecuti pe foaia de arbitraj , deasemeni trebuie sa prezinte o legitimatie care sa ateste acest lucru .

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP