Comunicat "CARTONASE"

20 Aprilie 2015, la ora 12:49 / Publicat în Comunicate AJF de Ovidiu Galeata / 111 vizualizări

Comunicat "CARTONASE"

 AJF Neamt a decis urmatoarele dupa etapa de duminica 19 aprilie.

La jocul din etapa 22 din Liga 4, Moldova Cordun - Unirea Tamaseni scor in teren 7-1(3-1) este omologat cu 3-0 in favoarea echipei Unirea Tamaseni ,deoarece echipa gazda la folosit pe jucatorul Paraschiv Andrei Leg. nr. 3186 ,aflat in stare de suspendare ,pentru cumul de 4 cartonase galbene ( etapele 6 , 11 , 20 , 21 ) , in etapa 6 acest jucator a primit cartonas galben si inca un cartonas rosu direct, situatie in care cartonasul galben se contabilizeaza ( art.41 punctul 2.3, din regulamentul disciplinar editia 2015 ,capitolul executarea sanctiunilor).

AMENDAMENT:

In atentia tuturor conducatorilor echipelor din campionatele judetene.

In rubrica competiti ,sectiunea cartonase ,puteti avea informatia cu privire la cartonasele primite de jucatori proprii echipe. Dupa ce ati intrat in sectunea cartonase ,scrieti numele echipei si va aparea un tabel cu jucatorii care au primit cartonase. In situatia in care in dreptul unei etape ,apare cartonas rosu si cifra 1 ( inseamna ca a primit rosu direct) daca apare cifra 2 (inseamna ca a primit un cartonas galben ,urmat de un cartonas rosu direct) daca apare cifra 3 ( inseamna ca a primit cartonas rosu din cumul de doua cartonase galbene).

Regulamentul disciplinar prevede urmatoarele:

Daca un jucator primeste intr-un joc doua cartonase galbene ,urmate de unul rosu ,jucatorul respectiv va fi suspendat etapa urmatoare ,fara ca cele doua cartonase galbene sa se mai cumuleze, cu viitoarele cartonase galbene.

Daca un jucator primeste un cartonas galben si in decursul aceluiasi joc primeste si cartonas rosu direct, atunci jucatorul va fi suspendat pentru cartonasul rosu etapa sau etapele urmatoare ,ar cartonasul galben se cumuleaza cu urmatoarele cartonase galbene.

Cu aceasta ocazie va informam ca acest site este unul informativ nu este un document ( pot aparea erori) astfel incat reamintim tuturor echipelor ca au obligatia ,conform regulamentelor in vigoare ,de a contabiliza si de a tine evidenta  cartonaselor galbene si a celor rosii.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP