Decizii luate de JF Neamt

09 Septembrie 2014, la ora 18:10 / Publicat în Comunicate AJF de Ovidiu Galeata / 102 vizualizări

Decizii luate de JF Neamt

 Liga 4:

In min.75 al jocului Bradul Borca - Viitorul Podoleni ,a fost eliminat jucatorul Brotnei Alexa de la ehipa oaspete pentru bruscarea si constrangerea arbitrului in luarea unor decizii. Jocul este omologat cu scorul din teren 6-0 pentru Bradul Borca.

Jucatorul Brotnei Alexa ,este suspendat 12 etape si amendat cu suma de 280 lei, echipa Viitorul Podoleni pentru retragerea din teren este amenadata cu suma de 500 lei.

Echipa Bradul Borca ,pentru nerespectarea masurilor de ordine ,este amendata cu suma de 300 lei, delegatul acleiasi echipe Dl. Jigane  a avut o atitudine necorespunzatoare atat fata de reprezentantii echipei oaspete cat si catre oficialii AJF. motiv pentru care este sanctionat cu avertisment. 

Pentru neprezentare la joc a echipei Bradul Roznov ,amenda cu suma de 800 lei.

Antrenorul Manea Sorin de la Moldova Cordun este sancionat cu atentionare pentru eliminarea din spatiul tehnic de catre arbitru. 

Echipa FC Cetatea Tg. Neamt este sanctionata cu avertisment pentru ca oamenii de ordine nu si-au indeplinit atributiile.

Liga 5:

Echipa Recolta Bara ,nu a prezentat asistenta medicala ,astfel incat jocul a fost omologat cu scorul de 3-0 in favoarea echipe Stejarul Tibucani, echipa gazda este sanctionata cu atentionare.

AJF NEAMT ROAGA  TOTI  PARTICIPANTII IN LIGA 5 ,IN SPECIAL ECHIPELE NOI INSCRISE ,SA RESPECTE PARTENERUL DE INTRECERE, COMPETITIA ,PE SINE INSASI ,PRIN RESPECTAREA REGULAMENTULUI, PE CARE FIECARE ECHIPA L-A PRIMIT IN MAPA  DE LA AJF. VA REAMINTIM CA OBLIGATIILE ECHIPEI GAZDA SUNT SA MARCHEZE TERENUL REGULAMENTAR,SA ASIGURE PE TOT PARCURSUL JOCULUI ASISTENTA MEDICALA, SA PREZINTE LEGITIMATILE JUCATORILOR CARE SA AIBA VIZA ANUALA CAT SI PE CEA MEDICALA SI SA ACHITE BAREMUL DE ARBITRAJ.

NU TOATE JOCURILE DE LA LIGA 5 VOR AVEA OBSERVATOR, VOM FACE CA PRIN ROTATIE FIECARE ECHIPA SA AIBA CEL PUTIN UN OBSERVATOR PE LUNA. 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP