Eroare site

13 Aprilie 2015, la ora 12:10 / Publicat în Comunicate AJF de Ovidiu Galeata / 126 vizualizări

Eroare site

 Administratorul central al site-ului ,a dorit sa vina in ajutorul tuturor echipelor, realizand o noua rubrica ,o alerta a jucatorilor suspendati ( dupa cartonas rosu, 4,7,9 cartonase galbene, etc.), din pacate s-a comis o eroare la jucatorul Enea Catalin de la Modova Cordun, cum ca in etapa de sambata 11 aprilie ar fi suspendat ,fapt neadevarat. Jucatorul aparea suspendat intrucat in etapa 13 a primit 2 cartonase galbene ,urmat de rosu ,in etapele 17 si 20 a mai primit cate un cartonas galben ,astfel in mod eronat s-au cumulat si cele doua cartonase galbene urmate de rosu din etapa 13. Din acest motiv ,pana vom pune la punct aceasta noua obtiune, nu vor mai aparea pe site jucatorii ce ar urma sa fie suspendati asa cum a aparut inaintea etapei 21 din 11 aprilie.

AJF Neamt nu a avut nici o legatura cu greseala aparuta in mod regretabil.

AJF Neamt reaminteste echipelor angrenate in competitiile judetene ( Liga 4 ,5 , juniori) ca in conformitate cu art. 39 ,punctele  1 si 2 din regulamentul disciplinar, editia 2014, evidenta cartonaselor ,a eliminarilor        si suspendarilor, se pastreaza de catre fiecare club. Cluburile sunt responsabile pentru executarea sanctiunilor jucatorilor si oficialilor lor.

Pentru sugestii si/ sau greseli aparute in site va rog contactati administratorul local al site-ului : DL. Ovidiu Galeata ,tel :0745610604

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP