Decizii si comunicate

AJF OLT

CJA OLT

Catre,

Comisiile de Arbitri Caracal, Corabia, Bals, Slatina, Scornicesti

 

            Asociatia Judeteana de Fotbal Olt prin Comisia Judeteana a Arbitrilor Olt, organizeaza cursuri de instruire si testare a arbitrilor si observatorilor pentru returul Campionatului 2019-2020 dupa cum urmeaza:

         ● In data de 08.02.2020 ora 9:00 se vor prezenta la Hotel Zytto (Rat) observatorii si arbitrii care oficiaza la Liga a IV-a pentru instruire si testarea teoretica. (Legile jocului plus ROAF).

            In data de 09.02.2020 ora 10:00 la Hotel Zytto (Rat), instruire si testare pentru observatorii si arbitrii care oficiaza la Liga a V - a Slatina si Scornicesti.

            In data de 15.02.2020, ora 10:00 se va efectua instruirea si testarea observatorilor si arbitrilor din cadrul subcomisiei Caracal si Corabia.

In data de 22.02.2020, ora 10:00 se va efectua instruirea si testarea observatorilor si arbitrilor din cadrul subcomisiei Bals.

In data de 29.02.2020, ora 10:00 la Hotel Zytto (Rat) Slatina, instruirea si testarea arbitrilor si observatorilor de Liga a IV-a si a V-a, care din motive bine intemeiate si documentate nu s-au prezentat la datele mai sus mentionate.

Dosarele pentru sustinerea examenului de promovare in categoria I-a se vor finaliza pana in data de  08.02.2020 (actele necesare conform RODAAF, persoana de contact – Filip Ion).

Examenele de promovare in categoria a II-a si stagiari vor fi sustinute la aceeasi data cu instruirea si testarea arbitrilor si observatorilor pentru fiecare comisie in parte (Caracal, Corabia, Bals, Slatina, Scornicesti).

Examenul de promovare in categoria I-a de clasificare se va sustine la aceeasi data cu instruirea si testarea arbitrilor si observatorilor de Liga a IV-a – 08.02.2020.

AJF Olt va stabili cuantumul vizei anuale 2020 pentru fiecare arbitru, care va fi comunicat in timp util subcomisiilor de arbitri.

Arbitrii care au carnetele expirate, deteriorate sau pierdute vor achita 40 lei contravaloarea carnetului nou, in caz contrar nu vor fi delegati la jocuri.

Arbitrii vor prezenta obligatoriu adeverinta medicala la data instruirii si testarii.

Arbitrii si observatorii care nu vor participa la instruirile si testarile programate la datele de mai sus nu vor mai activa in returul Campionatului 2019-2020.

 

 

CJA OLT

Presedinte

Filip Ion

 

 

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP