COMUNICAT

15 Noiembrie 2019, la ora 09:00 / Publicat în Comunicate AJF de George Constantinescu / 346 vizualizări

COMUNICAT

COMUNICAT

In atentia tuturor membrilor afiliati!

 

 

 

     Ca urmare a ultimelor informatii aparute in mediul on-line, pentru clarificarea situatiei si informarea corecta si adevarata a tuturor membrilor afiliati, AJF Olt face urmatoarele precizari:

·    Inainte de inceperea Campionatelor Judetene de Juniori, AJF Olt a convovat in data de 04 Septembrie 2019 Sedinta de Organizare cu participarea tuturor reprezentantilor cluburilor cu activitate de copii si juniori, in care s-au stabilit toate detaliile organizatorice: zile, ore, sisteme de desfasurare, prezentare si prelucrare notiuni de regulament, arbitraj, asistenta medicala, contestatii, etc., care au fost consemnate in procesul verbal de sedinta, semnat la final de catre toti delegatii prezenti.

·      Pentru Competitiile Trofeul Gheorghe Ola (n. 2010) si Trofeul Gheorghe Ene (n. 2011), delegatii echipelor participante in aceste competitii au stabilit pentru editia 2019 sistemul de desfasurare - campionat - fiecare cu fiecare - doar TUR, urmand ca dupa desfasurarea jocurilor din tur, echipa clasata pe primul loc sa fie declarata campioana judeteana la categoria de varsta respectiva.

·   Comisia de Competitii din cadrul AJF Olt a intocmit programele competitionale pentru fiecare categorie de varsta in parte, in functie de detaliile stabilite in sedinta si cuprinse in procesul verbal al acesteia, le-a afisat pe site-urile AJF Olt si le-a inmanat fiecarui delegat de echipa la efectuarea formalitatilor de legitimare si transfer.

·      Dupa desfasurarea jocurilor cuprinse in programele competitionale ale Trofeelor Gheorghe Ola (n.2010) si Gheorghe Ene (n.2011) clubul ACS Athletic Slatina s-a clasat pe locul 1 atat la categoria de varsta 2010 cat si la categoria de varsta 2011, fiind desemnata campioana judeteana si premiata de AJF Olt in colaborare cu DJST Olt cu cupe, medalii, diplome si mingi, festivitatea de premiere fiind organizata dupa desfasurarea tuturor jocurilor din programul competitional.

          Cu speranta ca au fost clarificate toate neintelegerile semnalate in mod eronat si fara o informare oficiala in prealabil, va dorim succes in activitatea fotbalistica viitoare!

 

 

AJF Olt

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP