IN ATENTIA MEMBRILOR AFILIATI!

12 Aprilie 2021, la ora 11:09 / Publicat în Comunicate AJF de George Constantinescu / 794 vizualizări

IN ATENTIA MEMBRILOR AFILIATI!

IN ATENTIA MEMBRILOR AFILIATI!

 

         

   Joi - 8 Aprilie 2021, au intrat in vigoare documentele oficiale pe baza carora se vor putea organiza si desfasura competitiile sportive pentru copii si juniori si fotbal amator in aceasta perioada, si anume:

·       Ordinul Comnun al Ministerului Tineretului si Sportului si Ministerului Sanatatii nr. 197/462/2021;

·     Protocolul medical de reluare a competitiilor de fotbal amator - 8 Aprilie 2021, elaborat de Federatia Romana de Fotbal.

NOTA :  Pentru o informare corecta va adresam invitatia de a lectura cu atentie fiecare document!

In cazul in care exista nelamuriri sau neintelegeri in urma parcurgerii oricarui document, reprezentantii AJF Olt va stau la dispozitie pentru clarificarea acestora. 

 

Vineri - 9 Aprilie 2021, a avut loc Sedinta de lucru dintre conducerea AJF Olt si reprezentantii echipelor participante in Campionatul Ligii a 4-a.

Dintre cele 14 echipe participante in campionat 13 echipe au avut reprezentanti la intalnire (reprezentantul ACS Valea Oltului Cilieni fiind absent).

Niciuna dintre echipele prezente la intalnire nu a dorit sa se inscrie in campionat, motivele invocate fiind costurile ridicate necesare respectarii Protocolului medical actual si timpul scurt avut la dispozitie pentru desemnarea echipei castigatoare.

Avand in vedere cele prezentate mai sus, Biroul Executiv al AJF Olt, in sedinta din 9 Aprilie 2021, a hotarat urmatoarele:

LIGA a 4-a:

 

 La solicitarea a 13 echipe din 14 participante (ACS Valea Oltului Cilieni nefiind prezenta) - Campionatul Ligii a 4-a. editia 2020-2021, nu va incepe in perioada imediat urmatoare.

Termenul de inscriere a echipelor  in competitie va fi pana la data de 23 Aprilie 2021, urmand ca in cazul in care vor exista echipe inscrise, Comisia de Competitii din cadrul AJF Olt sa stabileasca sistemul competitional si datele de desfasurare. 

LIGA a 5-a:

Echipele participante in Campionatul Ligii a 5-a care considera ca pot respecta Protocolul medical de reluare a competitiilor de fotbal amator  in vigoare (obligativitatea efectuarii testelor rapide antigen, pentru toti componentii echipei, din 7 in 7 zile, numai in unitatile medicale avizate de Ministerul Sanatatii si conform metodelor aprobate de Ministerul Sanatatii, costurile acestor teste - 1 test = aproximativ 50 lei/persoana, organizarea jocurilor fara spectatori, etc.), pot depune cerere de inscriere in Campionat in perioada 12 Aprilie - 23 Aprilie 2021, urmand ca in functie de numarul de echipe inscrise, in fiecare serie geografica a Campionatului, Comisia de Competitii din cadrul AJF Olt sa stabileasca sistemul competitional si datele de desfasurare.

COPII SI JUNIORI:

In editia de Campionat 2020-2021 - Federatia Romana de Fotbal va organiza, la nivel national, Campionatele de juniori U19, U17, U16.

Pentru urmatoarele Campionate de juniori: U15 ( juniori C ), U13 ( juniori D ), U11 ( Juniori E ), Gheorghe Ola, Gheorghe Ene, Federatia Romana de Fotbal nu va organiza faze regionale si nationale, in editia actuala de campionat.

Data fiind situatia, cluburile de copii si juniori afiliate la AJF Olt care doresc sa participe doar la fazele judetene ale Campionatelor de juniori, cu respectarea Protocolului  medical de reluare a competitiilor de fotbal amator  in vigoare (obligativitatea efectuarii testelor rapide antigen, pentru toti componentii echipei, din 7 in 7 zile, numai in unitatile medicale avizate de Ministerul Sanatatii si conform metodelor aprobate de Ministerul Sanatatii, costurile acestor teste - 1 test = aproximativ 50 lei/persoana, organizarea jocurilor fara spectatori, etc.), pot depune cerere de inscriere in campionat in perioada 12 Aprilie - 23 Aprilie 2021, urmand ca in functie de numarul de echipe inscrise la fiecare categorie, Comisa de Competitii din cadrul AJF Olt sa stabileasca sistemul competitional si datele de desfasurare. 

Biroul Executiv 

In atasamentele de mai jos regasiti urmatoarele documente:

·         Cerere inscriere Liga a 4-a - editia 2020-2021

·         Cerere inscriere Liga a 5-a - editia 2020-2021

·         Cerere de inscriere Copii si Juniori - editia 2020-2021

·         Protocol medical de reluare a competitiilor de fotbal amator - FRF - 8 Aprilie 2021

·         Ordinul Comun al Ministerului Tineretului si Sportului nr. 197/462/2021

·         Principii desfasurare competitii sezon 2020-2021

·         Regulamentul privind organizarea si desfasurarea jocurilor de baraj pentru mentinerea/promovarea in Liga a 3-a, editia 2021-2022

 

Cerere de inscriere in Liga a 4-a - 2020-2021- aprilie.doc

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP