Campionatul Judetean de Futsal

18 Decembrie 2023, la ora 09:12 / Publicat în Comunicate AJF de Ioan Duma / 434 vizualizări

Campionatul Judetean de Futsal

 Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sibiu organizează in lunile ianuarie si februarie  "Campionatul judeţean de futsal", pe zone geografice în sistem turneu, urmând ca, câştigătoarele să se întălnească la un turneu final.

 Pot participa echipele înscrise în campionatele judeţene de fotbal, pe baza legitimaţiilor sau licentelor de jucator cu viza pe anul 2023 şi viza medicala valabila la ora jocurilor. De asemenea pot participa şi alte asociaţii sau cluburi care se afiliază la AJF Sibiu, cu achitarea tuturor taxelor prevăzute în acest sens.Un club poate participa cu mai multe echipe,jucatorii nepund evolua doar pentru o echipa in baza tabelului care se va depune la AJF inainte de inceperea competitiei.

Taxa de inscriere pentru fiecare echipa este de 200 lei, în timpul turneelor si a turneului final se achită 50 lei/joc pentru îndemnizaţia de arbitraj si asistenta medicala.

Un jucător care evoluează în campionatele judetene de fotbal are dreptul să joace la o altă echipă/club, dar în acest caz trebuie să se legitimeze ca jucător de futsal la noua echipă/club.Jucatorii care se regasesc in portalul Football Connect la un club si cei care au evoluat in editiile trecute pentru un club si in aceasta editie vor sa evolueze pentru un alt club au nevoie de acord de transfer.

Jocurile se vor desfăşura pe baza Regulamentului jocului de futsal cu excepţia cronometrării jocurilor. Se vor juca 2 x 20 de minute, iar numai pe timpul ultimelor 2 minute cronometrul se va opri dacă jocul este oprit.

Inscrierile se pot face pana vineri 12.01.2024

Gasiti Aici Formularul  de înscriere.

Gasiti aici regulamentul competitiei

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP