Despre AJF Suceava

Asociația Județeană de Fotbal Suceava, membru afiliat al Federației Române de Fotbal, a fost înființată, înregistrată și a dobândit personalitate juridică în octombrie 1991- în baza Legii nr.21/1924 privind persoanele juridice – prin încheiere judecătorească definitivă.

 
Statutul de funcționare și organizare, precum și structura în sine au fost esențial modificate în urma reorganizării impuse de Legea educației fizice și sportului nr.69/2000 și de OG nr.26/2000, obținându-se astfel Certificatul de Identitate Sportivă nr.0001877, Avizul de constituire și Autorizația de funcționare nr. 0290328 din 10.04.1998.
 
Asociația Județeană de Fotbal Suceava este o persoană juridică de drept privat, de utilitate publică, fără scop lucrativ, autonomă, neguvernamentală și neutră din punct de vedere politic, religios și etnic, funcționând pe o perioadă nedeterminată și fiind recunoscută de FRF – forul tutelar – conform statutului, drept singura autoritate a fotbalului asociație din județul Suceava.
 
Constituită din totalitatea cluburilor și asociațiilor sportive cuprinse în sistemul competițional județean, afiliate și recunoscute, AJF Suceava are drept scop organizarea, administrarea, coordonarea și controlul activității fotbalistice pe teritoriul județului Suceava, la toate nivelurile.

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP