În atenția jucătorilor amatori!!

04 Iulie 2023, la ora 08:12 / Publicat în Comunicate AJF de Gabriel Suleru / 847 vizualizări

În atenția jucătorilor amatori!!

În perioada 1-10 iulie 2023, jucătorii amatori au posibilitatea de a solicita încetarea legitimării, fără acordul clubului la care sunt legitimați!

 
Cererile având ca obiect încetarea legitimării unui jucător amator la un club se depun la comisia jurisdicțională a AJF Suceava, în perioada 1-10 iulie, conf art. 4 alin. 21 și alin.22 din RSTJF.
 
În conformitate cu prevederile art. 4.19 din RSTJF, “legitimarea unui jucător amator la un club poate înceta dacă jucătorul formulează o cerere în acest sens, la comisia jurisdicțională a forului competent”, în perioada precizată mai sus.
 
Următoarele categorii de jucători amatori pot formula cereri de încetare a legitimării:
 
Jucătorii amatori juniori cu vârsta de până la 7 ani
Jucătorii amatori juniori cu vârsta cuprinsă între 7 și 16 ani;
Jucătorii amatori seniori;
Pentru încetarea legitimării jucătorul trebuie să achite clubului cu care solicită încetarea legitimării următoarele sume:
 
Jucătorii juniori cu vârsta între 7 și 10 ani împliniți aflați în această situație sunt obligați să achite fostului club suma de 400 de lei pentru fiecare an competițional în care au fost legitimați la clubul respectiv.
Jucătorii juniori cu vârsta peste 10 ani și până la 16 ani aflați în această situație sunt obligați să achite fostului club suma de 700 de lei pentru fiecare an competițional în care au fost legitimați la clubul respectiv.
În cazul perioadelor mai mici de un an competițional se va achita o sumă proporțională cu perioada aferentă.
Jucătorul a cărui cerere a fost admisa printr-o hotărâre definitiva se poate legitima la următoarea echipă numai după achitarea sumelor prevăzute în decizia pronunțată de către comisie.
 
Jucătorii care încetează legitimarea în modul prevăzut mai sus pot solicita legitimarea la un alt club doar în perioadele de transfer stabilite, respectiv, până la data de 4 septembrie 2023

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP