Delegarea la jocuri amicale

08 Februarie 2021, la ora 21:11 / Publicat în Comunicate AJF de Raul Ghiciulescu / 433 vizualizări

Delegarea la jocuri amicale

Vă prezentăm mai jos comunicatul Comisiei Centrale a Arbitrilor în ceea ce privește delegarea arbitrilor la jocuri amicale


Avand în vedere situația actuală, protecția sănătății împotriva riscului de infecție cu Covid și a competițiilor în sine, CCA decide să delege arbitri (Liga 1, 2 si 3) la jocurile amicale numai dacă îndeplinesc criteriile medicale de mai jos. Aceste criterii vor avea aprobarea medicală finală înainte de a fi anunțate oficial. Ambele echipe trebuie sa respecte protocolul medical afisat pe www.frf.ro

 

1. Echipa gazdă sau ambele echipe trebuie să organizeze testul COVID relevant pentru arbitrii fiecărui meci amical cu o zi înainte și să acopere cheltuielile respective.

2. Arbitrii trebuie să trimită rezultatele către CCA și numai după ce a fost trimis un rezultat Covid negativ, sunt eligibili pentru a oficia un meci amical.

3. Delegările vor fi asigurate de către CCA după cererea (e-mail-ul) echipelor, dintr-o lista de arbitri, care și-au confirmat disponibilitatea lor că sunt de acord cu procedura și toate criteriile menționate aici.

4. Oficialii meciului, după efectuarea testului Covid, trebuie să rămână izolați acasă înainte de a merge la meci.

5. Oficialii meciului pot fi delegați la următorul joc abia dupa 6 zile și după ce au efectuat din nou testul Covid în a cincea zi (cu o zi înaintea următorului joc amical).

Acest protocol va fi prelungit pana la anuntarea altor modificari, în funcție de deciziile autorităților de stat și de protocoalele medicale ale competițiilor FRF / LPF. Nerespectarea criteriilor CCA si al protocolului propus de FRF atrage raspunderea exclusiva a echipelor si/sau arbitrilor.

Presedinte CCA,

Kyros Vassaras

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP