ŞEDINŢĂ COMITET EXECUTIV!

12 Septembrie 2018, la ora 07:48 / Publicat în Comunicate AJF / 413 vizualizări

ŞEDINŢĂ COMITET EXECUTIV!

HOTĂRÂREA NR. 5

 a Comitetului Executiv din data de 3 septembrie 2018

 

Întrunit în şedinţă, Comitetul Executiv al A.J.F. Vâlcea a hotărât următoarele:

 

1.     A fost aprobat procesul verbal al şedinţei Comitetului Executiv din 14 august 2018.

 

2.     A fost aprobată solicitarea de afiliere temporară a următoarelor asociații/cluburi sportive: A.S. VIITORUL Oteșani, C.S. OLIMPIA Dăgășani.

 

3.     A fost aprobat referatul Secretarului General cu privire la abrogarea în prima Adunare Generală a art. 44 alin.3 litera h din Statutul A.J.F. Vâlcea.

 au îndeplinit pentru o perioadă de minim 4 ani consecutiv, una din următoarele funcţii: preşedinte AJF/LPF/FRF, vicepreşedinte AJF/LPF/FRF, secretar general al AJF/LPF/FRF, mebru în Comitetul/Biroul Executiv al AJF/LPF/FRF,   preşedinte al unei comisii permanente din cadrul AJF/LPF/FRF sau preşedinte de club/asociaţie cu activitate fotbal constituite după Legea Sporturilor nr. 69 / 2000, participanta in competitii,  indiferent de nivel. Dovada îndeplinirii acestei condiţii se face cu o declaraţie pe propria răspundere, legalizată la notar.

 

4.     A fost aprobat referatul Secretarului General cu privire la completare  art. 231 din ROAF Vâlcea, astfel:

Renunţarea unor cluburi la dreptul de a promova se constată de către Comitetul Executiv al A.J.F. Valcea, printr-o decizie irevocabilă. Dacă un club/asociație sportivă renunță la dreptul de a promova, următoarele două ediții de campionat nu va avea drept de promovare.

 

5.     A fost aprobat referatul Comisiei de Competiții cu privire la sistemul competițional pentru ediția de campionat 2019-2020.

 

6. A fost aprobat cuantumul indemnizațiilor de arbitraj și observare pentru jocurile din cadrul Cupei României, ediția 2018-2019 (prima etapă - gratuit, a doua etapă 400 lei; 16-imi, optimi și sferturi - 500 lei; semifinale - 600 lei). Indemnizația va fi achitată în mod egal de ambele echipe.

 

 

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP