Informari si comunicate
19-10-2018
A murit Gyorfi Csaba

A murit Gyorfi Csaba

detalii...
18-10-2018
INTERLIGA

Etapele 7,8,9

detalii...
18-10-2018
15-10-2018
Selecția județeană pentru grupa 2006

Sâmbătă 20.10.2018 ora 11 pe Stadionul Metrom selecție județeană grupa 2006

detalii...
12-10-2018
In atentia Delegatilor echipelor din liga V-a ,zona Fagaras

Luni 15 Octombrie va avea loc sedinta cu Delegatii echipelor

detalii...
11-10-2018
Perioada de transferuri U15

Perioada de transferuri U15 - 15-19.10.2018

detalii...
10-10-2018
INTERLIGA

Etapele 5 si 6

detalii...
08-10-2018
05-10-2018
Etapa a VI Turneul Speranțelor

Tabel nominal cu jucatorii care participa la Turneul Sperantelor din data de 07.10.2018 Selectionata Mureș U15 - Selectionata Brasov U15

detalii...
05-10-2018
Interliga de iarna Gheorghe Ola si Gheorghe Ene

Data de incepere Interliga de Iarna,perioada de transferuri,data limita de inscriere

detalii...
toate comunicatele

STĂ

Staff-ul echipei
Presedinte
Secretar
Vicepresedinte
Organizator de competitii
Antrenor
Liga a-V-a, Seria Vest - zona Fagaras - sezon 2018/2019
# Nume echipa M V E I G P A
1 F.S.Voila 6 6 0 0 17-2 18p +9
2A.S.Sageata Dragus751115-816p+4
3 A.S. Carpati Ucea 7 5 0 2 29-7 15p +3
4A.S. Progresul Voivodeni650116-615p+6
5 A.C.S.Vointa Hurez 6 5 0 1 16-7 15p +6
6A.S.Beclereana Beclean523010-79p0
7 A.S.Olimpia Sasciori 6 2 2 2 9-8 8p -1
8A.S.Mandra721411-157p-2
9 A.S.Viitorul Recea 6 1 1 4 12-19 4p -5
10A.S.Spartanii Pojorta61148-274p-5
11 A.S Ileni 7 1 0 6 13-22 3p -6
12A.S.C.Vistea Mare61053-203p-6
13 A.S.Benelux Cincu 7 0 1 6 6-17 1p -8
Competitii in care participa / a participat
Juniori C, Grupa C, 2018-2019
Juniori D, Grupa B - Clasic, 2018-2019
Liga a-V-a, Seria Est - zona Fagaras, 2018-2019
Liga a-V-a, Seria Vest - zona Fagaras, 2018-2019
Juniori C, Grupa B, 2018-2019
Juniori D, Grupa A - Clasic, 2018-2019
Liga a-V-a, Brasov, 2018-2019
Liga a V-a, Brasov, 2017-2018
Juniori E-Elita 2007-2008, 2017-2018
Juniori E-Clasic 2007-2008, 2017-2018
Juniori D -Clasic 2005-2006, 2017-2018
Juniori C CLASIC 2003-2004, 2017-2018
Juniori C ELITA 2003-2004, 2017-2018
Liga a IV-A, Juniori, 2016-2017
Liga a V-a, Brasov, 2016-2017
Liga a V-a, Seria EST - Fagaras, 2016-2017
Juniori D,seria II - Clasic 2004-2005, 2016-2017
Juniori D,seria I-Clasic 2004-2005, 2016-2017
Liga a V-a, Seria Est:Play-OFF, 2016-2017
Liga a V-a, Seria Est:Play-Intermediary, 2016-2017
Liga a V-a, Seria Est:Play-OUT, 2016-2017
Liga a V-a, Seria Est-Play-OFF, 2015-2016
Campionat Inst. Militare, 2015-2016
Juniori H - 2008, 2015-2016
Juniori G - 2007, 2015-2016
Juniori C, Play OUT, 2015-2016
Liga a V-a, Brasov-Play-OFF, 2015-2016
Juniori E, Seria I, 2015-2016
Juniori D, Seria I, 2015-2016
Liga a V-a, Brasov, 2015-2016
Juniori C, Seria II, 2015-2016
Campionat Inst. Militare, 2015-2016
Liga a V-a, Seria Est - zona Fagaras, 2015-2016
Liga a V-a, Brasov, 2014-2015
Juniori C - 2000, 2014-2015
Juniori D - 2002, 2014-2015
Juniori G - 2006, 2014-2015
Juniori F - 2005, 2014-2015
Liga a V-a, Palmares, 2014-2015
Liga a V-a, Seria Vest - zona Fagaras, 2013-2014
Juniori E - 2003, Seria I, 2013-2014
Liga a V-a, Brasov, 2013-2014
Juniori D - 2001, 2013-2014
Liga a IV-a, Juniori, 2012-2013
Cupa Romaniei - zona Fagaras, 2012-2013
Liga a V-a, Fagaras Est, 2012-2013
Liga a V-a, Brasov, 2012-2013
Juniori C, 2012-2013
Juniori D, 2012-2013
Cupa Romaniei, 2012-2013
Gheorghe Ola, 2012-2013
Gheorghe Ene, 2012-2013
Juniori E, Play Out, 2012-2013
Cupa 2001, 2012-2013
Liga IV-a, 2012-2013
Liga a IV-a, Seniori, 2012-2013
Lotul de jucatori
# Nume Jucator Data nasterii Nr. carnet
1 Test Brasov
Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe