Informari si comunicate AJF
24-09-2018
ATENȚIE! Se schimbă orele de joc

Din acest final de săptămână, orele de joc pentru meciurile din Ligile 4 și 5 se schimbă.

detalii...
18-09-2018
În atenția participanților la Cupa Satelor

Până în 24 septembrie, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) trebuie să trimită Federației Române de Fotbal (FRF) lista echipelor înscrise în ediția I a Cupei Satelor.

detalii...
18-09-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș vs Sălaj 5-1

A treia victorie consecutivă a înregistrat-o selecționata Maramureșului în actuala ediție din proiectul Turneul Speranțelor, competiție adresată copiilor născuți în 2005.

detalii...
18-09-2018
Cursuri pentru obținerea și reînnoirea Licenței C

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) organizează cursuri atât pentru obținerea licenței UEFA C, cât și pentru prelungirea valabilității cardului de Licență UEFA C.

detalii...
13-09-2018
1 octombrie - data limită de înscriere la ”Ola” și ”Ene”

1 octombrie este data limită pentru înscrierea echipelor în ediția 2018/2019 a trofeelor ”Gheorghe Ola” și ”Gheorghe Ene”.

detalii...
10-09-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Satu Mare vs. Maramureș 2-3

Selecționata Maramureșului s-a impus cu 3-2 în deplasare în fața reprezentativei similare a județului Satu Mare în a doua etapă din Turneul Speranțelor.

detalii...
05-09-2018
LIGA 4 - Luceafărul Strâmtura s-a retras

Conducerea echipei Luceafărul Strâmtura a comunicat ieri Asociației Județene de Fotbal Maramureș decizia de a se retrage din campionatul Ligii a patra, seria Nord.

detalii...
03-09-2018
ATENȚIE! Vineri, ședință cu reprezentanții cluburilor de copii și juniori

Vineri, 7 septembrie, de la ora 12.00, la sediul AJFMM are loc ședință convocată de Comisia pentru Copii și Juniori.

detalii...
03-09-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș - Bistrița Năsăud 3-2

În prima etapă a Turneului Speranțelor (ediția a doua), reprezentativa județului Maramureș s-a impus pe propriul teren cu scorul de 3-2 în fața selecționatei similare din Bistrița Năsăud.

detalii...
27-08-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș vs. Bistrița-Năsăud în 2 septembrie

Duminică, selecționata Maramureșului debutează în a doua ediție a proiectului Turneul Speranțelor. O competiție care se adresează copiilor născuți în 2005.

detalii...

AJFMM, prezentă la meciul jucat pentru Alexandru și Ștefan


Publicat in data de 29-03-2018, la ora 12:28

Un meci de fotbal cu scop caritabil a fost organizat de Jandarmeria Maramureș în cadrul campaniei ”Speranță pentru Alexandru / Un nou început pentru Ștefan”. Partida a fost condusă de Cristian Balaj și Zoltan Szekely, foști arbitri FIFA, reprezentanți ai Asociației Județene de Fotbal Maramureș.

Pentru al patrulea an consecutiv, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” a organizat un meci de fotbal cu scop caritabil, în cadrul campaniei ”Speranță pentru Alexandru / Un nou început pentru Ștefan”. Banii astfel colectaţi vor fi direcţionaţi spre Patrik Alexandru Stanciu și Ștefan Veciunca, ambii necesitând protezare pentru a-şi putea continua viaţa în condiţii cât de cât normale.

Jandarmii maramureșeni iubitori de fotbal și-au testat talentul în compania unor fotbaliști care au activat în Liga 1 pentru Baia Mare, dintre care amintim doar câteva nume: Buia, Bumb, China, Danciu, Sabău, Șomcherechi, Piroska, Vasc. Alături de aceștia - în meciul caritabil pentru Alexandru și Ștefan -  au fost invitate să joace fotbal și personalități locale din diverse domenii.

Partida a fost oficiată de foștii arbitri FIFA, Cristian Balaj și Zoltan Szekely. Aceștia au oferit din partea Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM), în baza parteneriatului cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion, 50 de mingi persoanelor defavorizate care beneficiază de serviciile Asociației Profesionale Neguvernamentale de Asistență Socială ASSOC. De asemenea, în cadrul tombolei pentru spectatori, Balaj și Szekely au oferit un tricou cu autografe.

În deschiderea evenimentului a fost organizat un turneu între tinerele speranţe ale fotbalului maramureşean, sportivi din grupa de vârstă 2006-2007 de la cluburile Minaur, Kiss și Dynamic din Baia Mare, respectiv Sporting Recea.

Detalii despre parteneriatul Asociației Județene de Fotbal Maramureș cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion pot fi citite aici.

 


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta