Informari si comunicate AJF
11-12-2018
ATENȚIE! - Ședință cu antrenorii Maramureșului

Comisia Tehnică de Antrenori din cadrul AJFMM organizează miercuri, 9 ianuarie, ședință cu toți antrenorii de fotbal din județul Maramureș

detalii...
10-12-2018
FOTBAL FEMININ - Moș Nicolae a venit cu dulciuri, cupe, diplome și... mingi

Independența Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Nicolae la fotbal feminin, competiție organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Maramureș.

detalii...
03-12-2018
FOTBAL FEMININ - 8 echipe participă la Cupa Moș Nicolae

Cupa Moș Nicolae, competiție de fotbal feminin organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu AJFMM, are loc sâmbătă, 8 decembrie, în sala de sport din Șomcuta Mare.

detalii...
20-11-2018
CUPA SATELOR - Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag, finalistele Maramureșului

Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag sunt echipele care s-au calificat la turneul județean final în Maramureș în cadrul ediției 2018 a Cupei Satelor.

detalii...
16-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultatele turneului din Săsar

Al treilea turneu pentru Grupa 2 din cadrul Cupei Satelor în Maramureș a avut loc ieri, în sat Săsar, în organizarea echipei din Săcălășeni.

detalii...
14-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programul turneelor viitoare

Trei turnee mai sunt de disputat până la ultimul act al Cupei Satelor în Maramureș, competiție la startul căreia s-au înscris 11 echipe.

detalii...
13-11-2018
FOTBAL FEMININ - Înscrieri pentru Cupa Moș Nicolae

ACS Venus Maramureș și Asociația Județeană de Fotbal Maramureș organizează Cupa Moș Nicolae la fotbal feminin.

detalii...
09-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programări

Noi meciuri au avut loc în prima ediție a Cupei Satelor în Maramureș. Prima echipă calificată la turneul final județean este cea din Ocna Șugatag.

detalii...
09-11-2018
SCOUNTING - 2 maramureșeni în selecționata regională

2 copii din Maramureș sunt printre cei mai talentați fotbaliști născuți în 2006, conform acțiunii de selecție regională care a avut loc recent în Cluj Napoca.

detalii...
06-11-2018
În 8 noiembrie începe cursul pentru arbitri

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș, prin Comisia Județeană de Arbitri, organizează - începând de joi, 8 noiembrie - un nou curs pentru arbitri.

detalii...

AJFMM, prezentă la meciul jucat pentru Alexandru și Ștefan


Publicat in data de 29-03-2018, la ora 12:28

Un meci de fotbal cu scop caritabil a fost organizat de Jandarmeria Maramureș în cadrul campaniei ”Speranță pentru Alexandru / Un nou început pentru Ștefan”. Partida a fost condusă de Cristian Balaj și Zoltan Szekely, foști arbitri FIFA, reprezentanți ai Asociației Județene de Fotbal Maramureș.

Pentru al patrulea an consecutiv, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” a organizat un meci de fotbal cu scop caritabil, în cadrul campaniei ”Speranță pentru Alexandru / Un nou început pentru Ștefan”. Banii astfel colectaţi vor fi direcţionaţi spre Patrik Alexandru Stanciu și Ștefan Veciunca, ambii necesitând protezare pentru a-şi putea continua viaţa în condiţii cât de cât normale.

Jandarmii maramureșeni iubitori de fotbal și-au testat talentul în compania unor fotbaliști care au activat în Liga 1 pentru Baia Mare, dintre care amintim doar câteva nume: Buia, Bumb, China, Danciu, Sabău, Șomcherechi, Piroska, Vasc. Alături de aceștia - în meciul caritabil pentru Alexandru și Ștefan -  au fost invitate să joace fotbal și personalități locale din diverse domenii.

Partida a fost oficiată de foștii arbitri FIFA, Cristian Balaj și Zoltan Szekely. Aceștia au oferit din partea Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM), în baza parteneriatului cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion, 50 de mingi persoanelor defavorizate care beneficiază de serviciile Asociației Profesionale Neguvernamentale de Asistență Socială ASSOC. De asemenea, în cadrul tombolei pentru spectatori, Balaj și Szekely au oferit un tricou cu autografe.

În deschiderea evenimentului a fost organizat un turneu între tinerele speranţe ale fotbalului maramureşean, sportivi din grupa de vârstă 2006-2007 de la cluburile Minaur, Kiss și Dynamic din Baia Mare, respectiv Sporting Recea.

Detalii despre parteneriatul Asociației Județene de Fotbal Maramureș cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion pot fi citite aici.

 


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe