Informari si comunicate AJF
19-07-2018
ATENȚIE! - Vineri, 27 iulie, ședință de Birou Executiv

Vineri, 27 iulie, de la ora 11.00, are loc ședință de Birou Executiv.

detalii...
19-07-2018
SEZON 2018/2019 - Meciurile oficiale încep în 19 august

Noul sezon începe în 19 august, cu prima etapă din Cupa României - faza județeană. Campionatele de Liga 4 și Liga 5 debutează în 2 septembrie.

detalii...
16-07-2018
TABĂRA DE VARĂ - 2 maramureșeni, la Miercurea Ciuc

Doi jucători de fotbal din Maramureș au fost selectați pentru a participa la Tabăra de Pregătire organizată de FRF pentru copiii născuți în 2006.

detalii...
12-07-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Se caută copii talentați născuți în 2005

Ediția a doua a proiectului Turneul Speranțelor se adresează copiilor născuți în 2005 în vederea selecției și formării noilor generații de jucători pentru reprezentativele României.

detalii...
09-07-2018
COMPETIȚIE NOUĂ - Înscrieri la Liga Elitelor U15, până în 1 august

Federația Română de Fotbal, în colaborare cu Asociațiile Județene de Fotbal, organizează începând din acest an Liga Elitelor U15. În județul Maramureș, înscrierea pentru această nouă competiție se face până miercuri, 1 august.

detalii...
06-07-2018
CONVOCARE - Sorin Șerban, chemat la naționala U19

Jucătorul Sorin Șerban (Sporting Recea) este convocat la lotul național al României, categoria de vârstă Under 19. Reprezentativa țării noastre va disputa două meciuri amicale în compania selecționatei similare a Israelului.

detalii...
30-06-2018
BARAJ LIGA 3 - Campioana Maramureșului promovează în Liga 3

CS Minaur Baia Mare se impune în deplasare cu scorul de 2-0 (0-0) în fața echipei CSC Sânmartin și promovează în Liga a treia.

detalii...
29-06-2018
BARAJ LIGA 3 - Mâine are loc meciul CSC Sânmartin vs CS Minaur Baia Mare

CS Minaur Baia Mare (campioana Maramureșului) întâlnește mâine CSC Sânmartin (campioana Bihorului) în manșa secundă din barajul pentru promovarea în Liga 3.

detalii...
25-06-2018
Cristian Balaj, reales în funcția de președinte al AJFMM

Cristian Balaj a fost reales azi în funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM). Este al treilea mandat pe care îl obține fostul arbitru FIFA.

detalii...
24-06-2018
BARAJ LIGA 3 - CS Minaur Baia Mare - CSC Sânmartin 0-0 în manșa I

Cu 0-0 s-a încheiat partida tur dintre campioana Maramureşului, CS Minaur Baia Mare, şi cea a Bihorului, CSC Sânmartin. Confruntarea a avut loc în cadrul dublei de baraj pentru promovarea în Liga a treia.

detalii...

AJFMM, prezentă la meciul jucat pentru Alexandru și Ștefan


Publicat in data de 29-03-2018, la ora 12:28

Un meci de fotbal cu scop caritabil a fost organizat de Jandarmeria Maramureș în cadrul campaniei ”Speranță pentru Alexandru / Un nou început pentru Ștefan”. Partida a fost condusă de Cristian Balaj și Zoltan Szekely, foști arbitri FIFA, reprezentanți ai Asociației Județene de Fotbal Maramureș.

Pentru al patrulea an consecutiv, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” a organizat un meci de fotbal cu scop caritabil, în cadrul campaniei ”Speranță pentru Alexandru / Un nou început pentru Ștefan”. Banii astfel colectaţi vor fi direcţionaţi spre Patrik Alexandru Stanciu și Ștefan Veciunca, ambii necesitând protezare pentru a-şi putea continua viaţa în condiţii cât de cât normale.

Jandarmii maramureșeni iubitori de fotbal și-au testat talentul în compania unor fotbaliști care au activat în Liga 1 pentru Baia Mare, dintre care amintim doar câteva nume: Buia, Bumb, China, Danciu, Sabău, Șomcherechi, Piroska, Vasc. Alături de aceștia - în meciul caritabil pentru Alexandru și Ștefan -  au fost invitate să joace fotbal și personalități locale din diverse domenii.

Partida a fost oficiată de foștii arbitri FIFA, Cristian Balaj și Zoltan Szekely. Aceștia au oferit din partea Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM), în baza parteneriatului cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion, 50 de mingi persoanelor defavorizate care beneficiază de serviciile Asociației Profesionale Neguvernamentale de Asistență Socială ASSOC. De asemenea, în cadrul tombolei pentru spectatori, Balaj și Szekely au oferit un tricou cu autografe.

În deschiderea evenimentului a fost organizat un turneu între tinerele speranţe ale fotbalului maramureşean, sportivi din grupa de vârstă 2006-2007 de la cluburile Minaur, Kiss și Dynamic din Baia Mare, respectiv Sporting Recea.

Detalii despre parteneriatul Asociației Județene de Fotbal Maramureș cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion pot fi citite aici.

 


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta