Informari si comunicate AJF
26-04-2018
ONSS - Faza zonală a liceenilor are loc în Baia Mare

În Baia Mare are loc etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal pentru liceeni. Competiția este programată pentru 27 aprilie.

detalii...
25-04-2018
Schimbare de teren pentru 2 echipe de juniori

CSȘ 2 Baia Mare și ACS Fotbal Comuna Recea vor evolua acasă pe terenul de la Colegiul Tehnic ”Aurel Vlaicu”, începând de la finele acestei săptămâni.

detalii...
23-04-2018
CUPA MAREA UNIRE - Echipe din Franța și România, în competiție la Tămaia

Opt echipe vor participa la Cupa ”Marea Unire” care va avea loc în 26 și 27 aprilie în Tămaia.

detalii...
23-04-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureșenii evoluează în 24 aprilie la Carei

În 24 aprilie, speranțele Maramureșului vor evolua în Carei, într-o nouă etapă a Turneului Speranțelor.

detalii...
19-04-2018
CAMPIONATUL GIMNAZIILOR - Rezultatele primului turneu

Primul turneu al campionatului adresat echipelor școlare formate din eleve de gimnaziu, competiție lansată în primăvara acestui an de către AJFMM, a avut loc în Fărcașa.

detalii...
18-04-2018
BARAJ LIGA 3 - Maramureș vs. Bihor se amână pentru 23 și 30 iunie

Meciurile de baraj pentru Liga a treia dintre campioanele Maramureșului și Bihorului se vor disputa în 23 iunie (turul) și 30 iunie (returul), conform deciziei Comitetului Executiv al FRF.

detalii...
03-04-2018
NOU - Meciurile din Liga a patra, filmate integral

14 camere video complet utilate au fost achiziționate de către AJFMM în baza unei aplicații de finanțare a FRF destinată dezvoltării fotbalului județean.

detalii...
02-04-2018
FOTBAL FEMININ - Cupa Codrului, ediția 2018

Șase echipe au participat la ediția 2018 a Cupei Codrului la fotbal feminin.

detalii...
02-04-2018
CUPA ROMÂNIEI - Meciul restant din Nord, programat în 18 aprilie

Meciul restant dintre Plimob Sighetu Marmației și Foresta Câmpulung la Tisa din Cupa României a fost programat pentru miercuri, 18 aprilie.

detalii...
30-03-2018
În Adunarea Generală, s-a stabilit programul Ligilor 4 și 5

În urma voturilor exprimate azi în Adunarea Generală a AJFMM, s-au stabilit datele pentru reluarea meciurilor oficiale în Ligile 4 și 5.

detalii...

AJFMM, prezentă la meciul jucat pentru Alexandru și Ștefan


Publicat in data de 29-03-2018, la ora 12:28

Un meci de fotbal cu scop caritabil a fost organizat de Jandarmeria Maramureș în cadrul campaniei ”Speranță pentru Alexandru / Un nou început pentru Ștefan”. Partida a fost condusă de Cristian Balaj și Zoltan Szekely, foști arbitri FIFA, reprezentanți ai Asociației Județene de Fotbal Maramureș.

Pentru al patrulea an consecutiv, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” a organizat un meci de fotbal cu scop caritabil, în cadrul campaniei ”Speranță pentru Alexandru / Un nou început pentru Ștefan”. Banii astfel colectaţi vor fi direcţionaţi spre Patrik Alexandru Stanciu și Ștefan Veciunca, ambii necesitând protezare pentru a-şi putea continua viaţa în condiţii cât de cât normale.

Jandarmii maramureșeni iubitori de fotbal și-au testat talentul în compania unor fotbaliști care au activat în Liga 1 pentru Baia Mare, dintre care amintim doar câteva nume: Buia, Bumb, China, Danciu, Sabău, Șomcherechi, Piroska, Vasc. Alături de aceștia - în meciul caritabil pentru Alexandru și Ștefan -  au fost invitate să joace fotbal și personalități locale din diverse domenii.

Partida a fost oficiată de foștii arbitri FIFA, Cristian Balaj și Zoltan Szekely. Aceștia au oferit din partea Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM), în baza parteneriatului cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion, 50 de mingi persoanelor defavorizate care beneficiază de serviciile Asociației Profesionale Neguvernamentale de Asistență Socială ASSOC. De asemenea, în cadrul tombolei pentru spectatori, Balaj și Szekely au oferit un tricou cu autografe.

În deschiderea evenimentului a fost organizat un turneu între tinerele speranţe ale fotbalului maramureşean, sportivi din grupa de vârstă 2006-2007 de la cluburile Minaur, Kiss și Dynamic din Baia Mare, respectiv Sporting Recea.

Detalii despre parteneriatul Asociației Județene de Fotbal Maramureș cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion pot fi citite aici.

 


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta