Informari si comunicate AJF
18-09-2018
În atenția participanților la Cupa Satelor

Până în 24 septembrie, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) trebuie să trimită Federației Române de Fotbal (FRF) lista echipelor înscrise în ediția I a Cupei Satelor.

detalii...
18-09-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș vs Sălaj 5-1

A treia victorie consecutivă a înregistrat-o selecționata Maramureșului în actuala ediție din proiectul Turneul Speranțelor, competiție adresată copiilor născuți în 2005.

detalii...
18-09-2018
Cursuri pentru obținerea și reînnoirea Licenței C

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) organizează cursuri atât pentru obținerea licenței UEFA C, cât și pentru prelungirea valabilității cardului de Licență UEFA C.

detalii...
13-09-2018
1 octombrie - data limită de înscriere la ”Ola” și ”Ene”

1 octombrie este data limită pentru înscrierea echipelor în ediția 2018/2019 a trofeelor ”Gheorghe Ola” și ”Gheorghe Ene”.

detalii...
10-09-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Satu Mare vs. Maramureș 2-3

Selecționata Maramureșului s-a impus cu 3-2 în deplasare în fața reprezentativei similare a județului Satu Mare în a doua etapă din Turneul Speranțelor.

detalii...
05-09-2018
LIGA 4 - Luceafărul Strâmtura s-a retras

Conducerea echipei Luceafărul Strâmtura a comunicat ieri Asociației Județene de Fotbal Maramureș decizia de a se retrage din campionatul Ligii a patra, seria Nord.

detalii...
03-09-2018
ATENȚIE! Vineri, ședință cu reprezentanții cluburilor de copii și juniori

Vineri, 7 septembrie, de la ora 12.00, la sediul AJFMM are loc ședință convocată de Comisia pentru Copii și Juniori.

detalii...
03-09-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș - Bistrița Năsăud 3-2

În prima etapă a Turneului Speranțelor (ediția a doua), reprezentativa județului Maramureș s-a impus pe propriul teren cu scorul de 3-2 în fața selecționatei similare din Bistrița Năsăud.

detalii...
27-08-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș vs. Bistrița-Năsăud în 2 septembrie

Duminică, selecționata Maramureșului debutează în a doua ediție a proiectului Turneul Speranțelor. O competiție care se adresează copiilor născuți în 2005.

detalii...
24-08-2018
LICENȚĂ UEFA C - Înscrieri pentru prelungirea valabilității cardului

Cei care doresc să-și prelungească valabilitatea cardului de Licență UEFA C sunt rugați să depună o cerere în acest sens la sediul Asociației Județene de Fotbal Maramureș până luni, 24 septembrie.

detalii...

BARAJ LIGA 3 - CS Minaur Baia Mare - CSC Sânmartin 0-0 în manșa I


Publicat in data de 24-06-2018, la ora 11:11

Cu 0-0 s-a încheiat partida tur dintre campioana Maramureşului, CS Minaur Baia Mare, şi cea a Bihorului, CSC Sânmartin. Confruntarea are loc în cadrul dublei de baraj pentru promovarea în Liga a treia.

După ce a câștigat seria Sud a Ligii a patra și apoi s-a impus și în Play Off-ul disputat cu campioana din Nord, CS Minaur Baia Mare a devenit campioana Maramureșului și a câștigat astfel dreptul de a lupta pentru promovarea în Liga a treia. Adversară în dubla de baraj este pentru echipa băimăreană campioana Bihorului, CSC Sânmartin. 

Prima confruntare a avut loc pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare, în fața a circa 700 de spectatori. Scorul a fost 0-0. Au arbitrat: Florin Andrei - Cosmin Bojan și Balint Albu (toți din Târgu Mureș). Observatori FRF: Dan Costin (Zalău), Teodora Albon (Cluj-Napoca). 

CS Minaur Baia Mare: Gabriel Danciu - Ciprian Duruș, Alexandru Ignat, Valer Giurgiu, Răzvan Lupu (min. 81, Darian Sabadâș), Denis Lihet (min. 60, Dan Vasyl), Tudor Balmoș, Călin Borota, David Simion, Sandu Bococi, Marius Feraru. Rezerve neutilizate: Ioan Anișoreac, Eduard Iuhasz - Roland Pohl, Andrei Tutuța. Antrenori: Dorin Toma, Cristian Bogdan şi Marius Marian. 

• CSC Sânmartin: Ștefan Groze - Cristian Fitero, Petru Ardelean, Andrei Șumălan, Claudiu Popa (min. 19, Sorin Ungur), Iulian Cuc, Claudiu Copil, Mădălin Trip, Sorin Ban (min. 60, Ovidiu Morna), Cristian Copil, Ovidiu Popa. Rezerve neutilizate: Bogdan Brata - Vlad Daina, Alex Varodi, Ștefan Meșter, Sebastian Brata. Antrenori: Ovidiu Morna şi Doru Lazăr. 

• Cartonașe galbene: Lihet (15), Ignat (46), Balmoș (61), respectiv Iulian Cuc (4), P. Ardelean (42), Cl. Copil (43).

Returul va avea loc în 30 iunie, de la ora 17.30, pe Stadionul Luceafărul din Sânmartin.

Sursă foto: Facebook Minerul Baia Mare (c) Paul Ursachi


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta