Informari si comunicate AJF
21-05-2018
CAMPIONATUL GIMNAZIILOR - Turneul final se joacă în 25 mai

În 25 mai, de la ora 9.00, Școala ”Vasile Alecsandri” din Baia Mare va găzdui turneul final al Campionatului Gimnaziilor - ediția 1.

detalii...
18-05-2018
CUPA ROMÂNIEI - Finala seriei Nord se joacă în 22 mai

Finala Cupei României, seria NORD, se dispută în 22 mai.

detalii...
18-05-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Un maramureșean, selectat pentru faza finală

Cosmin Kovacs (Plimob Sighetu Marmației) a fost ales din Maramureș pentru ultima fază de selecție de la Turneul Speranțelor.

detalii...
17-05-2018
Modificări în programul finalului de campionat

AJFMM a decis să opereze modificări în ceea ce privește finalul de campionat al Ligii a patra, atât la Seria Nord, cât și la Sud, precum și în meciurile din Cupa României - faza pe județ.

detalii...
15-05-2018
Somn lin, Cristian Țopescu!

Comentatorul sportiv Cristian Țopescu a plecat azi dintre noi, lăsând mult mai săracă lumea sportului și a jurnalismul sportiv din România.

detalii...
04-05-2018
CAMPIONATUL GIMNAZIILOR - Rezultatele turneului din Cicârlău

În Cicârlău a avut loc al doilea turneu din campionatul adresat echipelor școlare formate din eleve de gimnaziu, competiție lansată în primăvara acestui an de către AJFMM.

detalii...
02-05-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - 3 maramureșeni selectați pentru următoarea etapă

3 maramureșeni sunt selectați pentru următoarea etapă din cadrul Turneului Speranțelor, etapă care va avea loc în 10 mai, la Zalău.

detalii...
30-04-2018
Cupa ”Marea Unire”, câștigată de oaspeți din Franța

Oaspeții din Franța au câștigat Cupa ”Marea Unire” organizată de Comuna Fărcașa și Școala ”Lucian Blaga” din Fărcașa.

detalii...
26-04-2018
ONSS - Faza zonală a liceenilor are loc în Baia Mare

În Baia Mare are loc etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal pentru liceeni. Competiția este programată pentru 27 aprilie.

detalii...
25-04-2018
Schimbare de teren pentru 2 echipe de juniori

CSȘ 2 Baia Mare și ACS Fotbal Comuna Recea vor evolua acasă pe terenul de la Colegiul Tehnic ”Aurel Vlaicu”, începând de la finele acestei săptămâni.

detalii...

Cupa ”Marea Unire”, câștigată de oaspeți din Franța


Publicat in data de 30-04-2018, la ora 09:17

Oaspeții din Franța au câștigat Cupa ”Marea Unire” organizată de Comuna Fărcașa și Școala ”Lucian Blaga” din Fărcașa.

Două echipe din Franța, Minaur din Baia Mare, Juniorul din Coltău, Gloria din Sălsig, Codreana din Bârsău, CS Fărcașa și Făgetul din Fărcașa au fost echipele participante la Cupa ”Marea Unire” organizată de Comuna Fărcașa și Școala ”Lucian Blaga” din Fărcașa. Competiția a avut loc la Centrul Sportiv din Tămaia.

Joi s-au disputat meciurile din cele două grupe.

Grupa I
Rezultate:
CS Fărcașa - Gloria Sălsig 1-1, Juniorul Coltău - USCC 1 0-2, Gloria Sălsig - USCC 1 0-2, CS Fărcașa - Juniorul Coltău 2-0, Juniorul Coltău - Gloria Sălsig 0-0, USCC 1 - CS Fărcașa 2-0;

Grupa II
Rezultate:
CS Minaur - Codreana Bârsău 1-2, Făgetul Fărcașa - USCC 2 2-0, Codreana Bârsău - USCC 2 5-0, CS Minaur - Făgetul Fărcașa 5-1, Făgetul Fărcașa - Codreana Bârsău 0-3, USCC 2 - CS Minaur 1-1;

Vineri s-au confruntat primele echipe clasate în urma rezultatelor de joi. Rezultate: Juniorul Coltău - Făgetul Fărcașa 0-2, USCC 1 - CS Minaur 3-2, Gloria Sălsig - USCC 2 1-2, CS Fărcașa - Codreana Bârsău 0-3, Făgetul Fărcașa - USCC 2 0-2, Juniorul Coltău - Gloria Sălsig 0-1.

În finala mică s-a impus Minaur cu 2-1 în fața celor de la CS Fărcașa, în finala mare francezii de la USCC 1 au câștigat cu 3-0 partida cu Codreana Bârsău. Ambele finale s-au decis la loviturile de departajare. Au fost acordate și premii speciale pentru principalii marcatori, cel mai bun portar și cel mai tehnic jucător.

Arbitrajele au fost asigurate de AJFMM. Președintele Cristian Balaj a oferit din partea AJFMM mingi tuturor echipelor participante în baza parteneriatului cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion.

A fost organizat și un meci de old boys, între oaspeții de peste hotare și gazdele din Fărcașa. După expirarea timpului regulamentar de joc, scorul a fost 5-5, pentru ca după loviturile de departajare învingători să fie francezii.
 


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta