Informari si comunicate AJF
07-01-2019
PROMOVARE LIGA 3 - Baraj în 15 și 22 iunie

Meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a treia se vor disputa în 15 iunie (turul) și în 22 iunie (returul).

detalii...
07-01-2019
PROGRAMARE FRF - Maramureșul, la vize în 19 februarie

Cluburile din Maramureș care sunt afiliate la Federația Română de Fotbal și participă la competițiile organizate de FRF sunt programate pentru acordarea vizelor anuale marți, 19 februarie.

detalii...
17-12-2018
Maramureșeni premiați la Cupa Moș Crăciun în Satu Mare

Minaur Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Crăciun, organizată de Juniorul Satu Mare. Viitorul Sighetu Marmației s-a clasat pe III.

detalii...
17-12-2018
PROIECT ȘCOLAR - ”Împreună suntem fotbal!”

Ediția I a proiectului ”Împreună suntem fotbal!” a avut loc în sala de sport a Centrului Universitar Nord Baia Mare, în organizarea Colegiului Tehnic ”Aurel Vlaicu” Baia Mare.

detalii...
11-12-2018
ATENȚIE! - Ședință cu antrenorii Maramureșului

Comisia Tehnică de Antrenori din cadrul AJFMM organizează miercuri, 9 ianuarie, ședință cu toți antrenorii de fotbal din județul Maramureș

detalii...
10-12-2018
FOTBAL FEMININ - Moș Nicolae a venit cu dulciuri, cupe, diplome și... mingi

Independența Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Nicolae la fotbal feminin, competiție organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Maramureș.

detalii...
03-12-2018
FOTBAL FEMININ - 8 echipe participă la Cupa Moș Nicolae

Cupa Moș Nicolae, competiție de fotbal feminin organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu AJFMM, are loc sâmbătă, 8 decembrie, în sala de sport din Șomcuta Mare.

detalii...
20-11-2018
CUPA SATELOR - Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag, finalistele Maramureșului

Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag sunt echipele care s-au calificat la turneul județean final în Maramureș în cadrul ediției 2018 a Cupei Satelor.

detalii...
16-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultatele turneului din Săsar

Al treilea turneu pentru Grupa 2 din cadrul Cupei Satelor în Maramureș a avut loc ieri, în sat Săsar, în organizarea echipei din Săcălășeni.

detalii...
14-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programul turneelor viitoare

Trei turnee mai sunt de disputat până la ultimul act al Cupei Satelor în Maramureș, competiție la startul căreia s-au înscris 11 echipe.

detalii...

Cupa ”Marea Unire”, câștigată de oaspeți din Franța


Publicat in data de 30-04-2018, la ora 09:17

Oaspeții din Franța au câștigat Cupa ”Marea Unire” organizată de Comuna Fărcașa și Școala ”Lucian Blaga” din Fărcașa.

Două echipe din Franța, Minaur din Baia Mare, Juniorul din Coltău, Gloria din Sălsig, Codreana din Bârsău, CS Fărcașa și Făgetul din Fărcașa au fost echipele participante la Cupa ”Marea Unire” organizată de Comuna Fărcașa și Școala ”Lucian Blaga” din Fărcașa. Competiția a avut loc la Centrul Sportiv din Tămaia.

Joi s-au disputat meciurile din cele două grupe.

Grupa I
Rezultate:
CS Fărcașa - Gloria Sălsig 1-1, Juniorul Coltău - USCC 1 0-2, Gloria Sălsig - USCC 1 0-2, CS Fărcașa - Juniorul Coltău 2-0, Juniorul Coltău - Gloria Sălsig 0-0, USCC 1 - CS Fărcașa 2-0;

Grupa II
Rezultate:
CS Minaur - Codreana Bârsău 1-2, Făgetul Fărcașa - USCC 2 2-0, Codreana Bârsău - USCC 2 5-0, CS Minaur - Făgetul Fărcașa 5-1, Făgetul Fărcașa - Codreana Bârsău 0-3, USCC 2 - CS Minaur 1-1;

Vineri s-au confruntat primele echipe clasate în urma rezultatelor de joi. Rezultate: Juniorul Coltău - Făgetul Fărcașa 0-2, USCC 1 - CS Minaur 3-2, Gloria Sălsig - USCC 2 1-2, CS Fărcașa - Codreana Bârsău 0-3, Făgetul Fărcașa - USCC 2 0-2, Juniorul Coltău - Gloria Sălsig 0-1.

În finala mică s-a impus Minaur cu 2-1 în fața celor de la CS Fărcașa, în finala mare francezii de la USCC 1 au câștigat cu 3-0 partida cu Codreana Bârsău. Ambele finale s-au decis la loviturile de departajare. Au fost acordate și premii speciale pentru principalii marcatori, cel mai bun portar și cel mai tehnic jucător.

Arbitrajele au fost asigurate de AJFMM. Președintele Cristian Balaj a oferit din partea AJFMM mingi tuturor echipelor participante în baza parteneriatului cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion.

A fost organizat și un meci de old boys, între oaspeții de peste hotare și gazdele din Fărcașa. După expirarea timpului regulamentar de joc, scorul a fost 5-5, pentru ca după loviturile de departajare învingători să fie francezii.
 


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe