Informari si comunicate AJF
07-01-2019
PROMOVARE LIGA 3 - Baraj în 15 și 22 iunie

Meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a treia se vor disputa în 15 iunie (turul) și în 22 iunie (returul).

detalii...
07-01-2019
PROGRAMARE FRF - Maramureșul, la vize în 19 februarie

Cluburile din Maramureș care sunt afiliate la Federația Română de Fotbal și participă la competițiile organizate de FRF sunt programate pentru acordarea vizelor anuale marți, 19 februarie.

detalii...
17-12-2018
Maramureșeni premiați la Cupa Moș Crăciun în Satu Mare

Minaur Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Crăciun, organizată de Juniorul Satu Mare. Viitorul Sighetu Marmației s-a clasat pe III.

detalii...
17-12-2018
PROIECT ȘCOLAR - ”Împreună suntem fotbal!”

Ediția I a proiectului ”Împreună suntem fotbal!” a avut loc în sala de sport a Centrului Universitar Nord Baia Mare, în organizarea Colegiului Tehnic ”Aurel Vlaicu” Baia Mare.

detalii...
11-12-2018
ATENȚIE! - Ședință cu antrenorii Maramureșului

Comisia Tehnică de Antrenori din cadrul AJFMM organizează miercuri, 9 ianuarie, ședință cu toți antrenorii de fotbal din județul Maramureș

detalii...
10-12-2018
FOTBAL FEMININ - Moș Nicolae a venit cu dulciuri, cupe, diplome și... mingi

Independența Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Nicolae la fotbal feminin, competiție organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Maramureș.

detalii...
03-12-2018
FOTBAL FEMININ - 8 echipe participă la Cupa Moș Nicolae

Cupa Moș Nicolae, competiție de fotbal feminin organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu AJFMM, are loc sâmbătă, 8 decembrie, în sala de sport din Șomcuta Mare.

detalii...
20-11-2018
CUPA SATELOR - Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag, finalistele Maramureșului

Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag sunt echipele care s-au calificat la turneul județean final în Maramureș în cadrul ediției 2018 a Cupei Satelor.

detalii...
16-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultatele turneului din Săsar

Al treilea turneu pentru Grupa 2 din cadrul Cupei Satelor în Maramureș a avut loc ieri, în sat Săsar, în organizarea echipei din Săcălășeni.

detalii...
14-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programul turneelor viitoare

Trei turnee mai sunt de disputat până la ultimul act al Cupei Satelor în Maramureș, competiție la startul căreia s-au înscris 11 echipe.

detalii...

JUNIORI A1 - Remiză în prima manşă a etapei interjudeţene


Publicat in data de 08-06-2018, la ora 11:02

Cu remiză s-a încheiat prima manşă a etapei interjudeţene la juniori A1 dintre campioanele judeţelor Maramureş şi Satu Mare. CS Minaur Baia Mare a smuls doar un egal din confruntarea cu CSM Victoria Carei, scor 2-2 (0-1), iar manşa secundă se anunţă una dificilă pentru formaţia antrenată de Ştefan Colar. 

Pe stadionul "Viorel Mateianu" din Baia Mare, CS Minaur, campioana Maramureșului la juniorii A1, a întâlnit campioana din Satu Mare - CSM Victoria Carei în prima manşă a etapei interjudeţene la juniori A1. Cu 2-2 (0-1) s-a terminat partida, Dan Vasyl și Daniel Groza punctând pentru băimăreni.

Pentru Minaur au evoluat: E. Juhasz - Denuţ (min. 27, Domniţa), Lazăr, A. Tutuţa, Demarcsek (min. 38, Beci), Hreniuc (min. 78, Meti), Prodan (căpitan), Pohl (min. 64, Dochiţa), Groza, Sabadâş, Dan Vasyl. Rezerve neutilizate: Andraş - Petran, Evi. Antrenor: Ştefan Colar. 

Au arbitrat: Vlad Inoan (Floreşti) - Antal Csaba (Cluj-Napoca), Ioan Claudiu Georgiu (Dej).

Returul dintre CSM Victoria Carei şi CS Minaur Baia Mare este stabilit pentru mâine, 9 iunie, de la ora 17.30, partida urmînd să fie arbitrată de brigada clujeană formată din Rareş Moca, ajutat de Bazso Magyar Tamas şi Ionuţ Vescan.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe