Informari si comunicate AJF
19-10-2018
LIGA 4 - CS Comuna Satulung s-a retras

Conducerea echipei CS Comuna Satulung a comunicat azi Asociației Județene de Fotbal Maramureș decizia de a se retrage din campionatul Ligii a patra, seria Sud.

detalii...
18-10-2018
Memorialele ”Ola” și ”Ene” - ședință de lucru

Marți, 23 octombrie, începând cu ora 12.00, la sediul AJFMM este planificată o ședință cu delegații echipelor care doresc să se înscrie la memorialele ”Gheorghe Ola” și ”Gheorghe Ene”.

detalii...
17-10-2018
CUPA SATELOR - 11 echipe înscrise în Maramureș

11 echipe s-au înscris în Maramureș la prima ediție a Cupei Satelor, o competiție care va începe în județul nostru săptămâna viitoare.

detalii...
12-10-2018
Odihnește-te în pace, Florin!

Florin Cosmin Sima - jucător legitimat la Bradul Groșii Țibleșului (Liga 4, seria Sud) - a încetat din viață.

detalii...
10-10-2018
CUPA SATELOR - 16 octombrie, ședință cu reprezentanții echipelor

Marți, 16 octombrie, începând cu ora 12.00, la sediul Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM) va avea loc o ședință cu reprezentanții echipelor înscrise în Cupa Satelor.

detalii...
08-10-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Bistrița-Năsăud vs Maramureș 1-4

Cu victorie la Bistrița, așa a încheiat selecționata Maramureșului meciurile din acest an contând pentru a doua ediție a Turneului Speranțelor.

detalii...
04-10-2018
ATENȚIE! Se modifică programul celor două serii din Liga 5

Etapele 6 și 7 din turul Ligii a cincea se devansează cu o săptămână. Astfel, etapa 6 va avea loc în 14 octombrie, pentru ca în 21 octombrie să se dispute etapa 7 - ultima din tur.

detalii...
02-10-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Cluj vs. Maramureș 4-2

Deplasarea la Cluj Napoca a adus pentru selecționata Maramureșului prima înfrângere din actualul sezon al proiectului Turneul Speranțelor.

detalii...
02-10-2018
LIGA ELITELOR UNDER 15 - Încep meciurile din Play Off și Play Out

La finele acestei săptămâni încep confruntările din Play Off și Play Out contând pentru Liga Elitelor Under 15 în Maramureș.

detalii...
25-09-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș vs. Bihor 7-5

A patra partidă din Turneul Speranțelor a adus a patra victorie pentru selecționata Maramureșului. De data aceasta, adversara județului nostru a fost reprezentativa Bihorului.

detalii...

ONSS - Faza zonală a liceenilor are loc în Baia Mare


Publicat in data de 26-04-2018, la ora 09:29

În Baia Mare are loc etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal pentru liceeni. Competiția este programată pentru 27 aprilie.

Etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS) la fotbal pentru liceeni se va juca în 27 aprilie în Baia Mare. Vor participa echipele: Liceul Teoretic Carei (Satu Mare), LPS Bistrița (Bistrița Năsăud), LPS Zalău (Sălaj), Liceul Tehnologic nr. 1 Suplacu de Barcău (Bihor) și Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” Baia Mare (Maramureș).

Reprezentanta Maramureșului s-a calificat la etapa zonală după ce a câștigat etapa municipală (unde au evoluat opt echipe) și s-a impus în etapa județeană (care a reunit la start șase echipe).

La etapa municipală, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM), în baza parteneriatului cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion, a oferit mingi copiilor remarcați din echipele participante.

De asemenea, mingi Alexandrion au primit și fotbaliștii care au primit premii speciale: Denis Vașvari (Colegiul Național ”Mihai Eminescu”) - golgeter, Bogdan Jeler (Colegiul Național ”Vasile Lucaciu”) - cel mai de perspectivă jucător, Daniel Samoilă (Colegiul Național ”Vasile Lucaciu”)  - cel mai bun portar, Raul Negrean (LPS Baia Mare) - cel mai tehnic jucător și Dacian Dunca (Colegiul Național ”Vasile Lucaciu”) - cel mai bun jucător. Mingile au fost oferite în cadrul festivității de premiere de Cristian Balaj, președinte al AJFMM.

 

Informații și foto furnizate de prof. Anton Goia - președinte Comisia de Organizare a ONSS, faza municipală.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe