Informari si comunicate AJF
07-01-2019
PROMOVARE LIGA 3 - Baraj în 15 și 22 iunie

Meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a treia se vor disputa în 15 iunie (turul) și în 22 iunie (returul).

detalii...
07-01-2019
PROGRAMARE FRF - Maramureșul, la vize în 19 februarie

Cluburile din Maramureș care sunt afiliate la Federația Română de Fotbal și participă la competițiile organizate de FRF sunt programate pentru acordarea vizelor anuale marți, 19 februarie.

detalii...
17-12-2018
Maramureșeni premiați la Cupa Moș Crăciun în Satu Mare

Minaur Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Crăciun, organizată de Juniorul Satu Mare. Viitorul Sighetu Marmației s-a clasat pe III.

detalii...
17-12-2018
PROIECT ȘCOLAR - ”Împreună suntem fotbal!”

Ediția I a proiectului ”Împreună suntem fotbal!” a avut loc în sala de sport a Centrului Universitar Nord Baia Mare, în organizarea Colegiului Tehnic ”Aurel Vlaicu” Baia Mare.

detalii...
11-12-2018
ATENȚIE! - Ședință cu antrenorii Maramureșului

Comisia Tehnică de Antrenori din cadrul AJFMM organizează miercuri, 9 ianuarie, ședință cu toți antrenorii de fotbal din județul Maramureș

detalii...
10-12-2018
FOTBAL FEMININ - Moș Nicolae a venit cu dulciuri, cupe, diplome și... mingi

Independența Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Nicolae la fotbal feminin, competiție organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Maramureș.

detalii...
03-12-2018
FOTBAL FEMININ - 8 echipe participă la Cupa Moș Nicolae

Cupa Moș Nicolae, competiție de fotbal feminin organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu AJFMM, are loc sâmbătă, 8 decembrie, în sala de sport din Șomcuta Mare.

detalii...
20-11-2018
CUPA SATELOR - Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag, finalistele Maramureșului

Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag sunt echipele care s-au calificat la turneul județean final în Maramureș în cadrul ediției 2018 a Cupei Satelor.

detalii...
16-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultatele turneului din Săsar

Al treilea turneu pentru Grupa 2 din cadrul Cupei Satelor în Maramureș a avut loc ieri, în sat Săsar, în organizarea echipei din Săcălășeni.

detalii...
14-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programul turneelor viitoare

Trei turnee mai sunt de disputat până la ultimul act al Cupei Satelor în Maramureș, competiție la startul căreia s-au înscris 11 echipe.

detalii...

ONSS - Faza zonală a liceenilor are loc în Baia Mare


Publicat in data de 26-04-2018, la ora 09:29

În Baia Mare are loc etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal pentru liceeni. Competiția este programată pentru 27 aprilie.

Etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS) la fotbal pentru liceeni se va juca în 27 aprilie în Baia Mare. Vor participa echipele: Liceul Teoretic Carei (Satu Mare), LPS Bistrița (Bistrița Năsăud), LPS Zalău (Sălaj), Liceul Tehnologic nr. 1 Suplacu de Barcău (Bihor) și Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” Baia Mare (Maramureș).

Reprezentanta Maramureșului s-a calificat la etapa zonală după ce a câștigat etapa municipală (unde au evoluat opt echipe) și s-a impus în etapa județeană (care a reunit la start șase echipe).

La etapa municipală, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM), în baza parteneriatului cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion, a oferit mingi copiilor remarcați din echipele participante.

De asemenea, mingi Alexandrion au primit și fotbaliștii care au primit premii speciale: Denis Vașvari (Colegiul Național ”Mihai Eminescu”) - golgeter, Bogdan Jeler (Colegiul Național ”Vasile Lucaciu”) - cel mai de perspectivă jucător, Daniel Samoilă (Colegiul Național ”Vasile Lucaciu”)  - cel mai bun portar, Raul Negrean (LPS Baia Mare) - cel mai tehnic jucător și Dacian Dunca (Colegiul Național ”Vasile Lucaciu”) - cel mai bun jucător. Mingile au fost oferite în cadrul festivității de premiere de Cristian Balaj, președinte al AJFMM.

 

Informații și foto furnizate de prof. Anton Goia - președinte Comisia de Organizare a ONSS, faza municipală.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe