Informari si comunicate AJF
21-05-2018
CAMPIONATUL GIMNAZIILOR - Turneul final se joacă în 25 mai

În 25 mai, de la ora 9.00, Școala ”Vasile Alecsandri” din Baia Mare va găzdui turneul final al Campionatului Gimnaziilor - ediția 1.

detalii...
18-05-2018
CUPA ROMÂNIEI - Finala seriei Nord se joacă în 22 mai

Finala Cupei României, seria NORD, se dispută în 22 mai.

detalii...
18-05-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Un maramureșean, selectat pentru faza finală

Cosmin Kovacs (Plimob Sighetu Marmației) a fost ales din Maramureș pentru ultima fază de selecție de la Turneul Speranțelor.

detalii...
17-05-2018
Modificări în programul finalului de campionat

AJFMM a decis să opereze modificări în ceea ce privește finalul de campionat al Ligii a patra, atât la Seria Nord, cât și la Sud, precum și în meciurile din Cupa României - faza pe județ.

detalii...
15-05-2018
Somn lin, Cristian Țopescu!

Comentatorul sportiv Cristian Țopescu a plecat azi dintre noi, lăsând mult mai săracă lumea sportului și a jurnalismul sportiv din România.

detalii...
04-05-2018
CAMPIONATUL GIMNAZIILOR - Rezultatele turneului din Cicârlău

În Cicârlău a avut loc al doilea turneu din campionatul adresat echipelor școlare formate din eleve de gimnaziu, competiție lansată în primăvara acestui an de către AJFMM.

detalii...
02-05-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - 3 maramureșeni selectați pentru următoarea etapă

3 maramureșeni sunt selectați pentru următoarea etapă din cadrul Turneului Speranțelor, etapă care va avea loc în 10 mai, la Zalău.

detalii...
30-04-2018
Cupa ”Marea Unire”, câștigată de oaspeți din Franța

Oaspeții din Franța au câștigat Cupa ”Marea Unire” organizată de Comuna Fărcașa și Școala ”Lucian Blaga” din Fărcașa.

detalii...
26-04-2018
ONSS - Faza zonală a liceenilor are loc în Baia Mare

În Baia Mare are loc etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal pentru liceeni. Competiția este programată pentru 27 aprilie.

detalii...
25-04-2018
Schimbare de teren pentru 2 echipe de juniori

CSȘ 2 Baia Mare și ACS Fotbal Comuna Recea vor evolua acasă pe terenul de la Colegiul Tehnic ”Aurel Vlaicu”, începând de la finele acestei săptămâni.

detalii...

ONSS - Faza zonală a liceenilor are loc în Baia Mare


Publicat in data de 26-04-2018, la ora 09:29

În Baia Mare are loc etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal pentru liceeni. Competiția este programată pentru 27 aprilie.

Etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS) la fotbal pentru liceeni se va juca în 27 aprilie în Baia Mare. Vor participa echipele: Liceul Teoretic Carei (Satu Mare), LPS Bistrița (Bistrița Năsăud), LPS Zalău (Sălaj), Liceul Tehnologic nr. 1 Suplacu de Barcău (Bihor) și Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” Baia Mare (Maramureș).

Reprezentanta Maramureșului s-a calificat la etapa zonală după ce a câștigat etapa municipală (unde au evoluat opt echipe) și s-a impus în etapa județeană (care a reunit la start șase echipe).

La etapa municipală, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM), în baza parteneriatului cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion, a oferit mingi copiilor remarcați din echipele participante.

De asemenea, mingi Alexandrion au primit și fotbaliștii care au primit premii speciale: Denis Vașvari (Colegiul Național ”Mihai Eminescu”) - golgeter, Bogdan Jeler (Colegiul Național ”Vasile Lucaciu”) - cel mai de perspectivă jucător, Daniel Samoilă (Colegiul Național ”Vasile Lucaciu”)  - cel mai bun portar, Raul Negrean (LPS Baia Mare) - cel mai tehnic jucător și Dacian Dunca (Colegiul Național ”Vasile Lucaciu”) - cel mai bun jucător. Mingile au fost oferite în cadrul festivității de premiere de Cristian Balaj, președinte al AJFMM.

 

Informații și foto furnizate de prof. Anton Goia - președinte Comisia de Organizare a ONSS, faza municipală.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta