Informari si comunicate AJF
21-05-2018
CAMPIONATUL GIMNAZIILOR - Turneul final se joacă în 25 mai

În 25 mai, de la ora 9.00, Școala ”Vasile Alecsandri” din Baia Mare va găzdui turneul final al Campionatului Gimnaziilor - ediția 1.

detalii...
18-05-2018
CUPA ROMÂNIEI - Finala seriei Nord se joacă în 22 mai

Finala Cupei României, seria NORD, se dispută în 22 mai.

detalii...
18-05-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Un maramureșean, selectat pentru faza finală

Cosmin Kovacs (Plimob Sighetu Marmației) a fost ales din Maramureș pentru ultima fază de selecție de la Turneul Speranțelor.

detalii...
17-05-2018
Modificări în programul finalului de campionat

AJFMM a decis să opereze modificări în ceea ce privește finalul de campionat al Ligii a patra, atât la Seria Nord, cât și la Sud, precum și în meciurile din Cupa României - faza pe județ.

detalii...
15-05-2018
Somn lin, Cristian Țopescu!

Comentatorul sportiv Cristian Țopescu a plecat azi dintre noi, lăsând mult mai săracă lumea sportului și a jurnalismul sportiv din România.

detalii...
04-05-2018
CAMPIONATUL GIMNAZIILOR - Rezultatele turneului din Cicârlău

În Cicârlău a avut loc al doilea turneu din campionatul adresat echipelor școlare formate din eleve de gimnaziu, competiție lansată în primăvara acestui an de către AJFMM.

detalii...
02-05-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - 3 maramureșeni selectați pentru următoarea etapă

3 maramureșeni sunt selectați pentru următoarea etapă din cadrul Turneului Speranțelor, etapă care va avea loc în 10 mai, la Zalău.

detalii...
30-04-2018
Cupa ”Marea Unire”, câștigată de oaspeți din Franța

Oaspeții din Franța au câștigat Cupa ”Marea Unire” organizată de Comuna Fărcașa și Școala ”Lucian Blaga” din Fărcașa.

detalii...
26-04-2018
ONSS - Faza zonală a liceenilor are loc în Baia Mare

În Baia Mare are loc etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal pentru liceeni. Competiția este programată pentru 27 aprilie.

detalii...
25-04-2018
Schimbare de teren pentru 2 echipe de juniori

CSȘ 2 Baia Mare și ACS Fotbal Comuna Recea vor evolua acasă pe terenul de la Colegiul Tehnic ”Aurel Vlaicu”, începând de la finele acestei săptămâni.

detalii...

TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureșenii evoluează în 24 aprilie la Carei


Publicat in data de 23-04-2018, la ora 08:33

Turneul Speranțelor este o competiție organizată de Federația Română de Fotbal și asociațiile județene de fotbal din România, destinată fiind jucătorilor născuți în 2004. Scopul este acela de a crea un lot lărgit pe regiuni, format din jucători tineri cu potențial pentru constituirea echipei naționale la această categorie de vârstă.


În prima fază din Turneul Speranțelor, au fost stabilite opt regiuni, județul Maramureș făcând parte din regiunea 7, alături de Bistrița, Satu Mare,Sălaj, Bihor și Cluj. Circa 30 de copii născuți în 2004 și provenind de la ASF Kiss Baia Mare, Plimob Sighetu Marmației, Sporting Recea și Minaur Baia Mare au fost rulați în cele 10 partide disputate de selecționata județului.

Rezultatele maramureșenilor

Etapa 1: Maramureș - Bistrița 4-2

Etapa 2: Satu Mare - Maramureș 7-0

Etapa 3: Maramureș - Sălaj 2-1

Etapa 4: Maramureș - Bihor 3-6

Etapa 5: Cluj - Maramureș 5-3

Etapa 6: Bistrița - Maramureș 5-3

Etapa 7: Maramureș - Satu Mare - 0-2

Etapa 8: Sălaj - Maramureș 2-3

Etapa 9: Bihor - Maramureș 6-1

Etapa 10: Maramureș - Cluj 3-3


În 24 aprilie, speranțele Maramureșului la această categorie de vârstă vor evolua în Carei, alături de selecționate similare din Satu Mare și Bihor. Din cele trei selecționate județene, în urma partidelor disputate la Carei, referenții zonali vor stabili un lot de 17 jucători, care va participa la următoarea etapă din Turneul Speranțelor. Celelalte trei echipe din regiunea 7, adică Sălaj, Cluj și Bistrița Năsăud se vor întâlni la Cluj Napoca în 25 aprilie.

Pentru acțiunea din Carei, antrenorii Sorin Sabău și Dănuț Sabou au selectat următorii jucători: Rareș Varga (Plimob Sighetu Marmației) și Denis Vancia (Sporting Recea) - portari; Darius Ardelean (Plimob Sighetu Marmației), Alex Boltea (Sporting Recea), Cătălin Iancău (Sporting Recea) - fundași laterali; Denis Man (Sporting Recea), Raul Sima (ASF Kiss Baia Mare), Luca Feher (Plimob Sighetu Marmației) - fundași centrali; Sebastian Hidigan (Sporting Recea), Marco Toma (Sporting Recea), Bogdan Varga (ASF Kiss Baia Mare) - mijlocași laterali; Darius Hordo (Sporting Recea), Cristian Raicu (Sporting Recea), Antonio Șerban (Plimob Sighetu Marmației) - mijlocași centrali; Andreas Mureșan (Sporting Recea), Cosmin Kovacsz (Plimob Sighetu Marmației), Andrei Dănuț (Sporting Recea) - atacanți. Maramureșul va fi reprezentat și de referentul zonal FRF, Emil Kemenes.

 Mai multe despre prezența Maramureșului la Turneul Speranțelor puteți afla aici.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta