Informari si comunicate AJF
19-10-2018
LIGA 4 - CS Comuna Satulung s-a retras

Conducerea echipei CS Comuna Satulung a comunicat azi Asociației Județene de Fotbal Maramureș decizia de a se retrage din campionatul Ligii a patra, seria Sud.

detalii...
18-10-2018
Memorialele ”Ola” și ”Ene” - ședință de lucru

Marți, 23 octombrie, începând cu ora 12.00, la sediul AJFMM este planificată o ședință cu delegații echipelor care doresc să se înscrie la memorialele ”Gheorghe Ola” și ”Gheorghe Ene”.

detalii...
17-10-2018
CUPA SATELOR - 11 echipe înscrise în Maramureș

11 echipe s-au înscris în Maramureș la prima ediție a Cupei Satelor, o competiție care va începe în județul nostru săptămâna viitoare.

detalii...
12-10-2018
Odihnește-te în pace, Florin!

Florin Cosmin Sima - jucător legitimat la Bradul Groșii Țibleșului (Liga 4, seria Sud) - a încetat din viață.

detalii...
10-10-2018
CUPA SATELOR - 16 octombrie, ședință cu reprezentanții echipelor

Marți, 16 octombrie, începând cu ora 12.00, la sediul Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM) va avea loc o ședință cu reprezentanții echipelor înscrise în Cupa Satelor.

detalii...
08-10-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Bistrița-Năsăud vs Maramureș 1-4

Cu victorie la Bistrița, așa a încheiat selecționata Maramureșului meciurile din acest an contând pentru a doua ediție a Turneului Speranțelor.

detalii...
04-10-2018
ATENȚIE! Se modifică programul celor două serii din Liga 5

Etapele 6 și 7 din turul Ligii a cincea se devansează cu o săptămână. Astfel, etapa 6 va avea loc în 14 octombrie, pentru ca în 21 octombrie să se dispute etapa 7 - ultima din tur.

detalii...
02-10-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Cluj vs. Maramureș 4-2

Deplasarea la Cluj Napoca a adus pentru selecționata Maramureșului prima înfrângere din actualul sezon al proiectului Turneul Speranțelor.

detalii...
02-10-2018
LIGA ELITELOR UNDER 15 - Încep meciurile din Play Off și Play Out

La finele acestei săptămâni încep confruntările din Play Off și Play Out contând pentru Liga Elitelor Under 15 în Maramureș.

detalii...
25-09-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș vs. Bihor 7-5

A patra partidă din Turneul Speranțelor a adus a patra victorie pentru selecționata Maramureșului. De data aceasta, adversara județului nostru a fost reprezentativa Bihorului.

detalii...

TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureșenii evoluează în 24 aprilie la Carei


Publicat in data de 23-04-2018, la ora 08:33

Turneul Speranțelor este o competiție organizată de Federația Română de Fotbal și asociațiile județene de fotbal din România, destinată fiind jucătorilor născuți în 2004. Scopul este acela de a crea un lot lărgit pe regiuni, format din jucători tineri cu potențial pentru constituirea echipei naționale la această categorie de vârstă.


În prima fază din Turneul Speranțelor, au fost stabilite opt regiuni, județul Maramureș făcând parte din regiunea 7, alături de Bistrița, Satu Mare,Sălaj, Bihor și Cluj. Circa 30 de copii născuți în 2004 și provenind de la ASF Kiss Baia Mare, Plimob Sighetu Marmației, Sporting Recea și Minaur Baia Mare au fost rulați în cele 10 partide disputate de selecționata județului.

Rezultatele maramureșenilor

Etapa 1: Maramureș - Bistrița 4-2

Etapa 2: Satu Mare - Maramureș 7-0

Etapa 3: Maramureș - Sălaj 2-1

Etapa 4: Maramureș - Bihor 3-6

Etapa 5: Cluj - Maramureș 5-3

Etapa 6: Bistrița - Maramureș 5-3

Etapa 7: Maramureș - Satu Mare - 0-2

Etapa 8: Sălaj - Maramureș 2-3

Etapa 9: Bihor - Maramureș 6-1

Etapa 10: Maramureș - Cluj 3-3


În 24 aprilie, speranțele Maramureșului la această categorie de vârstă vor evolua în Carei, alături de selecționate similare din Satu Mare și Bihor. Din cele trei selecționate județene, în urma partidelor disputate la Carei, referenții zonali vor stabili un lot de 17 jucători, care va participa la următoarea etapă din Turneul Speranțelor. Celelalte trei echipe din regiunea 7, adică Sălaj, Cluj și Bistrița Năsăud se vor întâlni la Cluj Napoca în 25 aprilie.

Pentru acțiunea din Carei, antrenorii Sorin Sabău și Dănuț Sabou au selectat următorii jucători: Rareș Varga (Plimob Sighetu Marmației) și Denis Vancia (Sporting Recea) - portari; Darius Ardelean (Plimob Sighetu Marmației), Alex Boltea (Sporting Recea), Cătălin Iancău (Sporting Recea) - fundași laterali; Denis Man (Sporting Recea), Raul Sima (ASF Kiss Baia Mare), Luca Feher (Plimob Sighetu Marmației) - fundași centrali; Sebastian Hidigan (Sporting Recea), Marco Toma (Sporting Recea), Bogdan Varga (ASF Kiss Baia Mare) - mijlocași laterali; Darius Hordo (Sporting Recea), Cristian Raicu (Sporting Recea), Antonio Șerban (Plimob Sighetu Marmației) - mijlocași centrali; Andreas Mureșan (Sporting Recea), Cosmin Kovacsz (Plimob Sighetu Marmației), Andrei Dănuț (Sporting Recea) - atacanți. Maramureșul va fi reprezentat și de referentul zonal FRF, Emil Kemenes.

 Mai multe despre prezența Maramureșului la Turneul Speranțelor puteți afla aici.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe