Informari si comunicate AJF
07-01-2019
PROMOVARE LIGA 3 - Baraj în 15 și 22 iunie

Meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a treia se vor disputa în 15 iunie (turul) și în 22 iunie (returul).

detalii...
07-01-2019
PROGRAMARE FRF - Maramureșul, la vize în 19 februarie

Cluburile din Maramureș care sunt afiliate la Federația Română de Fotbal și participă la competițiile organizate de FRF sunt programate pentru acordarea vizelor anuale marți, 19 februarie.

detalii...
17-12-2018
Maramureșeni premiați la Cupa Moș Crăciun în Satu Mare

Minaur Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Crăciun, organizată de Juniorul Satu Mare. Viitorul Sighetu Marmației s-a clasat pe III.

detalii...
17-12-2018
PROIECT ȘCOLAR - ”Împreună suntem fotbal!”

Ediția I a proiectului ”Împreună suntem fotbal!” a avut loc în sala de sport a Centrului Universitar Nord Baia Mare, în organizarea Colegiului Tehnic ”Aurel Vlaicu” Baia Mare.

detalii...
11-12-2018
ATENȚIE! - Ședință cu antrenorii Maramureșului

Comisia Tehnică de Antrenori din cadrul AJFMM organizează miercuri, 9 ianuarie, ședință cu toți antrenorii de fotbal din județul Maramureș

detalii...
10-12-2018
FOTBAL FEMININ - Moș Nicolae a venit cu dulciuri, cupe, diplome și... mingi

Independența Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Nicolae la fotbal feminin, competiție organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Maramureș.

detalii...
03-12-2018
FOTBAL FEMININ - 8 echipe participă la Cupa Moș Nicolae

Cupa Moș Nicolae, competiție de fotbal feminin organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu AJFMM, are loc sâmbătă, 8 decembrie, în sala de sport din Șomcuta Mare.

detalii...
20-11-2018
CUPA SATELOR - Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag, finalistele Maramureșului

Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag sunt echipele care s-au calificat la turneul județean final în Maramureș în cadrul ediției 2018 a Cupei Satelor.

detalii...
16-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultatele turneului din Săsar

Al treilea turneu pentru Grupa 2 din cadrul Cupei Satelor în Maramureș a avut loc ieri, în sat Săsar, în organizarea echipei din Săcălășeni.

detalii...
14-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programul turneelor viitoare

Trei turnee mai sunt de disputat până la ultimul act al Cupei Satelor în Maramureș, competiție la startul căreia s-au înscris 11 echipe.

detalii...

TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureșenii evoluează în 24 aprilie la Carei


Publicat in data de 23-04-2018, la ora 08:33

Turneul Speranțelor este o competiție organizată de Federația Română de Fotbal și asociațiile județene de fotbal din România, destinată fiind jucătorilor născuți în 2004. Scopul este acela de a crea un lot lărgit pe regiuni, format din jucători tineri cu potențial pentru constituirea echipei naționale la această categorie de vârstă.


În prima fază din Turneul Speranțelor, au fost stabilite opt regiuni, județul Maramureș făcând parte din regiunea 7, alături de Bistrița, Satu Mare,Sălaj, Bihor și Cluj. Circa 30 de copii născuți în 2004 și provenind de la ASF Kiss Baia Mare, Plimob Sighetu Marmației, Sporting Recea și Minaur Baia Mare au fost rulați în cele 10 partide disputate de selecționata județului.

Rezultatele maramureșenilor

Etapa 1: Maramureș - Bistrița 4-2

Etapa 2: Satu Mare - Maramureș 7-0

Etapa 3: Maramureș - Sălaj 2-1

Etapa 4: Maramureș - Bihor 3-6

Etapa 5: Cluj - Maramureș 5-3

Etapa 6: Bistrița - Maramureș 5-3

Etapa 7: Maramureș - Satu Mare - 0-2

Etapa 8: Sălaj - Maramureș 2-3

Etapa 9: Bihor - Maramureș 6-1

Etapa 10: Maramureș - Cluj 3-3


În 24 aprilie, speranțele Maramureșului la această categorie de vârstă vor evolua în Carei, alături de selecționate similare din Satu Mare și Bihor. Din cele trei selecționate județene, în urma partidelor disputate la Carei, referenții zonali vor stabili un lot de 17 jucători, care va participa la următoarea etapă din Turneul Speranțelor. Celelalte trei echipe din regiunea 7, adică Sălaj, Cluj și Bistrița Năsăud se vor întâlni la Cluj Napoca în 25 aprilie.

Pentru acțiunea din Carei, antrenorii Sorin Sabău și Dănuț Sabou au selectat următorii jucători: Rareș Varga (Plimob Sighetu Marmației) și Denis Vancia (Sporting Recea) - portari; Darius Ardelean (Plimob Sighetu Marmației), Alex Boltea (Sporting Recea), Cătălin Iancău (Sporting Recea) - fundași laterali; Denis Man (Sporting Recea), Raul Sima (ASF Kiss Baia Mare), Luca Feher (Plimob Sighetu Marmației) - fundași centrali; Sebastian Hidigan (Sporting Recea), Marco Toma (Sporting Recea), Bogdan Varga (ASF Kiss Baia Mare) - mijlocași laterali; Darius Hordo (Sporting Recea), Cristian Raicu (Sporting Recea), Antonio Șerban (Plimob Sighetu Marmației) - mijlocași centrali; Andreas Mureșan (Sporting Recea), Cosmin Kovacsz (Plimob Sighetu Marmației), Andrei Dănuț (Sporting Recea) - atacanți. Maramureșul va fi reprezentat și de referentul zonal FRF, Emil Kemenes.

 Mai multe despre prezența Maramureșului la Turneul Speranțelor puteți afla aici.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe