Cupa Satelor U13

14 August 2018, la ora 08:19 / Publicat în Comunicate AJF de Mircea Andrei Oglindoiu / 623 vizualizări

Cupa Satelor U13

 

         Federația Română de Fotbal are bucuria să vă invite  în cadrul proiectului Cupa Satelor, organizat cu sprijinul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, competiție fotbalistică națională dedicată jucătorilor cu vârsta de maximum 13 ani (născuţi după 1 ianuarie 2006) din mediul rural. 

Cupa Satelor va demara pe plan judeţean la 1 octombrie şi se va încheia în 15 martie 2019, după care vor urma fazele regionale şi naţionale.

 

Primăriile care doresc să participe sunt obligate să solicite în scris AJF- ului competent teritorial înscrierea în competiție. Fiecare AJF, care organizează pe teritoriul județului său faza județeană a competiției are obligația de a transmite până la data de 24 septembrie lista echipelor înscrise în competiție.

Pentru a intra în competiție, un județ trebuie sa aiba minimum 8 echipe participante. FRF recomandă ca echipele dintr-un județ sa fie împărțite în grupe de câte 4 echipe (sate și comune apropiate ca distanță). Se va juca stil turneu, fiecare cu fiecare. Toate echipele dintr-o grupă vor gazdui o etapă. Câștigătoarele grupelor se vor întâlni într-un turneu final pentru desemnarea câștigătoarei județene. Cheltuielile de arbitraj vor fi suportate în mod egal de echipele participante. O comună poate participa cu mai multe echipe. Meciurile se desfăşoară pe terenuri de dimensiuni 70x50 metri.

 

Echipele participante sunt obligate să respecte o serie de prevederi:

- Jucătorii sa aibă domiciliul în localitatea care se înscrie în competiție.

 -  Înscrierea se face pe baza unui formular de înscriere vizat de primărie.

- La formularul de înscriere vor fi atașate copii după certificatele de naștere ale jucătorilor înscriși.

- Toti jucătorii au obligația prezentării vizei de apt medical pentru efort.

- Jucătorii vor trebui să prezinte în ziua meciului carnetul de elev vizat la zi.

 

Fiecare echipă suportă cheltuielile de transport, cazare, masă în toate etapele de campionat judetean și faza regională, cu excepția etapei naționale, unde cheltuielile de masă, cazare, ambulanță și arbitraj vor fi suportate de Federaţia Română de Fotbal.

Federaţia Română de Fotbal va acorda premii în materiale sportive echipelor calificate în finală, cupe, tricouri pentru campioni, medalii și diplome echipelor clasate pe locurile I - IV, precum și titlul de Campioană Națională echipei învingătoare din finala națională.

Premiu locul I - lotul echipei câștigătoare, împreună antrenorul și primarul comunei de apartenență al echipei vor însoți echipa națională de fotbal a României cu ocazia unei partide disputate în deplasare, beneficiind de transport, cazare, masă și acces la meci furnizate de Federația Română de Fotbal, într-o experiență extraordinară alături de “tricolori”.

Premiile II și III - lotul echipei câștigătoare, împreună cu antrenorul și primarul comunei de apartenență vor beneficia de o experiență VIP cu ocazia unei partide disputate pe teren propriu de echipa națională de fotbal a României.

Etapa regională se va derula în perioada 1 Aprilie - 15 Mai 2019, iar cea naţională între 25 mai şi 10 iunie.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP