In atentia Structurilor Sportive afiliate la AJF Arges

07 Aprilie 2020, la ora 14:23 / Publicat în Comunicate AJF de Corneliu Sorescu / 362 vizualizări

In atentia Structurilor Sportive afiliate la AJF Arges

        Stimate domnule președinte,
 
   Într-o perioadă în care sportul pare că ia o pauză, noi nu ne oprim din a încuraja românii să se alăture programelor sportive. Prin ele promovăm în continuare fotbalul ca liant social în comunitățile din România, iar aceasta este și va fi întotdeauna o prioritate pentru Federația Română de Fotbal.
 
   În acest context, Youth Council poate fi un suflu de aer proaspăt pentru tinerii pasionați de proiecte sportive. De aceea, vă mulțumim de acum pentru susținere și pentru transmiterea mesajului Youth Council mai departe, în comunitatea dumneavoastră.
 
   Lansat în anul 2017, programul face parte din propunerea Federației Române de Fotbal de a educa tinerii implicați în fenomenul fotbalistic. În cele cinci ediții, peste 100 de participanți au contribuit la dezvoltarea comunității sportive din România prin idei inovatoare și proiecte de echipă.
 
   Anul acesta, programul se va desfășura 100% digital, între 21-24 aprilie. Participanții vor urma 10 seminarii online care acoperă peste 20 de teme sportive, susținute de speakeri români și internaționali de top. În ultima zi a programului participanții vor avea ocazia să realizeze propriile proiecte pornind de la informațiile obținute de la invitații acestei ediții. Programul complet al Youth Council 2020 va fi disponibil în curând.
 
  Modalitatea de înscriere
Doritorii se pot înscrie în program completând formularul de înscriere până pe 10 aprilie. Pe baza acestuia, aplicanții vor fi invitați și la un interviu telefonic/video. 
 
  Mai multe informații despre Youth Council puteți accesa pe pagina oficială Youth Council, paginile de FacebookLinkedINInstagram sau contactând-o direct pe colega mea, Diana Pirciu ([email protected] / 0755627627).
 
 
  Cu cele mai bune gânduri,

       Radu Vișan

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP