In atentia Structurilor Sportive afiliate la AJF Arges

13 Iulie 2021, la ora 10:20 / Publicat în Comunicate AJF / 1617 vizualizări

In atentia Structurilor Sportive afiliate la AJF Arges

 In data de 12.07.2021 a avut loc sedinta Comitetului Executiv al AJF Arges, unde pe ordinea de zi au fost:

1. Prezentarea situatiei financiare a AJF Arges pe luna Iunie 2021;

      - la data de 30.06.2021 in conturile AJF Arges(BRD + UNICREDIT + CASA) = 217.954 lei.

2. Informare privind hotararile Comisiei de Validare a dosarelor de candidatura depuse pentru alegerile din 16.07.2021

      - C.Ex. a aprobat, in unanimitate, hotararile Comisiei de Validare privind dosarele de candidatura pentru alegerile din 16.07.2021

3. Organizarea Adunarii Generale de Alegeri pentru functiile de Presedinte si Vicepresedinti AJF Arges.

      - C.Ex. reaminteste membrilor afiliati ca in conformitate cu prevederile Art.28.7 din Statutul AJF Arges: " Membrii afiliaţi nu pot fi reprezentaţi în Adunarea Generală decât de către o persoană ce deţine o funcţie de conducere(de regulă preşedinte, secretar general sau funcţii echivalente) în cadrul respectivei structuri sportive/persoane juridice şi numele acesteia a fost comunicat în documente transmise către AJF ARGES....", si in consecinta, C.Ex. roaga membrii afiliati sa delege la Adunarea Generala de Alegeri din 16.07.2021, numai una dintre persoanele care se incadreaza in aceasta prevedere Statutara.  Nici-o alta persoana nu va fi acceptata sa reprezinte un membru afiliat si sa  participe la aceasta Adunare Generala.

      -  La intrarea in sala de sedinte vor fi controlate toate persoanele care vor putea participa la Adunarea Generala de Alegeri din 16.07.2021 si care trebuie sa respecte conditiile de participare impuse de Guvernul Romaniei prin Ministerul Sanatatii, Ministerul Tineretului si Sportului si Departamentul National pentru Situatii de Urgenta, respectiv sa aibe vaccinarea sau testul RT-PCR sau  testul Antigen - Rapid efectuate in termenele prevazute de lege. 

     -  Comitetul Executiv invita la aceasta Adunare Generala de Alegeri pe toti D-nii Primari care au echipe inscrise in competitiile organizate de AJF Arges si doresc sa fie prezenti la aceste alegeri.

      

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP