In atentia Structurilor Sportive afiliate la AJF Arges

17 Ianuarie 2023, la ora 19:32 / Publicat în Comunicate AJF de Dan Pirciu / 776 vizualizări

In atentia Structurilor Sportive afiliate la AJF Arges

  Decizii ale Comitetului Executiv al A.J.F. Arges, din data de 17.01.2023

  • S-a adus la cunostinta membrilor C.Ex., adresa prin care A.C.S. Muscelul Campulung Elite, solicita retragerea din competitia L4, urmand ca aceasta solicitare sa fie supusa spre analiza, comisiilor competente ale A.J.F., care vor lua o decizie conform regulamentelor in vigoare;
  • S-a adus la cunostinta membrilor C.Ex., Regulamentul privind Organizarea si Desfasurarea Jocurilor de Baraj pt promovarea in Liga 3, in continutul caruia sunt stabilite datele de disputare ca fiind 17 iunie 2023, orele 18 - tur si 24 iunie 2023 orele 17.30 - returul. Reprezentanta jud. Arges isi va afla adversara in cursul lunii februarie, fiind stiut faptul ca judetul nostru face parte din Regiunea 5, Sud - Vest, respectiv Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman si Dambovita. acestea fiind posibile adversare in barajul de promovare.
  • S-au prezentat pe scurt modificarile R.S.T.J.F., urmand ca acesta sa fie adus la cunostinta tuturor membrilor afiliati, in cadrul sedintelor tehnice programate in data de 21.02.2023, pentru Liga 4 si Liga 5, iar in data de 22.02.2023 - pentru Juniori.( orele vor fi anuntate in timp util)
  • S-au stabilit ca date de incepere a returului competitiilor AJF Arges, urmatoarele:    Liga a 4-a, si Juniori U. 19 data de 04.03.2023; Liga a 5-a  05.03.2023 iar celelalte categorii de juniori 18.03.2023.     
  • S-a stabilt ca aplicarea vizelor anuale pe carnetele/licentele sportivilor, sa se efectueze in baza unei programari care va fi anuntata in cel mai scurt timp.     
  • S-a adus la cunostinta faptul ca se pot ridica cardurile (noi) de Licenta UEFA C, de la sediul AJF, de catre cei ce au efectuat cursul de perfectionare in toamna anului trecut.

 

       Toate punctele prezentate pe ordinea de zi a sedintei, au fost aprobate in unanimitate, de catre Comitetul Executiv al AJF Arges, intrunit statutar.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP