Sesiunea FRF - AJF-uri din data de 01.02.2021

01 Februarie 2021, la ora 18:44 / Publicat în Comunicate AJF de Corneliu Sorescu / 5444 vizualizări

Sesiunea FRF - AJF-uri din data de 01.02.2021

Astazi, 1 februarie 2021, a avut loc o sesiune video de lucru intre administratia FRF si presedintii Asociatiilor Judetene de Fotbal. Cu aceasta ocazie, administratia FRF a prezentat situatia generala a fotbalului din Romania, in cea mai mare criza din istoria sa, cauzata de pandemia de Covid-19.

Printre cele mai importante teme discutate a fost si reluarea competitiilor de fotbal amator, copii, juniori si seniori in toate judetele tarii, incepand cu luna martie 2021. Pentru a putea realiza acest deziderat, sunt propuse de catre conducerea FRF trei variante de modificare a protocolului medical pentru fotbalul amator, care sa fie discutate cu Guvernul Romaniei, in vederea stabilirii variantei optime de reluare a acestor competitii:

a) o singura testare RT-PCR la inceputul competitiilor, efectuata de toti fotbalistii, antrenorii, arbitrii, observatorii, conducatorii echipelor si membrii stafului tehnic, precum si alte persoane care au acces in Zona 1 (incinta terenului de joc);

b) testare rapida efectuata de toate persoanele mentionate la litera a);

c) persoanele care s-au vaccinat impotriva Covid-19 sa nu mai efectueze testele prevazute la a) sau b).

 

Data comunicarii echipei campioane a Ligii a IV-a din fiecare judet va fi comunicata de FRF in luna martie, competitiile putand avea finalitate chiar in luna iulie, independent de inceperea Campionatului European 2020, cand in Bucuresti vor fi organizate patru jocuri.

Judetele care nu pot organiza competitii de Liga a IV-a in sezonul curent nu vor avea dreptul de a nominaliza o echipa care sa reprezinte judetul la barajul de promovare in Liga a III-a.

Pentru vizualizarea intregului material discutat, accesati acest link

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP