Bihor vs Maramures si Cluj la baraje

01 Martie 2018, la ora 15:26 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 376 vizualizări

Bihor vs Maramures si Cluj la baraje

Câștigătoarea Ligii a IV-a Bihor va întâlni într-o dublă manșă laureata competiției similare din Maramureș. Prima manșă va avea loc în 16 iunie (ora 18.00), iar returul se va disputa în 23 iunie (ora 17.30, returul). Reprezentanta Bihorului va juca partida decisivă pe teren propriu.

Campionatul Ligii a IV-a Maramureș este structurat pe două serii a câte 11 echipe, iar câștigătoarele acestora vor mai juca un meci pentru stabilirea calificatei la barajul pentru accederea în eșalonul trei.

În seria Nord, lider este ACS Bradul Vişeu de Sus, iar în Sud, pe primul loc se afla Minaur Baia Mare, ambele având 28 de puncte şi o linie de clasament similară, nouă victorii, un egal şi nicio înfrângere. Bradul are patru avans faţă de ocupanta locului 2, Recolta Săliştea de Sus, iar Minaur  a acumulat cu trei puncte mai  mult decat principala urmăritoare, CS Fărcaşa.

La jumătatea întrecerii, lider în Liga a IV-a Bihor este CSC Sânmartin - 38 puncte, urmată de Crişul Sântandrei - 32 puncte şi CS Bihorul Beiuş - 30 puncte.

Pentru etapa interjudețeană a campionatului U19, programată pe 7, respectiv 9 iunie (tur-retur), câștigătoarele campionatelor județene vor fi împerecheate astfel, în urma tragerii la sorți:

Regiunea 1: Suceava – Bacău, Iași – Botoșani

Regiunea 2: Bihor – Cluj, Maramureș – Satu Mare, Bistrița-Năsăud – Sălaj

Regiunea 3: Mureș – Covasna, Harghita – Sibiu, Alba – Brașov

Regiunea 4: Mehedinți – Hunedoara, Gorj – Arad

Regiunea 5: Vâlcea – Dolj, Olt – Teleorman, Argeș – Dâmbovița

Regiunea 6: Călărași – București, Ialomița – Prahova, Giurgiu – calificată în faza următoare

Regiunea 7: Brăila – Vrancea, Constanța – Buzău, Galați – Tulcea

Echipele care merg mai departe vor juca în etapa semifinală, în perioada 15-18 iunie 2018. Etapa finală este programată în perioada 21-22 iunie 2018.

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP