Buletin informativ nr. 11 sezon 2017-2018

02 Noiembrie 2017, la ora 12:35 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 749 vizualizări

Buletin informativ nr. 11 sezon 2017-2018

 BULETIN INFORMATIV

nr. 11 din 1 noiembrie 2017

I. OMOLOGĂRI

Jocurile disputate în cadrul etapei a X-a a Ligii a IV-a, desfăşurată în 28-29 octombrie 2017, se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren. Partidele din cadrul Ligii a V-a disputate în 28-29 octombrie 2017 se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren. Rezultatele din etapele desfăşurate în perioada 27-30 octombrie în campionatele de juniori C, D şi E se omologhează cu rezultatele de pe teren.

 

II. PROGRAMĂRI:

 

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a, după etapa din 28-29 octombrie

Berindei Alin (CS Diosig Bihardioszeg), Şipoş Călin (CS Mădăras), Dobrescu Victor (Dacia Gepiu), Ardelean Petru (CSC Sînmartin), Crişan Roland (Unirea Valea lui Mihai), Zadori Sebastian (Viitorul Borş) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1

Marc Robert (Biharea Vașcău), Ozovehe Idris (Viitorul Borş) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Juniorul Ciucian Adrian (Biharea Vașcău) se suspendă 2 jocuri și o penalitate sportivă de 150 lei, conf. T II S II art. 63/2-4a.

Juniorul Lemperger David (Viitorul Borș) se suspendă 3 jocuri și o penalitate sportivă de 200 lei, conf. T II S II art. 63/2-4a.

Juniorul Copil Iuliu (Biharea Vașcău) se suspendă pentru 10 etape și o penalitate de 300 lei, conf. T II S II art. 65/c.

Boca Dorin (Biharea Vașcău) se suspendă pentru 6 etape și o penalitate de 300 lei, conf T II S II art. 65/a.

Porge Ioan (director sportiv, Biharea Vașcău) se suspendă pentru 3 etape și o penalitate de 200 lei, conf. T II S II art. 65/a.

Forisz Vasile (Unirea valea lui Mihai) se suspendă pentru 2 etape și o penalitate de 200 lei, conf. T II S II art. 63/2-4a.

Sas Christopher (CS Săcueni) se suspendă pe 2 etape și o penalitate de 200 lei conf. T II SI art. 52/1a.

Ikpe Emem (CS Săcueni) se suspendă pe 2 etape și o penalitate de 150 lei, conf. T II S II art. 65/a.

Puşcaş Raul (Mădăras) se suspendă pentru 2 etape și o penalitate de 200 lei, conf. T II S II art. 63/2-4a.

Cuc Delian (Dacia Gepiu) se suspendă pe 6 etape și o penalitate de 300 lei, conf. T II S II art. 65/c.

Ciuciu Sergiu (CSC Dacia Gepiu) se suspendă pentru 16 jocuri și o penalitate de 400 lei, conf. T II S II art. 65/d.

CSC Dacia Gepiu se sancționează cu o penalitate de 400 lei, conf. T II SIV art. 83/2.

 

Liga a 5-a, după etapa din 28-29 octombrie

SERIA 1

Dan Remus (AS Vadu Crişului), Ţepele Vlad (Unirea Bratca), Hucea Ieronim (ACS Slovan Valea Cerului) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1

Gubics Marius Cristian (AS Vadu Crişului), Bajeyik Sebastian (Progresul Sâniob) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

 

SERIA 2

Lezeu Doru (Gloria Căbeşti) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1

Dumitrescu Luigi (Victoria Tulca) se suspendă 2 etape şi o penalitate de 150 lei, conf. TII, SII, art. 65/a.

Dobra Flaviu (delegat, Victoria Tulca) se suspendă pe 2 luni şi o penalitate de 200 lei, conf. TII, SI, art. 52/1b.

COPII ŞI JUNIORI

+++++

IV. COMUNICĂRI

* Se atrage atenția echipelor participante în campionatele de seniori organizate de AJF Bihor, că acele persoane care figurează atât ca și antrenori, cât și ca și jucători înlocuitor pe raportul de arbitraj, sunt obligați să fie echipați de joc, în caz contrar vor fi asimiliați ca antrenori. În cazul în care persoana care are dublă calitate va fi echipată de joc și va comite o abatere, va fi sancționată ca jucător înlocuitor. Fiecare echipă este obligată să treacă în raport un antrenor / instructor sportiv acreditat de AJF Bihor, în caz contrar va suporta prevederile ROAF.

* Se atenţionează echipele din Liga 4, Liga 5 şi juniori C să traseze conform ROAF terenul de joc, delimitând şi spaţiile tehnice.

* Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF Bihor pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro, care conform hotărârii Adunării Generale din 2011 constituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

* Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

* Echipele organizatoare sunt obligate să asigure măsurile de ordine și siguranţă (protecţia oficialilor respectiv a oaspeţilor), prin oameni de ordine cu vestele inscripționate primite de la AJF Bihor, poliție sau jandarmerie.

* Conform art. 41/6 din ROAF sancţiunea de suspendare aplicată oficialilor are ca efect următoarele interdicţii:

- de a avea acces în incinta terenului de joc, pe tunel, ori pe culoarele de acces la vestiarele echipelor şi a arbitrilor

- de a lua loc pe banca de rezervă şi de a conduce echipa în incinta terenului de joc

- de a reprezenta clubul în relaţiile cu AJF, cu celelalte cluburi afiliate sau cu orice terţi

* Suspendarea unei persoane are ca efect interdicţia de a reprezenta clubul în toate calităţile
deţinute de acesta (jucător, antrenor, delegat etc.) şi se menţine până la achitarea penalităţii sportive

* SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ORA 18:00, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

 

Secretar                                                                                                                  Preşedinte AJF

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP