Buletin informativ nr. 11 sezon 2018-2019

07 Noiembrie 2018, la ora 15:06 / Publicat în Comunicate AJF de Biris Teodor / 705 vizualizări

Buletin informativ nr. 11 sezon 2018-2019

 

BULETIN INFORMATIV

nr. 11 din 7 noiembrie 2018

I. OMOLOGĂRI

Meciurile disputate în cadrul etapei a 11-a din Liga IV-a în 3-4 noiembrie se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren. Jocurile din cele două serii ale Ligii a V-a desfășurate în 3-4 noiembrie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren. Partidele desfășurate în campionatele de juniori în perioada 2-5 noiembrie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren.

 

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a, după etapa a 11-a din 3-4 noiembrie.

Madar Mircea (Crişul Aleşd), Coman Cătălin (FC Universitatea Oradea) se suspendă 1 etapă, şi o penalitate de 20 lei, conf. TI, SII, art. 41/2-1.

Pașca Cosmin (CS Diosig Bihardioszeg), Ferik Andrei (FC Universitatea Oradea) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Juniorii Lăcătuş Darius (CS Oşorhei), Lazăr Mihai (Unirea Livada), Hendre Istvan (CS Diosig Bihardioszeg) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Juniorul Ban Ionuţ Matei (Viitorul Borş) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 10 lei, conf. TI, SII, art. 41/2-1.

Dobândă Cristian (CSO Ştei) se suspendă 2 etape și o penalitate de 200 lei, conf. TII, SII, art. 63/2-4a.

CS Săcueni se obligă la plata costurilor pentru reparaţie în baza devizului de lucrări prezentat de arbitru. În cazul în care problema nu va fi rezolvată până la următoarea ședință a Comisiei de Disciplină (13 noiembrie), comisia va lua măsurile prevăzute în art. 82/1 din RD.

Olimpia Salonta se sancţionează cu o penalitate de 75 de lei, conf. TII, SIV, art.78/a.

LIGA a 5-a

SERIA 1 - după etapa 11 din 3-4 noiembrie

Marian Sergiu (Cetatea Biharia), Bot Ionuţ (Viitorul Bratca), Disznos Zoltan (Progresul Sâniob) se suspendă 1 etapă, şi o penalitate de 20 lei, conf. TI, SII, art. 41/2-1.

Păhuţa Aurelian (Viitorul Bratca) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Nicoară Sergiu Mihai (Locadin Tețchea) se suspendă 12 etape și o penalitate sportivă de 400 lei conf. T II S II art. 65/b.

Antrenorul Florin Negrea (Locadin Ţeţchea) se suspendă 1 etapă și o penalitate de 200 lei, conf. T II S I art. 53/1.

AS Cetatea Biharia se sancționează cu o penalitate sportivă de 400 lei, conf. T II S IV art. 82/1, care trebuie achitată până marţi 13 noiembrie, ora 12:00.

Meciul Slovan Valea Cerului – Inter Aştileu întrerupt în minutul 45 la scorul de 4-0 se omologhează cu rezultatul înregistrat pe teren. Inter Aştileu se penalizează cu 100 lei, conf. TII SIV, art.83/10-4.

Echipa CSC Sânmartin II nu a achitat baremul de arbitraj la finalul jocului cu LPS Bihorul din data de 04.11.2018, nici conform ROAF și nici până la ședința Comisiei de Disciplină. Clubul din Sânmartin se face vinovat pentru încălcarea art. 83, pct. 12 din Regulamentul Disciplinar. CSC Sânmartin II se sancționează cu neprogramarea pentru următorul joc oficial (cel din etapa a 13-a cu Toldy Sânnicolau de Munte) până la plata integrală a baremului și o penalitate sportivă de 300 lei, conf. T II S IV. Art 83/12.

Viitorul Bratca se atenţionează să asigure condiţii optime în vestiar pentru echipa vizitatoare.

SERIA 2 – după etapa 11 din 3-4 noiembrie

Tripe Cătălin (Unirea Oşorhei), Dehelean Cosmin (Izvorul Cociuba Mare), Gemănariu Adrian (Zorile Bunteşti), Şuşman Florin (Partizanul Sânnicolau Român) se suspendă 1 etapă, şi o penalitate de 20 lei, conf. TI, SII, art. 41/2-1.

Zoţ Florentin (Vida Pomezeu), Silaghi Florin (Voinţa Cheresig) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Antrenorul Călin Mureșan (Victoria Avram Iancu) se suspendă 1 etapă și o penalitate sportivă de 250 lei conf. T II S I art. 53/1.

Victoria Tulca se sancționează cu penalitate sportivă de 400 lei, conf. T II S IV art. 82/1, care trebuie achitată până marţi 13 noiembrie, ora 12:00..

Unirea Oşorhei şi Unirea Roşia se sancţionează cu o penalitate de 75 de lei, conf. TII, SIV, art.78/a.

COPII ŞI JUNIORI

Pop Sorin (antrenor, CSM Oradea) se sancționează cu avertisment și o penalitate sportivă de 100 lei, conf. T II S I art. 52/1a.

Nicoruț Luca George (LPS Bihorul) se suspendă 2 etape și o penalitate de 200 lei, conf. T II S II art. 63/2-4a.

IV. COMUNICĂRI

Se atenţionează echipele că baremul de arbitraj şi observare se plăteşte înainte de joc sau în termen de maximum jumătate de oră de la terminarea partidei, în caz contrar fiind aplicabile sancţiuni disciplinare conform ROAF.

Începând din luna noiembrie, meciurile din Liga a 4-a, care se dispută după amiază, vor începe la orele 12:00 şi 14:00.

Începând cu luna noiembrie, partidele din Liga a 5-a, se vor disputa începând cu ora 14:00.

Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF, seniori, juniori şi copii, pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro, care conform hotărârii Adunării Generale din 2011 consituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

CS Diosig Bihardioszeg revine pe terenul propriu din Diosig o dată cu meciul din etapa a IX-a. Jocurile se vor desfășura SÂMBĂTA după amiază la ora etapei, primii seniorii, urmați de juniori.

ACS CAO 1910 Oradea își dispută meciurile de pe teren propriu sâmbăta după amiază la ora etapei, juniorii înaintea seniorilor.

CS Oșorhei îşi dispută meciurile considerate pe teren propriu la Alparea în ziua de DUMINICĂ, de la ora etapei, meciul juniorilor se va disputa după partida seniorilor.

Pe site-ul oficial al AJF Bihor (www.ajfbihor.ro, meniul asociaţia judeţeană de fotbal), la secţiunea documente utile, se găsesc formularele necesare participării în campionate. Tot de acolo, delegaţii echipelor vor putea descărca raportul de joc pentru fiecare competiţie în parte, având posibilitatea să-şi completeze din timp datele şi să-l înmâneze apoi arbitrului conform ROAF.

Delegaţii echipelor participante în campionatele organizate de AJF Bihor sunt responsabili pentru corectitudinea datelor introduse în raportul de joc. În caz de probleme şi neconcordanţe (numere greşite, date incorecte ale jucătorilor sau oficialilor trecuţi pe foaia de joc) vor suporta sancţiunile prevăzute în ROAF şi Regulamentul disciplinar.

Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 18.00, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

  Secretar                    Preşedinte AJF

 PETRU BOROS     prof. RADU BITEA

 

 

 

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP