Buletin informativ nr. 13, sezon 2018-2019

22 Noiembrie 2018, la ora 07:32 / Publicat în Comunicate AJF de Biris Teodor / 663 vizualizări

Buletin informativ nr. 13, sezon 2018-2019

 

BULETIN INFORMATIV

nr. 13 din 20 noiembrie 2018

I. OMOLOGĂRI

Meciurile disputate în cadrul etapei a 13-a din Liga IV-a în 17-18 noiembrie se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren. Jocurile din cele două serii ale Ligii a V-a desfășurate în 17-18 noiembrie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren. Partidele desfășurate în campionatele de juniori în perioada 16-19 noiembrie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren.

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a, după etapa a 13-a din 17-18 noiembrie.

Vidican Alex (Olimpia Salonta), Spătar Dan (Crişul Sântandrei), Ciobriş George (CSO Ştei) se suspendă 1 etapă, şi o penalitate de 20 lei, conf. TI, SII, art. 41/2-1.

Chişvasi Bogdan (CS Oşorhei), Junc Mario (ACS CAO 1910 Oradea), Nistor Daniel (CS Mădăras) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Micaș Adrian (Unirea Livada) se suspendă 2 etape și o penalitate de 300 lei, conf. T II S II art. 63/2-4a.

Antrenorul Lazăr Ovidiu (Viitorul Borș) se sancționează cu avertisment și o penalitate de 300 lei, conf. T II S I art. 53/1.

Unirea Valea lui Mihai se sancţionează cu o penalitate de 75 de lei, conf. TII, SIV, art.78/a.

LIGA a 5-a

SERIA 1 - după etapa 13 din 17-18 noiembrie

Negel Cosmin (Locadin Ţeţchea), Purcar Raul (Voinţa Suplac) se suspendă 1 etapă, şi o penalitate de 20 lei, conf. TI, SII, art. 41/2-1.

Makai Attila (Toldy Sânnicolau de Munte) se suspendă 3 etape și o penalitate de 300 lei, conf. T II S II art. 52/1a.

Toldy Sânnicolau de Munte se sancționează cu o penalitate sportivă de 300 lei, conf. T II S IV art. 82/1.

ACS Slovan Valea Cerului se sancționează cu o penalitate sportivă de 300 lei, conf. T II S IV art. 82/1.

SERIA 2 – după etapa 13 din 17-18 noiembrie

Tuderici Florin (Izvorul Cociuba Mare), Pleş Gabriel (Voinţa Ciumeghiu), Rad Ionuţ (Voinţa Ciumeghiu) se suspendă 1 etapă, şi o penalitate de 20 lei, conf. TI, SII, art. 41/2-1.

Gal Ioan (Vida Pomezeu) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Marinescu Florin (Vida Pomezeu) se suspendă 8 etape și o penalitate de 500 lei, conf. T II S II art. 65/c.

Vida Pomezeu se sancționează cu o penalitate sportivă de 300 lei, conf. T II S IV art. 82/1.

Victoria Tulca se sancționează cu o penalitate de 200 lei, conf. T II S IV art. 82/1.

Voinţa Ciumeghiu se sancţionează cu o penalitate de 75 de lei, conf. TII, SIV, art.78/a.

COPII ŞI JUNIORI

Covaci Samuel (CSC Sînmartin) se suspendă 4 etape și o penalitate de 300 lei, conf. T II S II art. 65/a.

Antrenorul Horațiu Rădulescu (CSM Oradea) se suspendă 4 etape și o penalitate de 500 lei, conf. T II S II art. 65/a.

CSS Salonta se sancționează cu pierderea jocului cu CS Bihorul Beiuş prin forfait (scor 3-0) și cu interzicerea organizării următorului joc pe propriul teren (cel de la Mădăras), plus o penalitate financiară de 150 lei, conf. T II S IV art. 83/1c.

IV. COMUNICĂRI

Toate meciurile din etapa a 15-a, ultima a turului, din Liga a 4-a se vor disputa duminică, 2 decembrie, de la orele  11:00-13:00 sau 12:00-14:00.

Se atenţionează echipele că baremul de arbitraj şi observare se plăteşte înainte de joc sau în termen de maximum jumătate de oră de la terminarea partidei, în caz contrar fiind aplicabile sancţiuni disciplinare conform ROAF.

Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF, seniori, juniori şi copii, pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro, care conform hotărârii Adunării Generale din 2011 consituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

CS Diosig Bihardioszeg revine pe terenul propriu din Diosig o dată cu meciul din etapa a IX-a. Jocurile se vor desfășura SÂMBĂTA după amiază la ora etapei, primii seniorii, urmați de juniori.

ACS CAO 1910 Oradea își dispută meciurile de pe teren propriu sâmbăta după amiază la ora etapei, juniorii înaintea seniorilor.

CS Oșorhei îşi dispută meciurile considerate pe teren propriu la Alparea în ziua de DUMINICĂ, de la ora etapei, meciul juniorilor se va disputa după partida seniorilor.

Pe site-ul oficial al AJF Bihor (www.ajfbihor.ro, meniul asociaţia judeţeană de fotbal), la secţiunea documente utile, se găsesc formularele necesare participării în campionate. Tot de acolo, delegaţii echipelor vor putea descărca raportul de joc pentru fiecare competiţie în parte, având posibilitatea să-şi completeze din timp datele şi să-l înmâneze apoi arbitrului conform ROAF.

Delegaţii echipelor participante în campionatele organizate de AJF Bihor sunt responsabili pentru corectitudinea datelor introduse în raportul de joc. În caz de probleme şi neconcordanţe (numere greşite, date incorecte ale jucătorilor sau oficialilor trecuţi pe foaia de joc) vor suporta sancţiunile prevăzute în ROAF şi Regulamentul disciplinar.

Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 18.00, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

 

Secretar                 Preşedinte AJF

PETRU BOROS    prof. RADU BITEA

 

 

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP