Buletin informativ nr. 16, sezon 2018-2019

08 Martie 2019, la ora 08:36 / Publicat în Comunicate AJF / 761 vizualizări

Buletin informativ nr. 16, sezon 2018-2019

 

III. SANCŢIUNI DICTATE DUPĂ ULTIMA ETAPĂ DIN TUR

Liga a 4-a, după etapa a 15-a din 2 decembrie:

Fofiu Raul (CSO Ştei), Tiponuţ Erik (CSC Sînmartin), Keri Gabriel (CS Săcueni), Pereţ Petru (CS Mădăras), Iacob Andrei (CS Diosig Bihardioszeg), Pop Răzvan (Crişul Sântandrei), Suwan Iemad (FC Universitatea Oradea), Moisi Dănuţ (Unirea Livada), Buz Florin (CS Oşorhei/CS Bihorul Beiuş) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. TI, SII, art. 41/2-1.

Toseschi Călin (CS Diosig Bihardioszeg) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 40 lei, conf. TI, SII, art. 41/2-1.

Bogdan Răzvan (CS Bihorul Beiuş) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Juniorii Bogdan Vlad (FC Universitatea Oradea), Roboş Gabriel (CS Diosig Bihardioszeg), Gheban Alin (CSO Ştei) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 10 lei, conf. TI, SII, art. 41/2-1.

Juniorii Nagy Daniel (CS Săcueni), Dumea Alex (Viitorul Borş) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Liga a 5-a, după ultima etapă din tur

SERIA 1

Makai Attila (Toldy Sânnicolau de Munte) este suspendat 3 etape.

Negel Cosmin (Locadin Ţeţchea), Purcar Raul (Voinţa Suplac) se suspendă 1 etapă.

SERIA 2

Tuderici Florin (Izvorul Cociuba Mare), Pleş Gabriel (Voinţa Ciumeghiu), Rad Ionuţ (Voinţa Ciumeghiu) se suspendă 1 etapă.

Gal Ioan (Vida Pomezeu) se suspendă 1 etapă.

Marinescu Florin (Vida Pomezeu) se suspendă 8 etape.

 

IV. COMUNICĂRI

Se atenţionează echipele că baremul de arbitraj şi observare se plăteşte înainte de joc sau în termen de maximum jumătate de oră de la terminarea partidei, în caz contrar fiind aplicabile sancţiuni disciplinare conform ROAF.

Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF, seniori, juniori şi copii, pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro, care conform hotărârii Adunării Generale din 2011 consituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

Pe site-ul oficial al AJF Bihor (www.ajfbihor.ro, meniul asociaţia judeţeană de fotbal), la secţiunea documente utile, se găsesc formularele necesare participării în campionate. Tot de acolo, delegaţii echipelor vor putea descărca raportul de joc pentru fiecare competiţie în parte, având posibilitatea să-şi completeze din timp datele şi să-l înmâneze apoi arbitrului conform ROAF.

Delegaţii echipelor participante în campionatele organizate de AJF Bihor sunt responsabili pentru corectitudinea datelor introduse în raportul de joc. În caz de probleme şi neconcordanţe (numere greşite, date incorecte ale jucătorilor sau oficialilor trecuţi pe foaia de joc) vor suporta sancţiunile prevăzute în ROAF şi Regulamentul disciplinar.

Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 18.00, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

 

Secretar                  Preşedinte AJF

 PETRU BOROS               prof. RADU BITEA

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP