Buletin informativ nr. 17 BIS

29 Martie 2018, la ora 14:23 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 494 vizualizări

Buletin informativ nr. 17 BIS

 

 

  BULETIN INFORMATIV

nr. 17 din 29 martie 2018

I. OMOLOGĂRI

Jocurile disputate în cadrul etapei a XVII din Liga a IV-a, desfăşurată în 17-18 martie, se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren. Meciul CSC Dacia Gepiu – Crişul Aleşd, nedisputat din cauza terenului impracticabil, se reprogramează pentru data de 4 aprilie, orele 15:00 (juniorii) şi 17:00 (seniorii).

Partidele desfăşurate în faza a II-a judeţeană a Cupei României, disputate în perioada 27-28 martie se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren.

 

II. PROGRAMĂRI:

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a, după etapa a 17-a din 17-18 martie

Ferik Andrei (FC Universitatea Oradea), Urbanowski Patrik (FC Universitatea), Mare Vlad (CS Săcueni), Olah Robert (CS Săcueni), Petru Flavian (Olimpia Salonta) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Ienciu Ovidiu (Unirea Livada) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 40 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Juniorul Condoroș Călin (CS Mădăras) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 10 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1

Juniorul Buciu Bogdan (CS Oșorhei) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1

Nicoară Sergiu (CS Oșorhei) se suspendă pe 4 etape și o penalitate sportivă de 500 lei conf. T II S II art. 63/2-4a.

Sas Cristopher (CS Săcueni) se suspendă pentru 3 etape și o penalitate de 300 lei conf. T II S II art. 63/2-4a.

CS Săcueni se sancționează cu obligativitatea de disputa următorul joc oficial considerat acasă pe un teren (omologat pentru Liga a 4-a) aflat la o distanță de cel puțin 15 km față de orașul Săcueni și o penalitate de 300 lei, conform T II S IV art. 82/1.

Juniorul Tanko Roland (Unirea Valea lui Mihai) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII SII art. 63/1g.

Juniorul Tripon Benjamin (CS Diosig) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII SII art. 63/1g.

CS Săcueni se penalizează cu 75 lei, conf. TII, SIV, art 78/a.

CS Diosig se penalizează cu 150 lei, conf. TII, SIV, art 78/a.

Liga a 5-a, după ultima etapă din tur

SERIA 1

Cuc Daniel (Locadin Țețchea), Jakab Joszef (Toldy Sânnicolau de Munte), se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1

SERIA 2

Arva Adrian Claudiu (Voinţa Cheresig), Suciu Sebastian (Voinţa Cheresig), Milian Daniel (Izvorul Cociuba Mare), Tuderici Florin (Voința Ciumeghiu), Andrei Bogdan (Gloria Căbești) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1

Cupa României, faza II din 27-28 martie

Crişul Sântandrei se penalizează cu 75 lei, conf. TII, SIV, art 78/a.

Copii și juniori

Ţirţ Laurenţiu (LPS Bihorul) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII SII art. 63/1g.

IV. COMUNICĂRI

* Meciurile din Liga 4 programate după amiază în luna aprilie vor începe la orele 15:00 şi 17:00.

* Meciurile din Liga 5 programate după amiază în luna aprilie vor începe de la ora 17:00.

* Etapa a III-a a Cupei României, faza judeţeană, se va disputa miercuri 11 aprilie.

* Delegaţii echipelor participante în campionatele organizate de AJF Bihor sunt responsabili pentru corectitudinea datelor introduse în raportul de joc. În caz de probleme şi neconcordanţe (numere greşite, date incorecte ale jucătorilor sau oficialilor trecuţi pe foaia de joc) vor suporta sancţiunile prevăzute în ROAF şi Regulamentul disciplinar.

* Se atrage atenția echipelor participante în campionatele de seniori organizate de AJF Bihor, că acele persoane care figurează atât ca și antrenori, cât și ca și jucători înlocuitor pe raportul de arbitraj, sunt obligați să fie echipați de joc, în caz contrar vor fi asimiliați ca antrenori. În cazul în care persoana care are dublă calitate va fi echipată de joc și va comite o abatere, va fi sancționată ca jucător înlocuitor. Fiecare echipă este obligată să treacă în raport un antrenor / instructor sportiv acreditat de AJF Bihor, în caz contrar va suporta prevederile ROAF.

* Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF Bihor pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro, care conform hotărârii Adunării Generale din 2011 constituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

* Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

* Echipele organizatoare sunt obligate să asigure măsurile de ordine și siguranţă (protecţia oficialilor respectiv a oaspeţilor), prin oameni de ordine cu vestele inscripționate primite de la AJF Bihor, poliție sau jandarmerie.

* Conform art. 41/6 din ROAF sancţiunea de suspendare aplicată oficialilor are ca efect următoarele interdicţii:

- de a avea acces în incinta terenului de joc, pe tunel, ori pe culoarele de acces la vestiarele echipelor şi a arbitrilor

- de a lua loc pe banca de rezervă şi de a conduce echipa în incinta terenului de joc

- de a reprezenta clubul în relaţiile cu AJF, cu celelalte cluburi afiliate sau cu orice terţi

* Suspendarea unei persoane are ca efect interdicţia de a reprezenta clubul în toate calităţile
deţinute de acesta (jucător, antrenor, delegat etc.) şi se menţine până la achitarea penalităţii sportive

* SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ORA 18:00, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

                            

                                                                                                            Secretar                                                                                                                           Preşedinte AJF

                                      BOROS PETRU                                                                                           BITEA RADU

    

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP