Buletin informativ nr. 18, sezon 2018-2019

21 Martie 2019, la ora 06:39 / Publicat în Comunicate AJF / 497 vizualizări

Buletin informativ nr. 18, sezon 2018-2019

 

BULETIN INFORMATIV

nr. 18 din 21 martie 2019

I. OMOLOGĂRI

Meciurile disputate în cadrul etapei a 17-a din Liga IV-a în 16-17 martie se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren. Jocurile din cele două serii ale Ligii a V-a desfășurate în 16-17 martie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren. Meciurile desfăşurate în campionatul juniorilor E se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren.

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a, după etapa a 17-a

Mihoc Nicolae (CS Bihorul Beiuş), Bogdan Răzvan (CS Bihorul Beiuş), Popa Ovidiu (CSC Sânmartin), Pantea Ioan (CSO Ştei), Ferik Andrei (FC Universitatea Oradea), Micaş Adrian (Unirea Livada), Gego Alexandru (Unirea Valea lui Mihai), Cervinschi Ionuţ (CS Diosig Bihardioszeg) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Popa Sebastian (Unirea Livada) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 40 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Bogdan Răzvan (CS Bihorul Beiuş) se suspendă 3 etape şi o penalitate sportivă de 350 lei, conf. TII, SII, art. 65/a.

Ţârlea Răzvan (Olimpia Salonta) se suspendă 2 etape şi o penalitate sportivă de 250 lei, conf. TII, SII, art. 65/a.

Juniorii Balog Ionuţ (CS Mădăras), Suciu Mădălin (CS Mădăras) se suspendă 1 etapă se penalizează cu 10 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Jurcuţ Cristian (CS Mădăras) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Juniorii Pintilie Rareş (CSC Sânmartin), Zerni Nicuşor (CS Mădăras) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Dubău George (FC Universitatea Oradea) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 75 lei conf. TII, SII, art. 63/1e.

Hendre Sandor (CS Săcueni), Vlad Antonio (CS Mădăras), Balog Ionuţ (CS Mădăras) se suspendă 3 etape şi o penalitate sportivă de 300 lei, conf. T II S II art. 63/2-4a.

Rogojan Bogdan (CS Oşorhei) se suspendă 1 etapă şi o penalitate sportivă de 250 lei, conf. TII SII art. 63/2-4a.

Unirea Valea lui Mihai se penalizează cu 75 lei, conf. TII, SIV, art. 78/a.

LIGA a 5-a

SERIA 1 - după etapa 15 din 16-17 martie

Gârz Florin (CSC Viitorul Bratca), Novak Janos (Cetatea Biharia) se suepndă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Bocra Ionuţ (LPS Bihorul Oradea), Seghedi Radu (AS Vadu Crişului) se suspendă pe 1 etapă si o penalitate sportivă de 50 lei, conf. TII SII art. 63/1g.

CSC Viitorul Bratca se penalizează cu 75 lei, conf. TII, SIV, art. 78/a.

SERIA 2 – după etapa 15 din 16-17 martie

Zbârcea Florin (Izvorul Cociuba Mare), Bragya Cristian (Partizanul Sânnicolau Român), Bragye Valentin (Partizanul Sânnicolau Român), Micula Ciprian (Viitorul Tărian) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

IV. COMUNICĂRI

Se atenţionează echipele că baremul de arbitraj şi observare se plăteşte înainte de joc sau în termen de maximum jumătate de oră de la terminarea partidei, în caz contrar fiind aplicabile sancţiuni disciplinare conform ROAF.

Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF, seniori, juniori şi copii, pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro, care conform hotărârii Adunării Generale din 2011 consituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

Delegaţii echipelor participante în campionatele organizate de AJF Bihor sunt responsabili pentru corectitudinea datelor introduse în raportul de joc. În caz de probleme şi neconcordanţe (numere greşite, date incorecte ale jucătorilor sau oficialilor trecuţi pe foaia de joc) vor suporta sancţiunile prevăzute în ROAF şi Regulamentul disciplinar.

Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 18.00, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie  nr. 4-6).

Secretar                                                           Preşedinte AJF

        PETRU BOROS                                               prof. RADU BITEA

 

 

 

 

 

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP