Buletin informativ nr. 19, sezon 2018-2019

28 Martie 2019, la ora 07:48 / Publicat în Comunicate AJF / 424 vizualizări

Buletin informativ nr. 19, sezon 2018-2019

 

BULETIN INFORMATIV

nr. 19 din 27 martie 2019

I. OMOLOGĂRI

Meciurile disputate în cadrul etapei a 18-a din Liga IV-a în 23-24 martie se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren. Jocurile din cele două serii ale Ligii a V-a desfășurate în 23-24 martie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren. Meciurile desfăşurate în campionatul juniorilor C, D, E se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a, după etapa a 18-a

David Florin (Unirea Livada), Ilieş Alexandru (FC Universitatea Oradea), Ienciu Ovidiu (Viitorul Borş), Kun Gyula (Crişul Sântandrei) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Jude Dorin (Unirea Valea lui Mihai), Waritz Akos (Viitorul Borş) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 40 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Palyanos Tamas (Olimpia Salonta) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Juniorii Palkovacs Sorin (Olimpia Salonta), Ghiurău George (Crişul Sântandrei) se suspendă 1 etapă se penalizează cu 10 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Juniorul Ieremias Szabolcs (CS Săcueni) se suspendă 1 etapă se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Juniorii Zghibolţ Sergiu (FC Universitatea Oradea), Tanko Roland (Unirea Valea lui Mihai) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

LIGA a 5-a

SERIA 1 - după etapa 16 din 23-24 martie

Novak Janos (Cetatea Biharia), Mehes Cristian (Progresul Sâniob), Dan Remus (AS Vadu Crişului) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Jakab Jozsef (Toldy Sânnicolau de Munte) se suspendă pe 1 etapă si o penalitate sportivă de 50 lei, conf. TII SII art. 63/1g.

SERIA 2 – după etapa 16 din 23-24 martie

Zdrâncă Călin (Unirea Oşorhei), Foghiş Marin (Zorile Bunteşti), Dume Sergiu (Vulturul Dobreşti), Buda Romeo (Vida Pomezeu), Maliţa Lucian (Unirea Roşia) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Moce Răzvan (Voinţa Cheresig) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 40 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Gale Florin Alin (Victoria Avram Iancu) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Goina Dorel Ionuţ (Vida Pomezeu) se suspendă 2 etape şi o penalitate de 250 lei, conf. TII, SII, art. 65/a.

Muţiu Remus (Unirea Roşia) se suspendă 2 etape şi o penalitate de 300 lei, conf. TII, SII, art. 65/a.

Rupa Cristian (Partizanul Sânnicolau Român) se suspendă pe o lună şi o penalitate de 250 lei TII, SI, art. 5371.

COPII ŞI JUNIORI

Tarcea Robert (Crişul Aleşd) se suspendă 3 etape şi o penalitate de 200 lei, conf. TII, SII, art. 63/2-4a.

IV. COMUNICĂRI

În luna aprilie, ora maximă de începere a meciurilor care se dispută după-amiaza în Liga 4 şi Liga 5 este ora 17:00.

Verificarea jocurilor din săptămâna în curs se poate face pe pagina www.ajfbihor.ro secţiunea Competiţii, subpunctul Meciuri următoare.

Meciul de juniori A1 Unirea Livada - FC Universitatea Oradea, nedisputat, a fost reprogramat pentru miercuri 3 aprilie, de la ora 17:00, pe terenul din Livada.

Se atenţionează echipele că baremul de arbitraj şi observare se plăteşte înainte de joc sau în termen de maximum jumătate de oră de la terminarea partidei, în caz contrar fiind aplicabile sancţiuni disciplinare conform ROAF.

Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF, seniori, juniori şi copii, pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro, care conform hotărârii Adunării Generale din 2011 consituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

Delegaţii echipelor participante în campionatele organizate de AJF Bihor sunt responsabili pentru corectitudinea datelor introduse în raportul de joc. În caz de probleme şi neconcordanţe (numere greşite, date incorecte ale jucătorilor sau oficialilor trecuţi pe foaia de joc) vor suporta sancţiunile prevăzute în ROAF şi Regulamentul disciplinar.

Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 18.00, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

Secretar                                                 Preşedinte AJF

      PETRU BOROS                                       prof. RADU BITEA

 

 

 

 

 

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP