Buletin informativ nr. 20

06 Aprilie 2017, la ora 12:22 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 506 vizualizări

Buletin informativ nr. 20

 III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a după etapa din 1-2 aprilie

Tegzes Sorin (FC Universitatea Oradea) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. T II S I art. 41/2.1

Ardelean Petru (CSC Sânmartin) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 40 lei, conf. T II S I art. 41/2.1

Juniorii Blig Alex (CSO Ștei), Leș Gabriel (CSC Crișul Sântandrei) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 10 lei, conf. T II S I art. 41/2.1

Okros Szabolcs (junior, Unirea Valea lui Mihai), Negrea Dan (CSC Sânmartin) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. T II S II art. 63/1g.

Jocurile din etapa a 21-a sunt programate sâmbătă 15 aprilie (de Paști).

Liga a 5-a după etapa din 1-2 aprilie 2017

Seria 1

Jakab Jozsef (Toldy Sânnicolau de Munte), Ungur Sergiu (Minerul Șuncuiuș), Gubics Marius (AS Vadu Crișului), Mărghițaș Dan (AS Vadu Crișului), Găvrilaș Marius (AS Vadu Crișului), Madar Florin (AS Vadu Crișului), Podhora Iarko (Slovan Valea Cerului) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. T II S I art. 41/2.1

AS Vadu Crișului se penalizează cu 75 lei, conf. T II S IV art. 78/a.

Unirea Bratca se avertizează cu privire la comportamentul suporterilor proprii, urmâd ca în caz de recidivă să se ia măsurile prevăzute de ROAF.

Jocurile din etapa a 18-a sunt programate sâmbătă 15 aprilie (de Paști).

 

 

 

Seria 2

Paveliuc Nelu (Victoria Tulca), Bocioc Marius (Vulturul Dobrești), Burda Daniel (CF Liberty) – stă la jocul reprogramat din 5 aprilie 2017 (cu Gloria Căbești), Diniș Dorin (Zorile Buntești) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. T II S I art. 41/2.1

Degău Casian (Zorile Buntești) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 40 lei, conf. T II S I art. 41/2.1

Nistor Laurențiu (Voința Ciumeghiu) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 50 de lei conf. T II. S II art. 63/1g

Fekete Florin (Victoria Tulca) se suspendă pe 3 etape și o penalitate de 100 lei, conf. T II S II art. 65/a.

Matei Cristian (Izvorul Cociuba Mare) se suspendă pe 6 etape și o penalitate sportivă de 150 lei, conf. T II S II art. 65/a.

Jocurile din etapa a 16-a sunt programate sâmbătă 15 aprilie (de Paști).

Juniori

IV. COMUNICĂRI

* Reamintim echipelor participante în campionatele de juniori organizate de AJF Bihor că jucătorii juniori pot fi folosiți la două jocuri consecutive doar după trecerea a 36 de ore (articolul 48, punctul 3 din ROAF), în caz contrar fiind aplicate dispozițiile art. 86, pct. 10.3 (pierderea prin forfait al celui de-al doilea joc).

* Din cauza aglomerației constatate la Registrul Comerțului, AJF Bihor prelungește termenul de obtinere a PFA până la 14.04.2017 pentru arbitrii și observatori. Sunt vizați toți arbitrii peste 18 ani și observatorii vor trebui sa se constituie Persoane Fizice Autorizate pentru a intra în legalitate conform noilor prevederi ale Codului Fiscal. Documentele necesare obținerii PFA pot fi obținute la secretariatul AJF Bihor ori solicitate pe email ([email protected]). Cei care nu se vor conforma, nu vor mai putea fi delegați la jocuri.

* SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 17.30, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

* Ședințele Comisiei de Disciplină a CJA Bihor vor avea loc în fiecare miercuri, de la orele 17.30, la sediul AJF Bihor.

* Conform deciziei Comitetului Executiv al AJF Bihor din data de 13.03.2017, baremurile de observare pentru Liga a 4-a și Liga a 5-a se modifică astfel: 120 lei (Liga a 4-a), respectiv 80 lei (Liga a 5-a). In cadrul campionatelor organizate de AJF Bihor observatorii delegați au rol de observatori de arbitrii, dar și de observatori de joc, urmând ca din etapa a 18-a să posede ecusoane personalizate, eliberate de AJF Bihor.

* La jocurile de juniori (C, D, E) se pot solicita observatori la cerere (plătește echipa care solicită), iar conform Deciziei Comitetului Executiv al AJF Bihor din 2 martie 2017, la meciurile la care se întâlnesc primele patru clasate la momentul respectiv, AJF Bihor va delega și observator, acesta urmând a fi plătită de echipa organizatoare.

* La juniori D sunt programate etape intermediare pe data de 5 aprilie, 12 aprilie, 19 aprilie și 3 mai 2017. * La juniori E sunt programate etape intermediare pe data de 12 aprilie, 18 aprilie și 3 mai 2017.

 

Secretar                                                                                                                 Preşedinte AJF                     

                    BOROS PETRU                                                                                                             BITEA RADU                     

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP