Buletin informativ nr. 21, sezon 2018-2019

11 Aprilie 2019, la ora 05:54 / Publicat în Comunicate AJF / 385 vizualizări

Buletin informativ nr. 21, sezon 2018-2019

 

BULETIN INFORMATIV

nr. 21 din 11 aprilie 2019

I. OMOLOGĂRI

Meciurile disputate în cadrul etapei a 20-a din Liga IV-a în 6-7 aprilie se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren. Jocurile din cele două serii ale Ligii a V-a desfășurate în 6-7 aprilie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren. Meciurile desfăşurate în campionatul juniorilor C, D, E în perioada 5-9 aprilie se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren.

III. SANCŢIUNI

LIGA a 4-a, după etapa a 20-a

Dobrescu Victor Constantin (Crişul Sântandrei), Lascu Cosmin (Crişul Sântandrei), Ţîrlea Cristian (CS Diosig Bihardioszeg), Gal Marcel (CS Oşorhei), Covaciu Carlos (CS Oşorhei), Kaszoni Akos (CS Săcueni), Pop Marian (Unirea Livada), Zadori Emeric (Viitorul Borş) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Man Şerban (ACS CAO 1910 Oradea) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 40 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Juniorii Popovici Ciatău Rafael (ACS CAO 1910 Oradea), Guti Alexandru (Crişul Sântandrei), Mateşan Alexandru (CS Diosig Bihardioszeg), Apetroaiei Ionuţ (CS Mădăras), Avram Florin (Olimpia Salonta), Kovacs Szabolcs (Unirea Valea lui Mihai) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 10 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Juniorii Galea Ionuţ (CSC Sânmartin), Robos Gabriel (CS Diosig Bihardioszeg) şi Belenyesi David (CS Diosig Bihardioszeg) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Popa Alin (antrenor, CS Bihorul Beiuş) se sancţionează cu avertisment şi o penalitate de 400 lei, conf. T II SI art. 53/1.

LIGA a 5-a

SERIA 1 - după etapa 18 din 6-7 aprilie

Ciocan Silviu (CSC Sânmartin II), Karacsanyi Nandor (Foresta Tileagd) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Şumălan Bogdan (Voinţa Suplac) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Grozav Samuel (Slovan Valea Cerului) se suspendă 2 etape şi o penalitate de 200 lei, conf. TII, SII, 52/1a..

Ruge Daniel (Inter Aştileu) se suspendă 2 etape şi o penalitate de 200 lei, conf. TII, SII, 52/1a..

SERIA 2 – după etapa 18 din 6-7 aprilie

Bălăşoiu Casian (Vulturul Dobreşti), Dăgău Robert (Zorile Bunteşti), Degău Cătălin (Zorile Bunteşti) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Buda Cornel Ionuţ (Vida Pomezeu) se suspendă 2 etape şi o penalitate de 300 lei, conf. TII, SII, art. 63/2-4a.

IV. COMUNICĂRI

Jocurile de Liga a 4-a programate in perioada Sărbătorilor Pascale (de rit catolic și cel ortdox) vor fi programate sâmbătă, 20 aprilie, de la orele 11:00 seniorii, 13:00 juniorii, respectiv sâmbătă, 27 aprilie, de la aceleași ore. Echipele care vor dori să joace în devans sau la alte ore vor solicita in scris, de comun acord, Comisiei de Competiții din cadrul AJF Bihor. Jocurile din campionatele de copii C, D şi E, din aceleași perioade vor fi programate în devans, în zilele de joi și vineri (18-19 aprilie și 25-26 aprilie).

Se atenţionează echipele că baremul de arbitraj şi observare se plăteşte înainte de joc sau în termen de maximum jumătate de oră de la terminarea partidei, în caz contrar fiind aplicabile sancţiuni disciplinare conform ROAF.

Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF, seniori, juniori şi copii, pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro, care conform hotărârii Adunării Generale din 2011 consituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

Delegaţii echipelor participante în campionatele organizate de AJF Bihor sunt responsabili pentru corectitudinea datelor introduse în raportul de joc. În caz de probleme şi neconcordanţe (numere greşite, date incorecte ale jucătorilor sau oficialilor trecuţi pe foaia de joc) vor suporta sancţiunile prevăzute în ROAF şi Regulamentul disciplinar.

Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 18.00, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

Secretar                                                           Preşedinte AJF

       PETRU BOROS                                                 prof. RADU BITEA

 

 

 

 

 

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP