Buletin informativ nr. 22, sezon 2018/2019

18 Aprilie 2019, la ora 06:12 / Publicat în Comunicate AJF / 320 vizualizări

Buletin informativ nr. 22, sezon 2018/2019

 

BULETIN INFORMATIV

nr. 22 din 17 aprilie 2019

I. OMOLOGĂRI

Meciurile disputate în cadrul etapei a 21-a din Liga IV-a în 13 aprilie se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren. Jocurile din cele două serii ale Ligii a V-a desfășurate în 13-14 aprilie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren, cu excepţia meciului Victoria Tulca – Unirea Oşorhei care se omologhează cu 3-0 pentru formaţia din Tulca.

Meciurile desfăşurate în campionatul juniorilor C, D, E în perioada 12-15 aprilie se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren.

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a, după etapa a 21-a

Toma Andrei (FC Universitatea Oradea), Palyanos Tamas (Olimpia Salonta) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Novak Roland (Crişul Sântandrei) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 40 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Juniorii Abrudan Cosmin (Crişul Aleşd), Batari Andrei (Crişul Aleşd) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 10 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Pătraşcu Petrişor (CS Oşorhei) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 75 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Juniorul Palkovacs Sorin (Olimpia Salonta) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

LIGA a 5-a

SERIA 1 - după etapa 19 din 13-14 aprilie

Drinc Eugen (CSC Sânmartin II), Varga Teofil (Locadin Ţeţchea) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Antoniu Şerban (LPS Bihorul Oradea), Criste Gelu (Viitorul Bratca), Mehes Cristian (Progresul Sâniob) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Filip George Marius (Toldy Sânnicolau de Munte) se suspendă 2 etape şi se penalizează cu 250 lei, conf. TII, SII, art. 63/2-4a.

Nica Laviniu (Progresul Sâniob) se suspendă 9 etape şi se penalizează cu 500 lei, conf. TII, SII, art. 65/b..

Zatyko Jacint (Progresul Sâniob) se suspendă 2 etape şi se penalizează cu 300 lei, conf. TII, SI, art. 52/1..

SERIA 2 – după etapa 19 din 13-14 aprilie

Fiţ Florin (Gloria Căbeşti), Gliţia George (Vulturul Dobreşti), Micula Andrei (Biharea Vaşcău) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Gemănariu Adrian (Zorile Bunteşti), Coste Alin (Victoria Avram Iancu) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 40 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Gale Florin Alin (Victoria Avram Iancu), Muţiu Remus (Unirea Roşia) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Boldor Raul Ionuţ (Voinţa Ciumeghiu) se suspendă 2 etape şi se penalizează cu 250 lei, conf. TII, SII, art. 63/2-4a.

Rada Silviu (Voinţa Cheresig) se suspendă 4 etape şi se penalizează cu 350 lei, conf. TII, SII, art. 63/1c.

Boca Dorin (Biharea Vaşcău) se suspendă 2 etape şi se penalizează cu 500 lei, conf. TII, SII, art. 63/2-4a.

Biharea Vaşcău se penalizează cu 75 de lei, conf. TII, SIV, 78/a.

Meciul Victoria Tulca – AS Unirea Oşorhei 2016, nedisputat deoarece echipa oaspete nu s-a prezentat, se omologhează cu scorul de 3-0 pentru Victoria Tulca, conf. TII, SIV, art. 79/1.

Unirea Oşorhei se sancţionează cu o penalitate de 500 lei, conf. TII, SIV, art. 79/1.

COPII ŞI JUNIORI

Mal Adrian (Luceafîrul Oradea) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

IV. COMUNICĂRI

Jocurile de Liga a 4-a programate in perioada Sărbătorilor Pascale (de rit catolic și cel ortdox) vor fi programate sâmbătă, 20 aprilie, de la orele 11:00 seniorii, 13:00 juniorii, respectiv sâmbătă, 27 aprilie, de la aceleași ore. Echipele care vor dori să joace în devans sau la alte ore vor solicita in scris, de comun acord, Comisiei de Competiții din cadrul AJF Bihor. Jocurile din campionatele de copii C, D şi E, din aceleași perioade vor fi programate în devans, în zilele de joi și vineri (18-19 aprilie și 25-26 aprilie).

Se atenţionează echipele că baremul de arbitraj şi observare se plăteşte înainte de joc sau în termen de maximum jumătate de oră de la terminarea partidei, în caz contrar fiind aplicabile sancţiuni disciplinare conform ROAF.

Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF, seniori, juniori şi copii, pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro, care conform hotărârii Adunării Generale din 2011 consituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

Delegaţii echipelor participante în campionatele organizate de AJF Bihor sunt responsabili pentru corectitudinea datelor introduse în raportul de joc. În caz de probleme şi neconcordanţe (numere greşite, date incorecte ale jucătorilor sau oficialilor trecuţi pe foaia de joc) vor suporta sancţiunile prevăzute în ROAF şi Regulamentul disciplinar.

Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 18.00, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

   Secretar                                 Preşedinte AJF

PETRU BOROS                  prof. RADU BITEA

 

 

 

 

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP