Buletin informativ nr. 23

27 Aprilie 2017, la ora 13:58 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 446 vizualizări

Buletin informativ nr. 23

 I. OMOLOGĂRI

Jocurile disputate în cadrul etapei a 22-a a Ligii a IV-a din 22-23 aprilie 2017 se omologhează cu rezultatele de pe teren, cu excepţia meciului Crişul Aleşd – CS Diosig Bihardioszeg, care va fi reprogramat de către Comisa de competiţii.

Partidele din cadrul Ligii a 5-a disputate pe 22 și 23 aprilie 2017 se omologhează cu rezultatele de pe teren, cu excepţia meciului Zorile Bunteşti – CSC Dacia Gepiu care va fi reprogramat de către Comisa de competiţii. Jocurile din faza a III-a a Cupei României, desfăşurate în 19 aprilie, se omologhează cu rezultatele de pe teren.

Meciurile de juniori C, D și E disputate în perioada 18-22 aprilie 2017 se omologhează cu rezultatele de pe teren în afară de meciul CSM Olimpia Salonta – CSC Sînmartin la juniori E, care se omologhează cu rezultatul de   3-0 pentru echipa din Salonta.

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a după etapa din 22-23 aprilie

Matei Sebastian şi Nicoară Sergiu (ambii de la CS Oşorhei II), Borzescu Daniel (Unirea Livada) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. T II S I art. 41/2.1.

Karacsony Gergo (CS Diosig Bihardioszeg) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 40 lei, conf. T II S I art. 41/2.1.

Bot Ionuţ (Crişul Aleşd), Jurcă Dan (FC Universitatea Oradea) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII SII art. 63/1g.

Copil Claudiu (Crişul Sântandrei) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 60 de lei, conf. T II S I art. 41/2.1.

Juniorul Bucur Beniamin (CSC Sînmartin) se suspendă pe 4 etape şi o penalitate de 150 lei, conf. TII, SII, 65/a.

Juniorul Goina Cătălin (CS Bihorul Beiuş) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 10 lei, conf. T II S I art. 41/2.1.

 

Liga a 5-a după etapa din 22-23 aprilie 2017

Seria 1

Ţepele Samuel (Unirea Bratca), Varga Aurel Bujor (Foresta Tileagd) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. T II S I art. 41/2.1.

Tribulic Alin (Slovan Valea Cerului) suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 40 lei, conf. T II S I art. 41/2.1.

 

Seria 2

Ştefan Daniel (Izvorul Cociuba Mare), Boldor Ionuţ (Voinţa Ciumeghiu) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf T II SII art. 63/1g.

Jocul dintre Zorile Bunteşti şi CSC Dacia Gepiu, nedisputat din cauza neprezentării echipei din Gepiu, se reprogramează pentru data de 10.05.2017, orele 18:00. Echipa din Gepiu va achita jumătate din baremul de arbitraj şi observare, plus transportul brigăzii de arbitrii.

 

Juniori

Jocul de juniori E dintre CSM Olimpia Salonta şi CSC Sînmartin se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei din Salonta, conf. TII, SIV, art. 79/1. Echipa CSC Sînmartin se penalizează cu 200 lei, conf.  TII, SIV, art. 79/1.

 

IV. COMUNICĂRI

* În atenţia antrenorilor posesori ai licenţelor UEFA PRO, UEFA A şi UEFA B, în data de 8 mai, ora 9:00, în cadrul Universităţii din Oradea va avea loc cursul de licenţă organizat de Federaţia Română de Fotbal.

Dacă din diverse motive obiective, un posesor nu poate participa la cursul de perfecţionare aferent judeţului de care aparţine, poate participa la un alt curs de perfecţionare destinat altor judeţe, cu condiţia ca acesta să anunţe la începutul zilei, reprezentantul Şcolii Federale de Antrenori, pentru a fi luat în evidenţă. Persoanele care au participat la Cursul de reînnoire desfăşurat la Casa Fotbalului în data de 16 ianuarie 2017 NU mai sunt obligate să participe şi în ziua dedicată perfecţionărilor în care este repartizat judeţul de care aparţine.

Taxele se pot plăti în contul Federaţiei Române de Fotbal: RO55BPOS71011997001RON01, BANCPOST-TITAN, RO 9825583. Persoană de contact Naom Ioan, telefon 0721/273.874.

* Începând cu luna mai jocurile din Liga 4 şi Liga 5, Seria I şi Seria II, vor începe de la orele 18:00.

* Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF, seniori, juniori şi copii, pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro.         

* Reamintim echipelor participante în campionatele de juniori organizate de AJF Bihor că jucătorii juniori pot fi folosiți la două jocuri consecutive doar după trecerea a 36 de ore (articolul 48, punctul 3 din ROAF), în caz contrar fiind aplicate dispozițiile art. 86, pct. 10.3 (pierderea prin forfait al celui de-al doilea joc).

 

* SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 17.30, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

* Ședințele Comisiei de Disciplină a CJA Bihor vor avea loc în fiecare miercuri, de la orele 17.30, la sediul AJF Bihor.

* La jocurile de juniori (C, D, E) se pot solicita observatori la cerere (plătește echipa care solicită), iar conform Deciziei Comitetului Executiv al AJF Bihor din 2 martie 2017, la meciurile la care se întâlnesc primele patru clasate la momentul respectiv, AJF Bihor va delega și observator, acesta urmând a fi plătit de echipa organizatoare. In cadrul campionatelor organizate de AJF Bihor observatorii delegați au rol de observatori de arbitrii, dar și de observatori de joc, urmând ca din etapa a 18-a să posede ecusoane personalizate, eliberate de AJF Bihor.

 

Secretar                                                                                                                 Preşedinte AJF                     

 

BOROS PETRU                                                                                                 BITEA RADU                     

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP