Buletin informativ nr. 23, sezon 2018-2019

24 Aprilie 2019, la ora 08:31 / Publicat în Comunicate AJF / 427 vizualizări

Buletin informativ nr. 23, sezon 2018-2019

 

BULETIN INFORMATIV

nr. 23 din 24 aprilie 2019

I. OMOLOGĂRI

Meciurile disputate în cadrul etapei a 22-a din Liga IV-a în 20 aprilie se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren. Jocurile din cele două serii ale Ligii a V-a desfășurate în 20 aprilie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren. Meciurile desfăşurate în campionatul juniorilor E în perioada 19-23 aprilie se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren. 

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a, după etapa a 22-a

Laszlo Zoltan (Crişul Aleşd), Popa Sergiu (CS Diosig Bihardioszeg), Marc Florian (CS Diosig Bihardioszeg), Jurcă Dan (FC Universitatea Oradea), Giura Răzvan (Viitorul Borş) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Spătar Dan (Olimpia Salonta), Lorincz Norbert (CS Săcueni) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 40 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Toseschi Călin (CS Diosig Bihardioszeg) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Juniorul Rogojan Alex (Unirea Livada) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 10 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

CS Diosig Bihardioszeg se penalizează cu 75 de lei, conf. TII, SIV, 78/a.

LIGA a 5-a

SERIA 1 - după etapa 20 din 20 aprilie

Istvandi Gabor (Toldy Sânnicolau de Munte), Podhora Jarko (Slovan Valea Cerului), Mangra George (Cetatea Biharia), Lontea Cristian (Voinţa Suplac) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

SERIA 2 – după etapa 20 din 20 aprilie

Foltuţ Alexandru (Viitorul Tărian), Irimia Florin (Viitorul Tărian), Schvartz Victor (Voinţa Ciumeghiu), Marcu Cristian (Unirea Oşorhei) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Ţirban Ionuţ (Izvorul Cociuba Mare) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 40 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

IV. COMUNICĂRI

Începând cu etapa a 24-a din Liga a 4-a şi etapa a 22-a din Liga a 5-a meciurile din lunile mai şi iunie, care se vor desfăşura după-amiază, vor începe la ora 18:00.

Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

Se atenţionează echipele că baremul de arbitraj şi observare se plăteşte înainte de joc sau în termen de maximum jumătate de oră de la terminarea partidei, în caz contrar fiind aplicabile sancţiuni disciplinare conform ROAF.

Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF, seniori, juniori şi copii, pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro, care conform hotărârii Adunării Generale din 2011 consituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

Delegaţii echipelor participante în campionatele organizate de AJF Bihor sunt responsabili pentru corectitudinea datelor introduse în raportul de joc. În caz de probleme şi neconcordanţe (numere greşite, date incorecte ale jucătorilor sau oficialilor trecuţi pe foaia de joc) vor suporta sancţiunile prevăzute în ROAF şi Regulamentul disciplinar.

SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 18.00, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

Secretar                                  Preşedinte AJF

        PETRU BOROS                      prof. RADU BITEA

 

 

 

 

 

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP