Buletin informativ nr. 26

13 Mai 2016, la ora 11:13 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 206 vizualizări

Buletin informativ nr. 26

 I. OMOLOGĂRI

Jocurile din cadrul Ligii a 4-a Neumann Sportart, seniori și juniori, etapa a 25-a, din 7-8 mai 2016, se omologhează cu rezultatele de pe teren, la fel și partidele disputate în Liga a 5-a, etapa a 24-a, din 7-8 mai 2016. Jocurile disputate în campionatele de copii și juniori (6-9 mai 2016) se omologhează, de asemenea, cu rezultatele de pe teren.

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a după etapa 24 din 29-30 aprilie

Tranculov Nicolae (Viitorul Borș), Groza Ionuț (CS Mădăras), Secară Mădălin (Crișul Aleșd) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. T I S II art. 41/2.1.

Juniorii Selegean Romulus (CS Mădăras), Neghel Comsin (Crișul Aleșd), Perț Ioan (Victoria Avram Iancu) se suspendă pe 1 etapă penalitate de 10 lei, conf. T I S II art. 41/2.1.

Juniorii Pițigoi Mihăiță (Crișul Sântandrei) se suspendă pe 1 etapă penalitate de 20 lei, conf. T I S II art. 41/2.1.

Lașak Zdenko (Crișul Aleșd) se suspendă pe 1 etapă penalitate de 30 lei, conf. T I S II art. 41/2.1.

Toia Valentin (Junior, Crișul Aleșd) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 50 lei, conf. T II S II art. 63/1g.

Peter Tihamer (Viitorul Marghita) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 75 lei, conf. T II S II art. 63/1e. (suspendare efectuată pe data de 11.05.2016)

Perț Ioan (Victoria Avram Iancu) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 200 lei, conf. T II S I art. 52/1a.

Victoria Avram Iancu se penalizează cu 75 lei, conf. T II S IV art. 78/a.

Jocul de juniori dintre Locadin Țețchea și FC Universitatea Oradea, întrerupt în min. 46, la scorul de 10-0 în favoarea echipei FC Universitatea se omologhează cu rezultatul de pe teren, conf. T II S IV art. 83/10.4

Jocul de juniori dintre Crișul Aleșd și Victoria Avram Iancu, întrerupt la scorul de 5-2 pentru Crișul Aleșd, se omologhează rezultatul de pe teren conf. T II S IV art. 83/10.4

 

 

Liga a 5-a.

Jucători suspendaţi după etapa 23-a din din 29-30 aprilie

Seria 1

Meseșan Bogdan (CSC Sînmartin), Kondora Robert (Toldy Sânnicolau de Munte), Antal Gabriel (CS II Oșorhei) se suspendă 1 etapă și o penalitate de 20 lei, conf. T I S II art. 41/2.1.

Oltean Emil (Voința Suplac) se suspendă 1 etapă și o penalitate de 40 lei, conf. T I S II art. 41/2.1.

 

Seria 2

Șora Ionuț (CF Liberty), Rada Gabriel (CF Liberty), Bot Cristian (Unirea Livada), Maxim Ovidiu (Unirea Livada), Mangrău Gheorghe (Inter Crișul Batăr), Pușa Alin (AS Cefa), Horaniț Claudiu (Unirea Roșia), Buș Mircea (Victoria Tulca) se suspendă 1 etapă și o penalitate de 20 lei, conf. T I S II art. 41/2.1

Țârle Răzvan (Dacia Gepiu) se suspendă 1 etapă și o penalitate de 40 lei, conf. T I S II art. 41/2.1.

Berindei Alin (Dacia Gepiu) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 50 lei, conf. T II S II art. 63/1g.

AS Cefa se penalizează cu 75 lei, conf. T II S IV art. 78/a.

Jocul Victoria Tulca – CF Liberty, disputat in etapa a 23-a, se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea  echipei CF Liberty, conf. T II S IV art. 83/13.

Echipa Victoria Tulca se sancționează cu scăderea a 6 puncte din clasamentul actual și interzicerea dreptului de a efectua transferuri in calitate de club cesionar în prima perioadă de transferări și cu o penalitate sportivă de 500 lei, toate conf. T II S IV art. 83/13.

Dobra Flaviu (Victoria Tulca) se suspendă pe 3 etape și o penalitate de 200 lei, conf. T II S I art. 59/3.

 

Juniori

 

COMUNICĂRI

Conform hotărârii Comitetului Executiv al AJF Bihor, următoarea etapă a Cupei României va avea loc pe 25 mai orele 17.00, iar programul va fi stabilit prin tragere la sorți în prezența delegaților echipelor calificate. Finala fazei județene este programată pentru data de 8 iunie, la Oradea.

De reținut pentru oficialii și jucătorii echipelor!!!

* Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIU PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 16.00, LA SEDIUL AJF).

* Echipele organizatoare sunt obligate să asigure măsurile de ordine și siguranţă (protecţia oficialilor respectiv a oaspeţilor), prin oameni de ordine cu vestele inscripționate primite de la AJF Bihor, poliție sau jandarmerie.

* Echipele sunt obligate să-şi achite cartonaşele galbene şi penalităţile primite de jucători şi oficiali în caz contrar respectivele persoane nu au drept de joc, ori dreptul de a reprezenta echipa nici după expirarea perioadei de suspendare. Penalitățile sportive primite de echipe trebuie achitate până la primul joc pe teren propriu, în caz contrar jocul repectiv nu se programează.

* Conform art. 41/6 din ROAF sancţiunea de suspendare aplicată oficialilor are ca efect următoarele interdicţii:

-         de a avea acces în incinta terenului de joc, pe tunel, ori pe culoarele de acces la vestiarele echipelor şi a arbitrilor

-         de a lua loc pe banca de rezervă şi de a conduce echipa în incinta terenului de joc

-        de a reprezenta clubul în relaţiile cu AJF, cu celelalte cluburi afiliate sau cu orice terţi

* Suspendarea unei persoane are ca efect interdiţia de a reprezenta clubul în toate calităţile
deţinute de acesta (jucător, antrenor, delegat etc.) şi se menţine până la achitarea penalităţii sportive.

 

 

Secretar                                                                                                                  Preşedinte AJF                    

 

                    BOROS PETRU                                                                                                              VANCEA VALER                

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP