Buletin informativ nr. 4 din 19 septembrie

19 Septembrie 2018, la ora 18:02 / Publicat în Comunicate AJF de Biris Teodor / 609 vizualizări

Buletin informativ nr. 4 din 19 septembrie

I. OMOLOGĂRI

Meciurile disputate în cadrul primei etape din Liga IV-a în 15-16 septembrie se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren. Jocurile din cele două serii ale Ligii a V-a desfășurate în 15-16 septembrie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren. Partidele desfășurate în campionatele de juniori perioada 14-17 septembrie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren, cu excepția meciului de juniori C ACS CAO 1910 Oradea – Viitorul Marghita, care se omologhează cu 3-0 pentru ACS CAO.

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a, după etapa a 4-a din 15-16 septembrie.

Lazăr Florin (Unirea Valea lui Mihai), Nicorec Onişor Mihai (FC Universitatea Oradea) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII. SII, art. 63/1g.

Copil Claudiu Gentile (CSM Olimpia Salonta) se suspendă cu 2 etape și o penalitate de 200 lei, conf. T II S II art. 65/a.

Juniorii Varga Paul (CSO Stei) și Moclinda Raul (CS Bihorul Beius) se suspendă pentru câte 2 etape și o penalitate financiară de 150 lei fiecare conf. T II S II art. 63/2-4a.

Crișan Marius (antrenor juniori, CSO Stei) se suspendă 1 etapă și o penalitate de 100 lei, conf. T II S I art. 53/1.

Pantea Ioan (CSO Stei) se suspendă pentru 3 etape și o penalitate de 250 lei conf.  TII S II art. 65/a.

Joi, 20.09.2018, orele 17.30, sunt convocați la ședința Comisiei de Disciplină arbitrii și observatorii jocului CSC Sînmartin – CSC Dacia Gepiu (Pal Adrian, Timar Ovidiu, Tocut Daniel, Pirtea Ioan), respectiv Anamaria Busuioc si jucătorii Briciu Daniel și Praja Bogdan (toți de la Gepiu) pentru a elucida evenimentele petrecute la finalul jocului.

Juniorul Lăcătuș Darius (CS Oșorhei) se suspendă pe 3 etape și o penalitate de 200 lei conf. T II S II art. 65/a.

CS Săcueni se sancționează cu o penalitate sportivă de 100 lei, conf. TII, SIV, art. 86/3.1, în același timp echipa din Aleșd se sancționează cu o penalitate de 50 lei pentru că nu a putut prezenta filmarea jocului.

Juniorii Ban Matei (Viitorul Borş), Avram Florin (CSC Dacia Gepiu) se suspendă câte 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII. SII, art. 63/1g.

Juniorul Fogarasi Bogdan (Crișul Aleșd) se suspendă  2 etape şi o penalitate de 100 lei, conf. TII. SII, art. 63/2-4a.

CSO Ştei, CS Bihorul Beiuş se sancţionează cu o penalitate de 75 de lei, conf. TII, SII, art.78/a.

CS Săcueni se sancţionează cu o penalitate de 150 lei, conf. TII, SII, art.78/a.

Sedința din 20.09.2018

Praja Bogdan (CSC Dacia Gepiu) se suspendă pe 2 etape și o penalitate de 300 lei, conf. T II S I art. 52/1a. 

Briciu Daniel (CSC Dacia Gepiu) se suspendă pentru 8 etape și o pealitate de 400 lei, conf. T II S II art. 63/b. 

 

Liga a 5-a

SERIA 1 - după etapa 4 din 15-16 septembrie

Şumălan Bogdan (Voinţa Suplac) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII. SII, art. 63/1g.

SERIA 2 – după etapa 4 din 15-16 septembrie

Bilan Cristian (Biharea Vaşcău), Goina Dorel Ionuţ (Vida Pomezeu) se suspendă o etapă și o penalitate de 50 lei, conf. TII. SII, art. 63/1g.

Popa Răzvan (Vida Pomezeu) se sancţionează cu 1 etapă şi o penalitate de 75 de lei, conf. TII, SII, art.63/1d.

Buda Romeo Florin (Vida Pomezeu) se sancţionează cu 2 etape şi o penalitate de 200 lei, conf. TII, SII, art. 65/a.

COPII ȘI JUNIORI

Viitorul Marghita se sancționează cu pierderea jocului de juniori C (U15) cu ACS CAO Oradea prin forfait (3-0) și o penalitate de 200 lei, conf. T II S IV art. 79/1.

Bercea Claudiu (CS Bihorul Beiuș) se suspendă pe 2 etape și o penalitate de 100 lei, conf. T II S I art. 52/1a.

CSS Salonta se atenționează să respecte prevederile ROAF privind organizarea jocurilor de pe teren propriu (să pună la dispozitia echipelor vizitatoare vestiar in timp util, respectiv să completeze foaia de joc in termenul prevăzut de regulament) în caz contrar, la următoarea abatere, vor fi luate sancțiuni.

IV. COMUNICĂRI

ACS CAO 1910 Oradea își va disputa meciurile de pe teren propriu sâmbăta după amiază la ora etapei (15-17), juniorii înaintea seniorilor.

CS Oșorhei îți va disputa meciurile considerate pe teren propriu la Alparea în ziua de DUMINICĂ, de la ora etapei, meciul juniorilor se va disputa după partida seniorilor.

CS Diosig Bihardioszeg își va disputa meciurile considerate la Baza Sportivă Paleu pe toată perioada turului din cauză că terenul mdin Diosig a devenit impracticabil. Meciurile se vor desfășura SÂMBĂTA după amiază la ora etapei, primii seniorii, urmați de juniori (ora 17:00).

Pe site-ul oficial al AJF Bihor (www.ajfbihor.ro, meniul asociaţia judeţeană de fotbal), la secţiunea documente utile, se găsesc formularele necesare participării în campionate. Tot de acolo, delegaţii echipelor vor putea descărca raportul de joc pentru fiecare competiţie în parte, având posibilitatea să-şi completeze din timp datele şi să-l înmâneze apoi arbitrului conform ROAF.

Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF, seniori, juniori şi copii, pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro, care conform hotărârii Adunării Generale din 2011 consituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

Delegaţii echipelor participante în campionatele organizate de AJF Bihor sunt responsabili pentru corectitudinea datelor introduse în raportul de joc. În caz de probleme şi neconcordanţe (numere greşite, date incorecte ale jucătorilor sau oficialilor trecuţi pe foaia de joc) vor suporta sancţiunile prevăzute în ROAF şi Regulamentul disciplinar.

Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 18.00, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

 

 

  Secretar                                                                                  Preşedinte AJF

 

PETRU BOROS                                                                prof. RADU BITEA

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP