Chestionar pentru echipele Ligii a 4-a

13 Aprilie 2021, la ora 15:43 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 510 vizualizări

Chestionar pentru echipele Ligii a 4-a

 

PROTOCOL MEDICAL PENTRU FOTBALUL AMATOR

REGULAMENT BARAJ LIGA A 3-A

 

Stimați conducători de club/asociație

 

Fotbalul bihorean, la fel ca cel românesc, traversează o perioadă dificilă, cauzată de restricțiile sanitare care fac imposibilă desfășurarea jocurilor. De mai bine de un an am sperat că lucrurile vor reveni la normal, iar campionatele vor putea fi reluate, însă, abia la începutul lunii aprilie au apărut primele semne care ne oferă speranțe. În această perioadă de criză, AJF Bihor a acționat în sprijinul membrilor afiliați, căutând în permanență soluții pentru reînceperea competițiilor județene, cu respectarea legii și al regulamentelor sportive.

În urma discuțiilor telefonice purtate cu dvs. imediat după aflarea detaliilor, vă înaintăm spre analiză un chestionar privind posibilitatea reluării competițiilor cu respectarea noului protocolului medical, care e atașat și va trebui respectat în totalitate. Vizele medicale ale jucătorilor, carnetele de joc avizate AJF și toate celelalte proceduri regulamentare privind desfășurarea Campionatului Ligii a IV-a trebuie. de asemenea, respectate.

 

Așteptăm răspunsurile dvs. până miercuri, 14 aprilie, orele 12.00, pe email ([email protected])

Bifati cu X in dreptul variantei agreate:

1. Clubul dvs. are posibilitățile financiare pentru a relua antrenamentele și jocurile oficiale pentru desemnarea campioanei județului (termen 7 mai) și participarea la barajul pentru Liga a 3-a, cu respectarea prevederilor noului protocol medical (testare rapidă antigen la 7 zile sau testare PCR la 14 zile pentru componenții lotului și staff, inclusiv persoanele responsabile de la baza sportivă)?

DA …..... NU........

2. În cazul unui răspuns afirmativ veți putea prezenta o dovadă că dețineți resursele necesare pentru efectuarea testelor pentru minim o lună și plata cheltuielilor de participare? Asta pentru a preîntâmpina apariția unor abandonuri din cauza insuficienței fondurilor financiare.

DA …..... NU........

3. În cazul în care legislația va permite începerea competițiilor juvenile, dispuneți de resurse financiare pentru a îndeplinii aceleași cerințe pentru juniorii care activează în cadrul clubului dvs.?

DA …..... NU........

4. Componenții echipei dvs. își asumă faptul ca în cazul în care vor fi depistați pozitiv vor trebui să stea în carantină 14 zile, împreună cu membrii de familie, dar și cu eventualii contacți direcți de la echipă, timp în care nu vor putea face niciun fel de activitate?

DA …..... NU........

5. În cazul unei eventuale reluări a campionatelor și luând în calcul gestul CJA Bihor de a reduce baremele de arbitraj pe durata pandemiei, veți avea resurse financiare pentru a contribui la un fond de solidaritate pentru testarea oficialilor de joc?  

DA …..... NU........

 

preşedinte AS/CS …...........................

….........................................................

(nume prenume, semnătură şi stampilă)

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP