Comitetul de Urgență

11 August 2021, la ora 13:33 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 923 vizualizări

Comitetul de Urgență

Comitetul de Urgență al AJF Bihor, format din Radu Bitea – președinte, Constantin Sabău și Valentin Vesa – membrii, a hotărât cu unanimitate de voturi, azi 11.08.2021, amânarea începerii campionatului Ligii a 4-a și Ligii a 5-a pentru data de 11-12 septembrie 2021. De asemenea, s-a decis și acordarea unui nou termen, până la 25.08.2021, pentru afilierea unor noi cluburi/asociații sportive care doresc să participe în campionatul Ligii a 5-a ori în campionatele de copii și juniori.

A fost stabilită și componența seriilor Ligii a 4-a, după cum urmează:

SERIA NORD

CS UNIREA VALEA LUI MIHAI

ACS VIITORUL BORȘ

ACS VULTURII-SASOK SĂCUENI

ACS DIOSIG BIHARDIOSZEG

CS OȘORHEI

CS CRIȘUL ALEȘD

CS FORESTA TILEAGD

ACS SLOVAN VALEA CERULUI

 

SERIA SUD

CSM OLIMPIA SALONTA

FC UNIVERSITATEA ORADEA

CS BIHORUL BEIUȘ

ACS CAO 1910 ORADEA 2

UNIREA EMBRAK LIVADA

IZVORUL COCIUBA MARE

ACS VICTORIA AVRAM IANCU

ACS VOINTA CIUMEGHIU

CS CRIȘUL SÂNTANDREI

 

Programul competitional va fi stabilit de Comitetul Executiv în cadrul ședinței care avea avea loc în cursul săptămânii viitoare.

 

Radu Bitea, președinte AJF Bihor: ”La cererea mai multor membrii afiliați, AJF Bihor prin Comitetul de Urgență, a decis amânarea începerii campionatelor AJF Bihor, argumentele cele mai importante fiind, procedurile administrative privind legitimările, transferurile, înscrierile, bugetele, vizele medicale obligatorii, pregătirea echipelor la parametrii insuficienți, etc. De asemenea Comitetul de Urgență AJF Bihor a mai decis ca pe parcursul săptămânii viitoare să aibă loc Comitetul Executiv AJF Bihor, unde, printre alte teme dezbătute se va decide data țintarelor campionatelor”. 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP