Comitetul Executiv

19 Ianuarie 2023, la ora 10:05 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 740 vizualizări

Comitetul Executiv

 

Întrunită în şedinţă, la sediul AJF Bihor, în data de 18.01.2023, Comitetul Executiv al AJF Bihor, în prezenţa tuturor membrilor săi a luat următoarele hotărâri: 

1. Ia act de retragerea echipei de seniori ACS Viitorul Borş din campionatul Ligii a 4-a şi decide completarea locului din play-off cu CS Crişul Aleşd, următoarea formaţie eligibilă din Seria 1 (îndeplineşte prevederile hotărârii luate în 15.06.2022). Stabileşte o taxă de 2000 de lei pentru reînscrierea în competiţii pentru echipele care s-au retras, respectiv o taxă de 2500 lei pentru echipele care au fost excluse din competiţii în cazul în care se reînscriu în competiţii.

2. Aprobă menţinerea cuantumului taxelor şi cotizaţiilor pentru anul 2023.

3. Ia act de schimbarea denumirii ACS CAO 1910 Oradea in ACSF Oradea, aprobată în şedinţa Comitetului Executiv din 21.12.2022.

4. Aprobă formularul de actualizare a datelor pentru cluburile afiliate la AJF Bihor. Termen depunere la AJF Bihor 31.01.2023 (format electronic, PDF, trimis pe emailul [email protected]) Documentul se poate descarca AICI

5. Aprobă cu unanimitate de voturi procedurile necesare pentru implementarea sistemului Football Connect la nivelul asociaţiilor judeţene, conform deciziei Comitetului Executiv al FRF din data de 21.12.2022, măsură care stipulează că asociațiile județene sau cluburile afiliate la asociație au obligația de a introduce în platformă toate datele jucătorilor SENIORI legitimați.

Cluburile cu activitate exclusivă de copii și juniori afiliate sau neafiliate la FRF au obligația de a-și introduce toate datele jucătorilor în Football Connect astfel,  încât vor beneficia de indemnizațiile de formare și compensațiile de promovare așa cum sunt prevăzute în RSTJ.

     Toate aceste obligații, și nu numai, sunt urmarea implementării FIFA Clearing House, un program obligatoriu pentru toate asociațiile naționale.

Măsuri necesare:

Toate echipele (seniori şi juniori) vor transmite la AJF Bihor in format electronic lista jucătorilor activi cărora intenţionează să solicite viza anuală pe 2023 pentru verificarea acestora. Termen de trimitere 31.01.2023 pe adresa [email protected]. La acordarea vizei anuale se va prezenta şi tabelul printat, ştampilat şi semnat de reprezentantul legal al clubului. La acordarea vizei anuale vor fi luaţi în calcul doar jucătorii menţionaţi în tabelul semnat şi depus la AJF.

Tabelul pentru viza anuala se gaseste la sectiunea Documente Utile.

Tabel pentru viza anuala 2023 (document)

 

Tabel pentru viza anuala 2023 (PDF)

În vederea rezolvării operative a transferurilor, formularele semnate şi ştampilate de toate părţile implicate şi număr de înregistrare obligatoriu cel puţin de la clubul cesionar, se vor trimite pe email la AJF Bihor in format electronic (JPG sau PDF), împreună cu copia CI al jucătorului.

În cazul legitimărilor noi, se vor trimite în format electronic pe email cererea de legitimare (completată citeţ cu majuscule, semnat de părţi, ştampilat de club şi avizat de medicul sportiv cu data acordării dreptului de participare) înainte de prezentarea la sediul AJF în vederea eliberării carnetului.

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP